Şimdi Ara

2013 MTV Rakamları Açıklandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
12.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de bu kadar otobüs firması varken ve bu firmalar adeta para basarken bunlara uygulanan vergi neden bu kadar düşük anlam veremedim.

Petrol bugün önemli bir yeraltı kaynağımız olabilir fakat daha büyük ve daha karlı bir kaynak olan hiç bir şeye ses çıkartmayan Türk halkı olarak petrolden daha kıymetliyiz. Halk bankalara borçlu, devlete borçlu. Para hep belirli yönlere doğru akım gösteriyor ve bu ülke geleceği açısından çok büyük sorunlara neden olacaktır.
  • yine girdi
  • inanın başımıza diğerleri geçince bundan farklı bir şey olmayacak.bunun 2 sebebi var insana değer verilmiyor ve kimse bir şey üretmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castelea

Türkiye'de bu kadar otobüs firması varken ve bu firmalar adeta para basarken bunlara uygulanan vergi neden bu kadar düşük anlam veremedim.

Petrol bugün önemli bir yeraltı kaynağımız olabilir fakat daha büyük ve daha karlı bir kaynak olan hiç bir şeye ses çıkartmayan Türk halkı olarak petrolden daha kıymetliyiz. Halk bankalara borçlu, devlete borçlu. Para hep belirli yönlere doğru akım gösteriyor ve bu ülke geleceği açısından çok büyük sorunlara neden olacaktır.

Çok doğru kamyon ve otobüsler neden otomobilden düşük,yollara en çok zararı onlar veriyor

• ARKADAŞLAR BENİM ARABAM 1998 MODEL 1,5 ŞİMDİ BENĞİM ARABAM 2013-1998=15 YAŞINDA OLUYOR AMA HANGİ DİLİMDE HESAPLANACAK VERİLEN LİNKTE 1999 A KADAR YAZYOR
  • sonra niye broadway, şahin bol piyasada diyorsunuz. vergisi bedava neredeyse.
  • İnşallah hayattayken vergi konusunda da mantıklı ve adil uygulamaları bir gün görürüz.
  • Vergiye zam yaparak işin kolayina kacanlar, vergi denetimi yapmayip sadece vatandaşın sırtına binerek ve özelleştirme ile ekonomiyi yonettigini düşünenlere sandıkta güzel bir cevap vermek lazım

• ARKADAŞLAR BENİM ARABAM 1998 MODEL 1,5 ŞİMDİ BENĞİM ARABAM 2013-1998=15 YAŞINDA OLUYOR AMA HANGİ DİLİMDE HESAPLANACAK VERİLEN LİNKTE 1999 A KADAR YAZYOR

takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

o değilde otomobil genelde gelirleriniz genelde 3000 türk lürası.sizin sıkıntınız nedir dostlar bu ülkede yaşıyorsanız verginizi ödeyeceksiniz ödetirler.nedir bu afra tafralar yok öyle yok böyle hali vaktiniz hepinizinde gayet iyi o yüzden verginizi ödeyin ve mırın kırın etmeyin.bu ülkeyi beğenmeyen varsa çekip gidebilir.giderkende sınırdan öte kimliği bizim tarafa bırakın öyle uzaklaşın.bana sayığ sövecek arkadaşları havale ediyorum.alıntılamayın cevap yazmayacağım.

Ben fırsat bulduğum ilk anda çekip gideceğim, hiç endişen olmasın. Kmliğini de al başına çal. Çok değerli bir kimlik zaten. Dünyanın neresine gitsen vize duvarı çıkıyor karşına. Çok değerli bir kimiğimiz var da, milliyetçilik yapıyorsun.

Hepimiz o paraları devlete bağışlamak için kazanmıyoruz. Halimiz vaktimiz yerinde derken, araba sahibi olmamız mı batıyor acaba? O batıyorsa, söyleyin de almayalım madem. Şirketler dışında araç kullanılmasını yasaklayan kanun da çıkarın. Başbakanınızın gözüne Ferrariler, Porscheler batmış ne de olsa. Hem bütçe açığını kapatmak vatandaşlık görevi. Biz hep devlet için çalışıyoruz. Devlet başındakilerde Swissotellerde Hiltonlarda toplantı yapsın. Biz çalışır öderiz o masrafları... Türkiyede yaşıyoruz ya, ödeyecez s...ke s...ke

