Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benim tv habire uyarıp duruyor güncelleyim mi diye (55PFL6198K/12)
    güncelleyelim mi ne dersiniz, deneyen varmı

sitede en son şu yazılım var:

QF2EU-0.173.60.0 (Date published: 2014-11-26)

• Improvement on screen messages CAM
    • Improvements languages in broadcast EPG
    • Improvements trick modes Video on Demand
    • Improved DVBS channel list Turkey
  • pfl 6678 k kullanıcısıyım bu sürümü yükledim görüntü kalitem müthiş kötü oldu bu sorun başkalarında oldumu nasıl çözebilirim
  • güncelleme yapmaya korkar olduk iyimi
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra (3 Mart tarihli sanırsam) görüntü çok kötü oldu. Eski bir yazılımı Flash bellekle nasıl yükleyebilirim? USB takınca içini gösteriyor, otomatik yazılım yükleme başlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

TV'de DTS yazılımı olmadığı için USB, harici disklerden MKV filmler izlenmiyor. Soundbar ile sorunu çözebilir miyim? Bu şekilde kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum.

Teşekkürler
  • Philips tv almak isteyen arkadaslarim lutfen youtube kanalimi inceleyin oyle karar verin
    https://www.youtube.com/channel/UCVZLSIQoPX1f3cPvvowj1rw/videos

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanunal

55 pfl 6008k var bende de çok memnunum görüntü ayarlarını oturttuktan sonra enfes bir görüntü aldım.eve her gelenin ağzı açık kalıyor.sırf bizde gördüğü için tvsini değiştiren oldu.
    smart tv si yavaş bu kaçınılmaz bir gerçek diyecek lafım yok ama pek kullanmıyorum zaten. mirror özelliği çok işe yarıyor.
    sinyal alamama sorununu ile alakalı size bir tavsiyem olabilir bu konuda.bende kendi uydu alıcısını kullanıyorum dmsart modül ile.kumandanın açma tuşuna kısa basınca sinyal alınamıyor sorunu ile karşılaştım bende ama açma kapama tuşuna 5 sn kadar basılı tutup açtığım sinyal yok sorunu ortadan kalktı.

tv alacak arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim.

Dostum görüntü ayarlarını paylaşırsan sevinirim bende aynı tv yi kullanıyorum ama ayarları oturtamadım gece görüntüleri çok karanlık oluyor bi türlü iyi yapamadım

• Konu hortlayacak ama 2015 ve 2016 güncellemeleri görüntüyü bozdu. Görüntüler ne yaparsam yapayım çok karanlık. Düzeltemiyorum bir türlü. Görüntü için en iyi yazılım 171.052 sanırsam. Fakat servis her seferinde güncelleme yapmamı söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah06

Konu hortlayacak ama 2015 ve 2016 güncellemeleri görüntüyü bozdu. Görüntüler ne yaparsam yapayım çok karanlık. Düzeltemiyorum bir türlü. Görüntü için en iyi yazılım 171.052 sanırsam. Fakat servis her seferinde güncelleme yapmamı söylüyor.

Görüntü karanlıklığını biraz çözdüm gama ayarını - değerlere çekince geceleri daha belirgin oluyor ama gündüzde çok parlak gibi oluyor

• Merhaba,

Hepinizin bildiği üzere 6008 serisi mkv dosyalarını usb açmıyor :-( Normalde bilgisayardan açıyorum filmleri fakat bilgisayar eskidi ve fan sesi beni gıcık etmeye başladı. Bu sorunu çözmek için Amazon'dan 50 dolar altında android stick alsam bu sorunu çözebilir miyim? Ya da önerebileceğiniz başka bir çözüm yolu var mı?

Teşekkürler
  • Arkadaşlar aranızda Filbox kullanan var mı? Bizim tvler "cam modul" destekliyor mu?
    Özelliklerinde Common Interface Plus (CI+) yazıyor tv nin ama her cam modulu destekliyor mu emin olamadım.

Cam modul kullanan varsa kanal geçişleri ve menü hızından memnun mu?
    Yoksa modul destekleyen kaliteli bir uydu alıcısı mı almak mantıklı?
  • kardesimin philips 42pfl6678 tv si yaklasik 1 senedir calismiyor acilip kapaniyor.sorun %99 anakart ve kronik sorun maalesef.

tv atil durumda duruyor aslinda guzel bir resim kalitesi ureten tv.anakart bulursak tekrar tv yi kullanmak istiyoruz.

elinde bu anakarttan olan varmidir acaba.yada elinde ayni tv den ekrani kirik olan varsa benimle irtibata gecebilirmi.

• merhaba, açılıp kapanma sorunu başladı maalesef tv 6008k, servisden başka da çözüm yok galiba

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.