Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

quote:

quote:

Bugün Beylikdüzü Marmara Park AVM Satürn teknomarkete gittim..47PFL7008 i gördüm şık bir tv gerçekten ..Görüntü kalitesini pek inceleyemedim ama görüntüler hoşuma gitti..Oradaki yetkililler, bana panellerin TPV olduğunu söylediler çok emin bir şekilde..yani panel LG değil ..Profesyonel incelemelerde bunu görürürüz yakında zaten ..Bana göre de paneller TPV, LG değil....

Toprağım görüntü kalitesini neden fazla inceleyemedin ?

yalnız değildim hocam :)) kaliteyi az çok bilirim .teknik, genlerimde var toprağım ama bir tv uzmanı değilim tabi.. buradaki bazı arkadaşlar kendilerine ait bir sürü donanımlarla (USB disk vs) birlikte teknomarketlere gidip ürünü detaylı ve daha teknik incleyebiliyorlar.. hele de panel TPV olunca philips bir adım öne çıkmış resmen ..bakarmısın, geçen senenin ödüllü tv si olan sony HX850 serisi ile bile karşılaştırmış 6008 i ..6000 serisi bile bu kadar iyiyken 7000-8000 serilerini düşünemiyorum..

Anladım hocam.

Ben de gidip bir ara en yakın yerlerde incelemeyi planlıyorum. Bi iki çeşit videoyla tabi ki.

Panel dedikleri gibi TPV ise bu televizyon (seriler) yer yerinden oynatır. Eğer HX850 ile 6008'i karşılaştırıyorlarsa .

Evet toprağım..birkaç tane profesyonel inceleme daha gördükten sonra , senin gibi diğer TV uzmanı arkadaşlarında yaptığı detaylı incelemelerden ve panellerin yüzde yüz TPV olduğundan emin olduktan sonra bu seriler zirve yapar resmen ...ben de 46HX850 serisi üzerinde çok durmuştum..zaten baktığım led tv ler Sony ve Philips..benim için önemli olan ''görüntü kalitesi'' gerisine bakmıyorum zaten..

Toprağım ne demek TV uzmanı, deme öyle, sadece kendi çapımızda uğraşıyoruz bu işlerle, mahçup etme adamı .

Eğer paneller TPV ise ben bu televizyonu yazın almak için kasarım.

HX850 de süper televizyondur. Eğer bunları bekleyemem dersen al gitsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün Beylikdüzü Marmara Park AVM Satürn teknomarkete gittim..47PFL7008 i gördüm şık bir tv gerçekten ..Görüntü kalitesini pek inceleyemedim ama görüntüler hoşuma gitti..Oradaki yetkililler, bana panellerin TPV olduğunu söylediler çok emin bir şekilde..yani panel LG değil ..Profesyonel incelemelerde bunu görürürüz yakında zaten ..Bana göre de paneller TPV, LG değil....

Toprağım görüntü kalitesini neden fazla inceleyemedin ?

yalnız değildim hocam :)) kaliteyi az çok bilirim .teknik, genlerimde var toprağım ama bir tv uzmanı değilim tabi.. buradaki bazı arkadaşlar kendilerine ait bir sürü donanımlarla (USB disk vs) birlikte teknomarketlere gidip ürünü detaylı ve daha teknik incleyebiliyorlar.. hele de panel TPV olunca philips bir adım öne çıkmış resmen ..bakarmısın, geçen senenin ödüllü tv si olan sony HX850 serisi ile bile karşılaştırmış 6008 i ..6000 serisi bile bu kadar iyiyken 7000-8000 serilerini düşünemiyorum..

Anladım hocam.

Ben de gidip bir ara en yakın yerlerde incelemeyi planlıyorum. Bi iki çeşit videoyla tabi ki.

Panel dedikleri gibi TPV ise bu televizyon (seriler) yer yerinden oynatır. Eğer HX850 ile 6008'i karşılaştırıyorlarsa .

Evet toprağım..birkaç tane profesyonel inceleme daha gördükten sonra , senin gibi diğer TV uzmanı arkadaşlarında yaptığı detaylı incelemelerden ve panellerin yüzde yüz TPV olduğundan emin olduktan sonra bu seriler zirve yapar resmen ...ben de 46HX850 serisi üzerinde çok durmuştum..zaten baktığım led tv ler Sony ve Philips..benim için önemli olan ''görüntü kalitesi'' gerisine bakmıyorum zaten..

Toprağım ne demek TV uzmanı, deme öyle, sadece kendi çapımızda uğraşıyoruz bu işlerle, mahçup etme adamı .

Eğer paneller TPV ise ben bu televizyonu yazın almak için kasarım.

HX850 de süper televizyondur. Eğer bunları bekleyemem dersen al gitsin.