Bundan sonra camı açıp öyle yatayım bari. Hırsız da keyfinden hırsızlık yapmıyor, halimiz vaktimiz yerinde, alsın götürsün ne istiyorsa....

kusura bakmayında neden bu kadar meraklısınız gitmeye.ben bu hükümete oy verdim icaraatlarla alakalı memnun ve memnun olmadığım hususlar var ama gitme gibi bir niyetmde yok.ülkem burası eğrisi ile doğrusu ile türküm. buyrun siz paşa paşa gidin tutanda yok ama kimliğimize milliyetimize laf etmeyin.siz bu ülkeyi kendi düşünüzdeki ülke olduğunda seveceksiniz anlaşılan belkide bizim gibi düşünenleri sürersiniz bu gaddarlıkla ve hoşgörüsüzlükle de.... ama böyle bir realite yok.bizse çilesi ile yanlışı ile(düzeltmek için çaba sarfetmek kaydıyla), koalisyon hükümetleri zamanındaki krizleri ile bile seviyorduk bu ülkeyi halada seviyoruz rabbim nefe almamıza izin verdikçede seveceğim.kemal kılıçdaroğlu gelsede seveceğiz.Anlayışımız şu benin görüşümde olmayan kişi temsil makamında ise o, makamda olsuğu müddetçe bu ülkenin idarecisidir.Saygı duyarım ülkemi temsil ettiği için.doğru bulmadığım icaraatlarınıda kendimce eleştiririm.ama gitmeyi hiç düşünmem

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 20 Aralık 2012; 16:29:00 >

• Konu ekonomi politikasını eleştirmeye dönmüş.
    Elbette kişilere göreceli yanlışlar var ama dünyadaki krizleri de düşünmek ve ona göre eleştirmek lazım.
    Yapıcı (çözüm önerili) eleştri fayda getirir, diğerleri canımızı sıkmaktan öteye geçmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eengfd

Konu ekonomi politikasını eleştirmeye dönmüş.
    Elbette kişilere göreceli yanlışlar var ama dünyadaki krizleri de düşünmek ve ona göre eleştirmek lazım.
    Yapıcı (çözüm önerili) eleştri fayda getirir, diğerleri canımızı sıkmaktan öteye geçmez....

Hocam iyisin hoşsunda Yapıcı eleştiri yapsak bile hala satmaya devam ediyor bu adamlar.Adamlar eleştri duymaz-Laf dinlemez oldu.
    Zaten canımızı sıktıkça sıkıyolar bu iş ülkeyi moka götürebilir zaten şu anda mok içinde gerçi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Bir kez daha broadway-Şahin-Doğan kıymeti ortaya çıkıyor.Ulan 1.8 motor swap yapsak bie vergi 161-99=62 lira bir depo gaz parası fazla veriyoruz ki swap için bu araca 6000 lira harcasam güzel bir gaz ayarı paşa paşa binerim.Yan yan gezerim.

Tekrar ediyorum .Tüm bu taktikler önce kıytırık TOFAŞ'ları sattırmak için yapılmış bir oyundur.Bu ülkede 0 araç almak haram.Yaşamak haram.Yakında hava'yı da parayla satacak ....... .Yerli diye piyasaya sürecekler ama içi boşşşş.

Bu devlet milletin bedduasını almaya başladı.Başbakan denilen kişi iyi düşünsün.Bugün Yunanistan'ı hep örnek veriyolar ama Osmanlı'da bu kafadaki insanlar yüzünden yıkıldı.Elinde sonunda bu ülke yıkılacak.Siz satın paşa paşa.Onlar alır maşa maşa.

İyi seyirler güzel ülkemin ruhu bezdirilmiş insanları.

• Turk olmakla gururluyum ama bu ulkede yasamaktan gram gurur duymuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

quote:

Orijinalden alıntı: eengfd

Konu ekonomi politikasını eleştirmeye dönmüş.

Hocam iyisin hoşsunda Yapıcı eleştiri yapsak bile hala satmaya devam ediyor bu adamlar.Adamlar eleştri duymaz-Laf dinlemez oldu.
    Zaten canımızı sıktıkça sıkıyolar bu iş ülkeyi moka götürebilir zaten şu anda mok içinde gerçi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Bir kez daha broadway-Şahin-Doğan kıymeti ortaya çıkıyor.Ulan 1.8 motor swap yapsak bie vergi 161-99=62 lira bir depo gaz parası fazla veriyoruz ki swap için bu araca 6000 lira harcasam güzel bir gaz ayarı paşa paşa binerim.Yan yan gezerim.

