Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de uzun sure plazma mi led mi diye dusunurken ve bir aralar plazmaya daha yakinken
    artik daha cok LED'e kaymis durumdayim. 55vt50 4000 seviyesine gelseydi onu ciddi dusunecektim
    ama fiyat inmedigi gibi piyasada da dogru duzgun kapali kutu kalmadi.
    LED olarak en cazip gelen 55PFL7007. Tek dusunduren ise aktif gozluklu olmasi.
    Evde 2 cocuk var. Onlara aktif gozluk nasil gelecek bunu bilmiyorum.
    Ayrica kutuda 1 gozluk oldugu icin cok nadiren de olsa ailece seyredilecek 3 boyutlu filmler
    icin 3 gozluk daha gerekecek. Bu durumda acaba yeni 6000 serisine mi baksam diye
    dusunuyorum, fiyat olarak 7007'ye cok yakin hatta gozlugu dusununce daha avantajli
    bile oluyor ama nedense 7007 daha sicak geliyor. Ne yapsam bilmiyorum :(
  • 6000 serisi lg panel kullanır hocam , şansınız yoksa arızalı bi ürün gelirse uğraşır durursunuz.
    7007 biraz daha az problemli bir panel
    aktif gözlüğe pek takılmayın cünkü emin olunki bi kac film izledikten sonra 3d film izlemek pek güzel görünmeyecek gözünüze.
    alanlardan biliyorum cünkü. 1080p film izlemek 3d ye göre daha cazip gelecek size göre, keskinlik yönünden 7007 görevini olağanüstü yapmasıyla birlikte 3d olmasa bile göze cok güzel gelecek emin olun. eğer kararınız 7007 ise bence düşünmeyin alın . pişman olmassınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

6000 serisi lg panel kullanır hocam , şansınız yoksa arızalı bi ürün gelirse uğraşır durursunuz.
    7007 biraz daha az problemli bir panel
    aktif gözlüğe pek takılmayın cünkü emin olunki bi kac film izledikten sonra 3d film izlemek pek güzel görünmeyecek gözünüze.
    alanlardan biliyorum cünkü. 1080p film izlemek 3d ye göre daha cazip gelecek size göre, keskinlik yönünden 7007 görevini olağanüstü yapmasıyla birlikte 3d olmasa bile göze cok güzel gelecek emin olun. eğer kararınız 7007 ise bence düşünmeyin alın . pişman olmassınız

Dun Vatan Bilgisayar'dan 3500 TL'ye 55pfl7007 aldim. Artik kurtuldum diye dusunuyorum,
    insallah sorunsuz kurulur, sorunsuz kullanirim. Kutunun bantlari falan yerinde ust kisimdan
    acilmamis gozukuyor ama yan tarafta kutuyu komple cikarmak icin konulan kilitler kirilmis
    gibi duruyor. Buyuk ihtimalle acilmis ama kullanilip kullanilmadigini bilmiyorum. Servis
    gelince onu daha ciddi sorgulayacagim. Bu asamaya geldikten sonra iade sureciyle
    ugrasmayi hic istemiyorum :) Acilmis olsa bile kullanilmadiysa sorun yapmayacagim.

• Hayırlı olsun hocam simdiden güle güle kullanmak dileğiyle
    inşallah bi sorun cıkmaz
    güzel secim :) kurulduktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz
  • hayırlı uğurlu olsun, Allah içine sindirsin. Umarım bir sorun çıkmadan rahat rahat kullanır görüntünün tadını çıkarırsın. Bir arkadaş da geçen gün almış kurulum yaptırmıştı özelden msj atmış bana ölü piksel ışık sızması sıfır. Sorunsuz panel gelmiş ona da. Darısı senin başına
  • Alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
    Benim merak ettiğim bir kaç şey var. 2013 serisinde kanal geçişleri, smart tv performansı, youtube performansı nasıl? 2012 serisi gibi mi? Sizlerin gözlemlediği ne gibi farklar var?
    Artık içinizden bir arkadaş ayrıntılı bir inceleme yapar da bizde merakımızı gidermiş oluruz
  • Philips LED TV almayı kafaya koymuşken, hala eksik olan birkaç özellik nedeniyle 3. sırada tercihim olan TV yi yılbaşına 2 gün kala
    kampanyaların da teşviki ile aldım. Hala da gözümde Philips var ama yılda bir TV değiştirecek durumum yok.
    Alacak olanlara hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu 16martta kalmis.. Kullanan yokmu yorum yazacak arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6**8 serisi için yapılan testlerde büyük kısım Görüntü Kalitesi çok iyi demiş. Zayıf kalan yönleri Smart tv ve Menü yavaşlığı. Geçen senede Philips de Aynı durum söz konusuydu. Hala bunu düzeltmemeleri ilginç
  • Geçen kayınpedere 42pfl6678 aldırdım, 700Hz olan model. Dün servis kurulumu yapmış. Kanalları favoriye attıtan sonra kanalın sesi kalırken görüntü tamamen gitmiş. Telefondan işlemi birkaç kez daha denettim, aynı sorun devam ediyor. Bugün servis tekrar gelecekti. Problem yazılımla ilişkili gibi görünüyor. Benzer sorunu yaşayan var mı aranızda?
  • fiyat süper ....

