Şimdi Ara

2013 PHILIPS 6008 Serisi (42/47/55/60PFL6008K/12)- ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
8
Favori
51.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pc ağ ayarlarını kurcalayın telefon gibi şeyler için şifre gösteriyor pin koduydu sanırım o ......
  • 51 yazılımını da bende bir değişiklik yok aynı sorunlarım devam ediyor.

1-İlk açıldığında sinyal yok uyarısı alıyorum her zaman değil ama bıkkınlık verici aç kapa aç kapa defalarca yaptımısinyal geliyor.(kendi uydu alıcısını kullanıyorum .merkezi sistemdeyim)
    2-tv nin arkasındaki düğmeden kapattımı tv kitleniyor. defalarca aç kapa yaparak geri geliyor.
    3- alt yazılarda titreme var her kanal da değil (hızlı kayan alt yazılarda oluyor.)
    4-smart aynı rezil(bunu bilerek aldım).ama güncellemeyle düzelme olasılığı olabilirmi?

51 güncellemesinin sürüm notları google dan çevirdim.
    ....
    Her sürüm içerir:

? Tüm çözümler önceki sürümlerde belirledi.
    ? Nedeniyle bizim global IT yapısı, bir gecikme olabilir
    Yeni SW bültenleri (ve onların sürüm notlar) yükleme / senkronizasyon.
    ? Bu içeriği de kendi dilinizde kullanılabilir hale gelecektir.
    ? Işlevsellik ve performansı hakkında genel gelişmeler, bu yanı sıra
    son yazılım aşağıdaki sorunları çözer:

! Not: yazılım yükseltme tamamlandıktan sonra, kesmek gerekir
    elektrik prizinden güç kablosu. Yeniden bağlayın sonra bir dakika bekleyin. sonra
    Eğer normal şekilde TV başlayabilirsiniz.

QF2EU-0.173.51.0 (yayınlanmayacak Tarih: 2014/04/28)

• ORF HD kanalları Çözüm navigasyon HbbTV
    • İyileştirme davranışı 9708-setleri devreye
    • BBCi Player için Çözüm
    • İyileştirme ses bırakma optik çıkış
    • Gelecekteki internet yükseltme için İyileştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 14 Mayıs 2014; 21:38:26 >

• Benim önerdiğim yazılımı yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips 55 " 4508 yeterli değil mi hd yayın için sizce ? 6007 ile8 arasında 100hz dışında fark var mı o farka değer mi aradaki fiyat ?
  • PHİLİPS 5008 SIVI TEMASI
    Tüm forum arkadaşlar iyi günler diyerek başlamak isterim eminim burada yazanları sizlerde benim gibi günlerdir okuyorsunuzdur
    Adana Bimesten yaklaşık 12 gün önce PHİLİPS 5008 Led 42 inc tv aldım 1700 tl ve bugün çocugun şakalaşması sonucu ekranın ön yüzüne bir bardak su döküldü anında sildik ama sabah kalktığımızda ekranın alt kısmında bir karış bpyunda ve boydan sanki akvaryuma suyu yaryıa kadar koyarsınız ya öyle bir görüntü oluştu ama görüntüda bir bozulma yok ve mahalleli başladı kaldır at artık tamir olmaz güneşe koy saç kurutma makinesi derken Adana Philips servisi olan HAS elektroniği aradım sağolsun çok kibar bir bayan karşıladı telefonda yadımcı olabileceklerini söyledi cihazın altındaki reflektörlerin yandıgını ve fiyatını genel müdürlükten ögrenip bilgi verecegini söyledi bu arada etraftan o kadar baskı geldiki LG al dedik SAMSUNG al dedik SONY al dedik bende PİHLİPS aldım ve bakalım hayırlısı dedim bu arada arkadaşın samsung unda 800 tl masraf çıkarmışlar Aynı sorundan dolayı Bende PİHİLİPS genel müdürlük müş. hiz telf olan 444 8 445 nolu telefonu aradım orada da kibar bir bayan telefonda baya ilğilendi 16.05.2014 tarih ve 11-55 saatinde telefona bakan bayan adi --irem veya didem-- o kadar yardımcı olduki kendi tanıdıgı gibi yardım etti sağolsun ve bizim Sıvı Teması Arızası 150 TL Gibi komik bir rakama halloldu Bunları neden yazıyorum sadece PHLİLİPS servisinden memnuniyetimi belirtmek için yazdım birde sıvı teması ile ilğili pek yazı göremedim böyle bir olayda hemen cihazın fişi çekilip cihaz yüzün koyu yatırılması gerekiyormuş bunuda snradan öğrendim bu yorumlarında bir vebali oldugunu düşünüyorum çünkü çoğu insan burada okudukları ile kararlarına yön veriyor belki konuyu başkayere açmış olabirim ama nereye açacagımı bilemedim kusura bakmayın kısaca ADANA PİHLİPS HAS Elektroniğe ve PİHİLİPS MÜŞTERİ HİZMETLERİNE Özellikle yukarıdaki tarih ve saatte bana cevap veren Müş Hizmetlerindeki bayana canı yürekten teşekkür ederim İyiki PİHLİPS almışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan9145 -- 16 Mayıs 2014; 14:26:50 >