Tekrar ediyorum .Tüm bu taktikler önce kıytırık TOFAŞ'ları sattırmak için yapılmış bir oyundur.Bu ülkede 0 araç almak haram.Yaşamak haram.Yakında hava'yı da parayla satacak ....... .Yerli diye piyasaya sürecekler ama içi boşşşş.

Bu devlet milletin bedduasını almaya başladı.Başbakan denilen kişi iyi düşünsün.Bugün Yunanistan'ı hep örnek veriyolar ama Osmanlı'da bu kafadaki insanlar yüzünden yıkıldı.Elinde sonunda bu ülke yıkılacak.Siz satın paşa paşa.Onlar alır maşa maşa.

İyi seyirler güzel ülkemin ruhu bezdirilmiş insanları.

Bari yazmışken yanlışlar için çözüm önerilerinizi de yazsaydınız da katkı sağlasaydınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

quote:

o değilde otomobil genelde gelirleriniz genelde 3000 türk lürası.sizin sıkıntınız nedir dostlar bu ülkede yaşıyorsanız verginizi ödeyeceksiniz ödetirler.nedir bu afra tafralar yok öyle yok böyle hali vaktiniz hepinizinde gayet iyi o yüzden verginizi ödeyin ve mırın kırın etmeyin.bu ülkeyi beğenmeyen varsa çekip gidebilir.giderkende sınırdan öte kimliği bizim tarafa bırakın öyle uzaklaşın.bana sayığ sövecek arkadaşları havale ediyorum.alıntılamayın cevap yazmayacağım.

Ben fırsat bulduğum ilk anda çekip gideceğim, hiç endişen olmasın. Kmliğini de al başına çal. Çok değerli bir kimlik zaten. Dünyanın neresine gitsen vize duvarı çıkıyor karşına. Çok değerli bir kimiğimiz var da, milliyetçilik yapıyorsun.

Hepimiz o paraları devlete bağışlamak için kazanmıyoruz. Halimiz vaktimiz yerinde derken, araba sahibi olmamız mı batıyor acaba? O batıyorsa, söyleyin de almayalım madem. Şirketler dışında araç kullanılmasını yasaklayan kanun da çıkarın. Başbakanınızın gözüne Ferrariler, Porscheler batmış ne de olsa. Hem bütçe açığını kapatmak vatandaşlık görevi. Biz hep devlet için çalışıyoruz. Devlet başındakilerde Swissotellerde Hiltonlarda toplantı yapsın. Biz çalışır öderiz o masrafları... Türkiyede yaşıyoruz ya, ödeyecez s...ke s...ke

Bundan sonra camı açıp öyle yatayım bari. Hırsız da keyfinden hırsızlık yapmıyor, halimiz vaktimiz yerinde, alsın götürsün ne istiyorsa....

kusura bakmayında neden bu kadar meraklısınız gitmeye.ben oy verdim memnunum buyrun siz paşa paşa gidin tutanda yok ama kimliğimize milliyetimize laf etmeyin.siz bu ülkeyi kendi düşünüzdeki ülke olduğunda seveceksiniz anlaşılan ama böyle bir realite yok.bizse çilesi ile yanlışı ile(düzletmek için çaba sarfetmek kaydıyla) seviyoruz.

Ben Türklüğümden ve ülkemden gurur duyuyorum, ama başımızdakilerden de tiksiniyorum, bende mi gitmeliyim şimdi

Yakın tarihte hiçbir diktatörlük de kalıcı olmamıştır, zaman zaman başınızı din kitaplarından kaldırıp azıcık tarih okursanız bu dediğimi anlarsınız.

Saygılaırmla.

• Orijinalden alıntı: eengfd

Bari yazmışken yanlışlar için çözüm önerilerinizi de yazsaydınız da katkı sağlasaydınız.

Hangisinden başlayayım.Gümrük mevzuatından mı ? TÜSİAD camiasından vergi alamamalarından mı ? Üniversitelerin sınavsız olmasından mı ?Denetleme denilen olgunun ne zaman gerçekleştireceklerinden mi ?Maliye Bakanlığının iş yapmaz olduğundan mı ? Özelleştirdikleri devlet birimlerinin rüşvet batağı olduğu mu ? Sen söyle dostum.Nereden haaaa.Gümrükten bir girsem ............ kaçar.