Mahçup olmanı gerektirecek bir durum yok hocam :) Bu yolda ilerliyorsun diyelim ..Burada karşındakine verdiğin güven de çok önemli toprağım..örnek Albani üstad :) Önümüzdeki ay almayı düşünyorum bakalım ...ama Philips yeni serileri de hoşuma gitti ..Birkaç daha detaylı incelemeleri de bekleyeceğim.. Panelleri TPV olursa ki bence büyük bir olasılıkla TPV.. Senin de dediğin gibi zirve yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 14 Nisan 2013; 12:03:08 >

• quote:

Mahçup olmanı gerektirecek bir durum yok hocam :) Bu yolda ilerliyorsun diyelim ..Burada karşındakine verdiğin güven de çok önemli toprağım..örnek Albani üstad :) Önümüzdeki ay almayı düşünyorum bakalım ...ama Philips yeni serileri de hoşuma gitti ..Birkaç daha detaylı incelemeleri de bekleyeceğim.. Panelleri TPV olursa ki bence büyük bir olasılıkla TPV.. Senin de dediğin gibi zirve yapar

Aynen öyle diyelim hocam. Albani üstada da buradan saygılar .

Bence bu serileride bekle derim. Daha çok alan arkadaş yok ama zaman geçtikçe alanlar çıkıp inceleme yapacaktır.

• Şimdi aklıma geldi toprağım philips 2013 serilerinin cam koruması da var sanırım ..Benim bildiğim 2012 serilerinde yoktu ..Eğer cam koruma varsa bu da artı ve önemli bir özellik bence...
  • quote:

Şimdi aklıma geldi toprağım philips 2013 serilerinin cam koruması da var sanırım ..Benim bildiğim 2012 serilerinde yoktu ..Eğer cam koruma varsa bu da artı ve önemli bir özellik bence...

Cam koruma derken hocam ? Ekranı korumayı mı kastediyorsun ? Benimde bildiğim kadarıyla ekranda film var esneklik payı artırılmış.
  • cam koruma var diye biliyorum ben..dün aklıma gelmedi ...senin dediğin gibi de ince film kaplama olabilir...bir de toprağım 2013 serilerinde bu sene sonunda başlayacak olan karasal digital yayın için DVB-T2 tuneri varmıdır ?
  • quote:

cam koruma var diye biliyorum ben..dün aklıma gelmedi ...senin dediğin gibi de ince film kaplama olabilir...bir de toprağım 2013 serilerinde bu sene sonunda başlayacak olan karasal digital yayın için DVB-T2 tuneri varmıdır ?

Evet var hocam.
  • 8008 modelinde bile DVB-T2 desteği gözükmüyor;DVB-C, DVB-T, DVB-S2
    7008 içinde belirtilen DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4* formatında görünüyor.
    Tuner/Alım/İletim
    •Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*
    •Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM
  • arkadaşlar hx 850 yerine 7708 alsam fazla bişey kaybetmem dimi ? Başka hangi Philips TV tavsiye edebilirsiniz?
  • En detaylı inceleme

yorgunluktan sadece sonuçları yazıyorum

LEHÇE

GOOGLE ÇEVİRİ YAPABİLİYORUZ ANCAK

SONUÇ

Artıları:
    Çok iyi, hatta aydınlatma matris
    İyi siyah
    Modern tasarım
    üçlü Ambilight
    Çok iyi bir ses
    İyi multimedya donanımları
    Kolay ve hızlı kurulum web
    Çok iyi renk doygunluğu
    Parlak Gürültü ve titreşim kilitleme
    Büyük ölçekleme SD
    Yeni pilot bile güzel
    Mükemmel netlik
    Parlak dikey akış
    açık tarayıcı
    USB sabit disk üzerine kayıt
    Wifi Akıllı Ekran
    wifi Miracast
    Harici uygulamalar ile çok iyi bir işbirliği
    Bu klavye ve fare ile çalışır
    Mobil cihazlar için uygulamalar

Eksileri:
    Ayar resmi ihtiyacınız var
    En son güncelleme DTS (Haziran ayında duyuru)
    En son uygulama güncelleme TXT - (Haziran ayında duyuru)

ABARTI OLABİLİR DİĞER İNCELEMELERİDE GÖRELİM

1. Likidite - 10 puan
    2. Yanal açıları - 9 puan
    3. Siyah - 9 puan
    4. Ölçekleme SD - 9 puan
    5. Renkler - 9 puan
    6. Güç Tüketimi - 10 puan
    7. Destek - 9 puan
    8. Ses - 10 puan
    9. Özellikler - 9 puan
    10. Kalite ve özelliklere Fiyat - 9 puan

Toplam : 100 üzerinden toplam = 93 puan.

aynı sitede 6007 ve 7007 testlerinede göz atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 15 Nisan 2013; 15:08:38 >

• 1 tane daha

Trusted Reviews
    Philips 55PFL7008 – 3D and Conclusions Review | Trusted Reviews
    http://www.trustedreviews.com/philips-55pfl7008_TV_review_3d-and-conclusions_Page-3

• quote:

Şimdi aklıma geldi toprağım philips 2013 serilerinin cam koruması da var sanırım ..Benim bildiğim 2012 serilerinde yoktu ..Eğer cam koruma varsa bu da artı ve önemli bir özellik bence...

