Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam güncellemeden sonra türkçe altyazılarda bir değişme var mı?
    55" tv alıcam ama sırf altyazılı dizi film izlerken altyazıda türkçe karakter sorunu var diye philips'i eliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbqa

Hocam güncellemeden sonra türkçe altyazılarda bir değişme var mı?
    55" tv alıcam ama sırf altyazılı dizi film izlerken altyazıda türkçe karakter sorunu var diye philips'i eliyorum.

mesajını yeni okudum ve hemen gidip televizyonda 640 gb hard diski takarak avi-mp4 ve mkv formatlı bir film açarak denedim seçenekler kısmından karakter kodunu Türkçe seçtim ve filmlere baktım Türkçe harflerde hiç bir sorun yok alt yazı ve filmlerim tek bir klasör içinde ve aynı isimle bulunmakta. daha önce televizyonun usb sine hard disk takarak denememiştim çünkü wd tv live media player bağlı. televizyona hard disk takarak baktığımda ise ilk fark ettiğim alt yazı boyutunu ayarlama ile ilgili bir şey görmedim bu nedenle 55 lik bir televizyon alacaksan alt yazıların çok küçük görünecek ve film izlerken hiç te hoş olmayacaktır bu nedenle tavsiyem tv yanında bir de media player almandır. vatan bilgisayarda bir ara büyük ekranlarda media playerı yanında hediye ediyordu böyle bir kampanyaya denk gelirsen çok iyi olur.

• yeni güncelleme çıkmış kullanan var mı ?
  • Yeni uydunun kanal güncellemelerini yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 19 Eylül 2014; 18:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün sabah yaptım hiçbir sorun yaşamadım...

uydu kısmında uydu ayarlarına girin. uydu kurulumu uydu tarama yaptrın sonra tğürksat 42 e uydusunu bulacak ve 700 civarı tv kanalı bulacak..
  • Çok teşekkürler sağolun, söylediğiniz şekilde halloldu

• forum ne diye var :)
  • 55 pfl 6008k var bende de çok memnunum görüntü ayarlarını oturttuktan sonra enfes bir görüntü aldım.eve her gelenin ağzı açık kalıyor.sırf bizde gördüğü için tvsini değiştiren oldu.
    smart tv si yavaş bu kaçınılmaz bir gerçek diyecek lafım yok ama pek kullanmıyorum zaten. mirror özelliği çok işe yarıyor.
    sinyal alamama sorununu ile alakalı size bir tavsiyem olabilir bu konuda.bende kendi uydu alıcısını kullanıyorum dmsart modül ile.kumandanın açma tuşuna kısa basınca sinyal alınamıyor sorunu ile karşılaştım bende ama açma kapama tuşuna 5 sn kadar basılı tutup açtığım sinyal yok sorunu ortadan kalktı.

tv alacak arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanunal

55 pfl 6008k var bende de çok memnunum görüntü ayarlarını oturttuktan sonra enfes bir görüntü aldım.eve her gelenin ağzı açık kalıyor.sırf bizde gördüğü için tvsini değiştiren oldu.
    smart tv si yavaş bu kaçınılmaz bir gerçek diyecek lafım yok ama pek kullanmıyorum zaten. mirror özelliği çok işe yarıyor.
    sinyal alamama sorununu ile alakalı size bir tavsiyem olabilir bu konuda.bende kendi uydu alıcısını kullanıyorum dmsart modül ile.kumandanın açma tuşuna kısa basınca sinyal alınamıyor sorunu ile karşılaştım bende ama açma kapama tuşuna 5 sn kadar basılı tutup açtığım sinyal yok sorunu ortadan kalktı.

55pfl6188k/12 modelinin teşiri 2200 lira sizce alınır mı ?

• Smart beklentin yoksa kacirma zipla al... o paraya o buyuklukte ve o klaitede panel bulamazsin

• Arkadaslar 7909 aldım ayarlar kısmında clear lcd seceenegı var ama orayı acık yada kapalı yapmama musade etmıyor burayı nasıl acacagım bılen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3ndom3n

quote:

55 pfl 6008k var bende de çok memnunum görüntü ayarlarını oturttuktan sonra enfes bir görüntü aldım.eve her gelenin ağzı açık kalıyor.sırf bizde gördüğü için tvsini değiştiren oldu.

55pfl6188k/12 modelinin teşiri 2200 lira sizce alınır mı ?

bence alınır çok yıpranmamışsa

• Anladığım kadarıyla tv den usb-hdd ye kayıt yapabilmek için, kaydedilecek kanalın 'tv rehberinde' kayıtlı bulunması gerekiyor. Kayıtlı değilse (örneğin cnbc-e benim TV nin TV rehberinde bulunmuyor ) TV rehberi bilgilerini almak için Ayarlar-Tv ayarları-Genel ayarlar-TV rehberi-Yayıncıdan/İnternetten şeklinde ayarlara girip internetten seçeneğini OK lediğimde.'Bu ön ayarda kanal bulunamadı' şeklinde uyarı alıyorum. Amacım cnbc-e den bazı dizileri taşınabilir hdd ye kaydetmek. cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler.

-
  • Tv den hdd ye kayıt la ilgilenen ve paratik bilgilere sahip arkadaşlar bakabilirse sevinirim.

Tv den hdd ye kayıt yapmayı başardım sonunda: ama iki ilginç durum var.
    1. Tv de formatladığım hdd yi PC görmüyor.
    2. Kayıt yapabilmek için "internet bağlantısı gerekiyor" şeklinde uyarı alıyorum.
  • quote:

Hocam mirror özelliği nedir acaba. Birde cep telefonundan tv ye kablosuz görüntü aktarmak nasıl oluyor bilginiz varmı?

• Simdi 60PFL6008K/12 urunu almaya gidiyorum teshir urunu 2500 tl ye vericekler acil oneri ve cevaplarinizi bekliyorum lutfen
     2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU 2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU 2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Armstrong -- 2 Kasım 2014; 17:06:16 >

• Yokmu fikir belirtebilicek kullanan yada bilgisi olan bir arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Hocam mirror özelliği nedir acaba. Birde cep telefonundan tv ye kablosuz görüntü aktarmak nasıl oluyor bilginiz varmı?

mirror ekran yansıtma özelliği.wifi üzerinden ortak ağ olarak kullanıp bilgisayar ekranı olarak kullanabiliyormusunu.
    Android telefonlarda bu özellik yüklü zaten onu açında tv otamatik olarak algılıyor telefonu ve ekran olarak devam ediyor.

tv yi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

mirror ekran yansıtma özelliği.wifi üzerinden ortak ağ olarak kullanıp bilgisayar ekranı olarak kullanabiliyormusunu.
    Android telefonlarda bu özellik yüklü zaten onu açında tv otamatik olarak algılıyor telefonu ve ekran olarak devam ediyor.

tv yi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

bende de var bu tv den hocam ben sadece görüntü kalitesi için aldım ve çok çok memnunum ama diğer özelliklerini hiç bilmiyorum telefonumda windows phone o yüzden bu olayada fransızım hanımınkinden bir deneyeyim bakayım. sağolun.

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Ekran boyut farkını gözetmeksizin Philips 47PFL6008K mı LG 55LA640S mi daha iyi? Kullanan arkadaşlar, yorumlarınıza göre tercih yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.