Saygılşar sunarım.Boş muhalefet sadece Cahil-Yandaş kesimin yaptığı muhalefettir.
  • Soydu soğana çevirdiler benzinden geçire geçire doymadılar ÖTV den mtv den her yerden geçiriyorlar
    İyi ki varsınız diyorum başka ne denir

• Golf almak için de sıraya girer yine bizim millet..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Soydu soğana çevirdiler benzinden geçire geçire doymadılar ÖTV den mtv den her yerden geçiriyorlar
    İyi ki varsınız diyorum başka ne denir

ÖTV'siz MTV'siz kaç tane ülke var/ var mı acaba.
    Ya da Türkiye vergililerin arasında vergi oranı olarak kaçıncı sırada, bunları da bilerek yorum yapmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

quote:

kusura bakmayında neden bu kadar meraklısınız gitmeye.ben oy verdim memnunum buyrun siz paşa paşa gidin tutanda yok ama kimliğimize milliyetimize laf etmeyin.siz bu ülkeyi kendi düşünüzdeki ülke olduğunda seveceksiniz anlaşılan ama böyle bir realite yok.bizse çilesi ile yanlışı ile(düzletmek için çaba sarfetmek kaydıyla) seviyoruz.

Ben Türklüğümden ve ülkemden gurur duyuyorum, ama başımızdakilerden de tiksiniyorum, bende mi gitmeliyim şimdi

Yakın tarihte hiçbir diktatörlük de kalıcı olmamıştır, zaman zaman başınızı din kitaplarından kaldırıp azıcık tarih okursanız bu dediğimi anlarsınız.

Saygılaırmla.

sayın Jan jan;pek din kitabı okuduğum yok bu aralar. neden böyle bir imada bulunuyorsunuz kastınızı pek anlamadım.öte yandan insanın mensubu olduğu din ile ilgili kitap okumasının neyi ayıp yada yanlış?.okusamda ki kendimce okuduklarım da var sizi alakadar etmez. bizde sizin düşüncelerinizi bu üslupla beyan etmenizden rahatsısız.düşünceleriniz ve şahsınızdan bir rahatsızlığımız yok.bu ne diktatörlükmüş arkadaş aman allahım.silivride devletin, ama haklı ama haksız- ki ayrı konu- mahkemesine hücum edilir hükümetten tık yok ama ama adamlar diktatör. askerine saldırılır, saldıranlar mustafa kemalin askerkeriyiz diye bağırırlar çünkü mavi kanlı asildirler.onların tazyiki ile yere düşen gariban jandarmam vatandaş mehmetin oğludur. generalleri kurtarmak için harcanabilir.Siz lockheed nedir biliyor musunuz peki?Bir çok ülkede iktidar ve genel kurmay başkanlarını götürmüştür.İran devriminin tetikleyen unsurlardan biridir.Ama türkiyede tık olmamıştır kimlerin tıkladığının bilinmesine rağmen.Hala askeri harcamalar sayıştay denetiminden muaf.Üstelik yargılananlar kendi yaptıkları kanunlarla yargılanıyor onlara özel bir kanun hükmü uygulanmıyor mesela.Bu ülkenin mahkemelerinde binlerce insan darbe mağduru olarak mamakda, metriste,diyarbakırda eziyet görüdü.yıllarca yargılandılar.ama mahkemeyıllar süren yargı süreci onlar için sorun olmadı.erdal eren gibi yaşları büyütülüp idamda edilmediler.darbeci eleman pişkin pişkin o zamanki tek tvde daha ne yapalım bir sağdan bir soldan asıyoruz adalet için demedi mi. bu düşünce yapısı ile türkçemizde güzel bir deyim kullanarak cümlemi ikmal etmek gerekirse sittin sene (küfür değil arapça altmış demek malum din kitaplarından) iktidar göremeyeceksiniz.derdiniz karşınızdaki anlama saygı duymak değil hakaret...birlikte yaşama gibi bir derdinizde yok.Sıraladığınız sorunlar için alternatif çözüm öneriniz yok.Bağırdıkça haklıyız haklı hissetikçe bağırırız bir çözüm, alternatif veya bir icraat değildir. siz iktidar olursanız holokost benzeri katliam uygulayacaksınız sanırım benim gibi düşünenlere.belki babalarınızın ve kesinlikle dedelerinizin ve onlardan öncekilerin iman ettiği bu dine mevcut nefretiniz ve saygısızlığınız neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 20 Aralık 2012; 23:44:31 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.