55PFL8908 ile aynı fiyatta

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Haziran 2013; 18:07:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Geçen kayınpedere 42pfl6678 aldırdım, 700Hz olan model. Dün servis kurulumu yapmış. Kanalları favoriye attıtan sonra kanalın sesi kalırken görüntü tamamen gitmiş. Telefondan işlemi birkaç kez daha denettim, aynı sorun devam ediyor. Bugün servis tekrar gelecekti. Problem yazılımla ilişkili gibi görünüyor. Benzer sorunu yaşayan var mı aranızda?

Servis gelmiş ve flash bellekten yazılımı tekrar kurmuş, sorun gitmiş. Önceki kurulumda sıkıntı olmuş sanırım.
  • tv yeni olunca sorunları olabiliyor her markada sorun var şuan güncellemeyle düzelir ...dahili uydularda o kadar başarılı değil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Haziran 2013; 18:18:47 >
  • 6008 PROF AYARLAR ...

http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1782623-philips-55pfl6008-reviewers-recommended-best-settings.html

http://www.avforums.com/home/pictureperfect_step1.html

Picture Style: Movie
    Backlight Contrast: 55
    Colour 52
    Sharpness: 0
    Noise Reduction: Off
    MPEG Noise Reduction: Off
    Pixel Precision HD
    Perfect Natural Motion: Off
    Clear LCD: Off
    Advanced Sharpness: Off
    Dynamic Contrast: Off
    Dynamic Backlight: Off
    Colour Enhancement: Off
    Advanced Off
    Light Sensor: Off
    Gamma: 2
    Colour Temp: Custom
    Custom Colour Temp: Warm
    Red WP: 127
    Green WP: 79
    BL WP: 63
    Red BL: 0
    Green BL: -1
    BL BL: 0
    Video Contrast: 90
    Brightness: 50

Picture Style : Film
    Arka Işık Kontrast: 55
    Renk 52
    Netlik: 0
    Gürültü Azaltma: Kapalı
    MPEG Gürültü Azaltma: Kapalı

Pixel Precision HD

Perfect Natural Motion: Kapalı
    LCD temizleyin: Kapalı
    Gelişmiş Keskinlik: Kapalı
    Dinamik Kontrast: Kapalı
    Dinamik Arka Işık: Kapalı
    Renk Geliştirme: Kapalı
    Gelişmiş Kapalı
    Işık Sensörü: Kapalı
    Gamma: 2
    Renk Sıcaklığı: Gelenek
    Özel Renk Sıcaklığı: Sıcak
    Kırmızı WP: 127
    Yeşil WP: 79
    BL WP: 63
    Kırmızı BL: 0
    Yeşil BL: -1
    BL BL: 0
    Video Kontrast: 90
    Parlaklık: 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 8 Haziran 2013; 2:31:01 >

• 5008 vs 6008 test

http://hdtelevizija.com/2013/06/13/usporedni-test-philips-42pfl5008k-i-42pfl6008k-smart-3d-televizori-s-ambilight-tehnologijom/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Haziran 2013; 17:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

5008 vs 6008 test

http://hdtelevizija.com/2013/06/13/usporedni-test-philips-42pfl5008k-i-42pfl6008k-smart-3d-televizori-s-ambilight-tehnologijom/

Şuan Tv alacak olsanız Philips 7008 vs Samsung F7000 yada Philips 6198 vs Samsung F6800 den hangisini seçersiniz ? Bu konuda karar vermek çok zor incelemelere vs bakınca insanın kafası daha çok karışıyor

• panel farkı var tabiki ve panel hızları fiyatları belirler...46 inç 100 hz 2000-3000 arası ------- 200 hz 3000-4000 arası gidiyor ... aynı şekilde 55 inçte ...böyle ...

f7000 200 hz bir üst seri oluyor ...

7008 6198 f6800 100 hz

pasif alacaksan ilk tercih 7008 olabilir...panasonic dt60 ı saymıyorum çok kazık fiyatı ...
    aktif alacaksan f7000 alınabilir...fiyatlar uçuk olmazsa ...
    aktif f6800 de alınır 100 hz ....

ama benim görüşüm samsung ve lg de görüntü kalitesi iyi değil yapaylık var ama kişisel birşey ....o yüzden kendi gözlerinizle görmek daha iyidir. ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Haziran 2013; 19:35:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.