• ben gayet memnnunum günlerce araştırdım okumadığım forum kalmadı şahsi fikrim samsung pazara fazla girdi vede hızlı girdi arkadaşlardan servis konusunda şikayetler duydum maksadım marka karalamak degil dedim ya buradaki yorumlarında bir sorumlulugu var diye düşünüyorum bende samsung 40F 6470 ve Philips 42PFL5008K arasında kaldım pihilips 2 inc ekranı daha büyüktü samsunga göre ayrıca samsun'gda çok fazla renk fazlalığı var dedile ama pihilips gercekten doğal renkler abartı yok ayrıca yılların ismi birazda güven verdi bana şahsen son yaşadığım servis olayı beni PİHİLİPS'E daha faza bağladı gerçekten servisleri çok güzel ve de ilgli ayrıca samsunglarda kasada ışık sızması gördüm yotub da ve kararımı verdim ve tv arkasında made in polonya yazıyor yani en azından çin değil

• SONY ye gelince tamam kaliteli olabilir ama fiyatı okadar abartılıki anlamak mümkün değil stand da yan yana idi sony ile şahsen pekte fark göremedim ayrıca aynı fiyata özellik olarak aynı fiyat aralıgında diğer markalarla yarı yarıya fark var bence sadece sony almak için almamak lazım ferrari'ye bnmişin kıliması yok neye yarar dimi :)

• arkadaşlar 42lm615s tv vardı,mat ,karanlık bir görüntüye sahipti sattım,hd lerde tatmin etmedi,
    daha önce philips 32pfl5604 lcd tv kullandım,paneli sharptı,
    canlı ve güzel görüntü kalitesi vardı
    philips 42pfl6198 modelini takipteyim,varsın menüsü yavaş olsun, 3d smart vs. bunlar önceliğim değil,
    lg de toplam 3 saat 3d film anca izlemişimdir, 1080p film daha keyifli
    tv de önemli olan görüntü kalitesi
    kullanan arkadaşlar görüntü kalitesinden memnunmusunuz?. cevaplarsanız memnun olurum
  • arkadaslar mrb hafta sonu 42pfl6678 modelini aldık cihazın kendi uydu alıcısını kullanıyoruz birsürü gereksiz kanal çıktı silmek istedik ama menüde kanal silmeyi bulamadık bu işi nasıl yapacağız .yoksa kanal silme yokmu
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    kanal listesinde alt da renkli tuşlardan yapabilirsin.

• Orijinalden alıntı: ayhanjan

kanal listesinde alt da renkli tuşlardan yapabilirsindostum tam olarak hangi tuşlarla hangi menüden yapıldığını yazarsan çok sevinirim.çünkü dün akşam bu renkli tuşlara baktık kanal taşıma favori listesi falan çıkmıştı
  • dostum tam olarak hangi tuşlarla hangi menüden yapıldığını yazarsan çok sevinirim.çünkü dün akşam bu renkli tuşlara baktık kanal taşıma favori listesi falan çıkmıştı
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    favori yap kullan .ben öyle yapmıştım. Ama illede silicem dersen şu anda tv bende değil sattım. Samsung 6140 aldım ama philps görüntü kalitesi daha iyiydi pişmanım phil i verdiğime.

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Ah be ayhanjan biz de biliyoruz problemlerini TV bin ama görüntü kalitesi... Hele 6140 a gore .. Neyse satar Sony falan alirsin. W805b iyi gibi

• http://www.teknosa.com/urunler/110012852/philips-47pfl6008k12-full-hd-3d-smart-led-tv-4-goz

Arkadaşlar merhaba, 2000 TL ye teknosa da likteki 47 inc 6008 k modelini aldım ne dersiniz iş işten geçti ama görüşlerinizi merak ediyorum. Smart ve dahili uydu alıcısındaki sıkıntıları bilerek aldım önceliğim görüntü kalitesi idi. Selamlar.
  • Bu fiyata çok iyi bir tercih yapmissin. Uydu alicisinda sikinti yok. Ben memnunum. Smart olayi da çok kafana takma

• Teşekkürler cevabınız için, yalnız kafama takılan bir şey var. Panel çerçeve içinde esniyor. üst ve yan çerçevelerin 2-3 cm altından bastırdığımda, panel 2-3 mm içe esneyip sonra eski konumunu alıyor. Esneme sonrası tekrar eski konumunu aldığından dıştan bakıldığında herhangi bir anormallik, şekil bozukluğu oluşmuyor. Paneldeki bu esneme veya esneklik normal mi ?
  • Normal bir durum. Ips panellerde cercevesiz tasarimlar bu sekilde esniyor, lg lerede de ayni surum var bir sorun degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 6008 için dün televizyonun internet bağlantısı üzerinden yeni çıkan 30 temmuzda yayınlanan 173.053 yazılımını yükledim cihaz biraz daha hızlanmış durumda
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.