Cam koruma 2012 modellerden PFL6907K da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada 42pfl6198k modelini görüntü olarak yakından inceledim.Bu seride panel hiç TPV gibi durmuyor.Alt tarafta duran 6097 modeliyle aynı kişisel ayarlarda renk tonlaması ve görüntü olarak fark görünmüyor.Örneğin, 2012 model 6xx serisinde olduğu gibi haber kanallarında kayan altyazılarda titreme aynen devam ediyor.Menü hızındada öyle bir fark göremedim.Menü görünüşleride aynı zaten.Smart tv ile işim olmadığından kurcalamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadaki lere sordunuz mu panelin TPV olup olmadığını ?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 15 Nisan 2013; 12:58:09 >
  • 2013 philps 7008 ve 8008 serilerinde sesle ve elle kontrol yok..çok ta önemli değil bence..ama 8008 serisinde NFC ( yakın alan iletişimi) olmalıydı..Ben görüntü kalitesindeki teknik incelemeleri merak ediyorum daha çok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 15 Nisan 2013; 13:02:20 >
  • quote:

Teknosadaki lere sordunuz mu panelin TPV olup olmadığını ?...

satış elemanları bilemez eğitim almıyorlar

pasif olduğu için lg demeleri yüksek olasılık

tpv ye türkiye philips diyen bile vardı
    lg yeni modellere sharp diyende var

mağazada tvler birbirine bağlı olduğu için görüntü kötü gösteriyor genelde

şu iki sorun yoksa iyidir....

Pixel Precise HD yi maksimum yapınca hafif titreme bulanıklaşma oluyor ama xxx7 serilerindeki kadar değil orta ve minimumda sorun görmedim

alt yazı titremeleri detaylı bakamadım... led tvlerdeki genel sorun ....

POLONYA VE RUS SİTELERİNE BAKIN BELKİ ORADA GÖREBİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 15 Nisan 2013; 14:44:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

quote:

Teknosadaki lere sordunuz mu panelin TPV olup olmadığını ?...

satış elemanları bilemez eğitim almıyorlar

pasif olduğu için lg demeleri yüksek olasılık

tpv ye türkiye philips diyen bile vardı
    lg yeni modellere sharp diyende var

mağazada tvler birbirine bağlı olduğu için görüntü kötü gösteriyor genelde

şu iki sorun yoksa iyidir....

Pixel Precise HD yi maksimum yapınca hafif titreme bulanıklaşma oluyor ama xxx7 serilerindeki kadar değil orta ve minimumda sorun görmedim

alt yazı titremeleri detaylı bakamadım... led tvlerdeki genel sorun ....

Satürndeki elemanlar çok emin birşekilde söylediler TPV olduğunu :) TPV panel üretimde büyük bir kuruluş biliyorsunuz..olmaması için pek neden yok :) ..ilerleyen zamanlarda göreceğizz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 15 Nisan 2013; 15:12:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

8008 modelinde bile DVB-T2 desteği gözükmüyor;DVB-C, DVB-T, DVB-S2
    7008 içinde belirtilen DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4* formatında görünüyor.
    Tuner/Alım/İletim
    •Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*
    •Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM

DVB-T MPEG2 denilen benim bildiğim DVB-T2 anlamına geliyor, eğer yanlışım varsa düzeltebilirsiniz hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakomo

arkadaşlar hx 850 yerine 7708 alsam fazla bişey kaybetmem dimi ? Başka hangi Philips TV tavsiye edebilirsiniz?

7708 derken ? 7008'i mi kastettiniz ? Eğer 7008 diyorsanız bence bir şey kaybetmezsiniz. Ama eğer paranız varsa 8008'i bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

En detaylı inceleme

yorgunluktan sadece sonuçları yazıyorum

http://www.hdtv.com.pl/forum/philips/97667-philips-47pfl7008-test-otwarty-philips-podnosimy-poprzeczke-jeszcze-wiecej-jakosci.html

LEHÇE

GOOGLE ÇEVİRİ YAPABİLİYORUZ ANCAK

SONUÇ

Artıları:
    Çok iyi, hatta aydınlatma matris
    İyi siyah
    Modern tasarım
    üçlü Ambilight
    Çok iyi bir ses
    İyi multimedya donanımları
    Kolay ve hızlı kurulum web
    Çok iyi renk doygunluğu
    Parlak Gürültü ve titreşim kilitleme
    Büyük ölçekleme SD
    Yeni pilot bile güzel
    Mükemmel netlik
    Parlak dikey akış
    açık tarayıcı
    USB sabit disk üzerine kayıt
    Wifi Akıllı Ekran
    wifi Miracast
    Harici uygulamalar ile çok iyi bir işbirliği
    Bu klavye ve fare ile çalışır
    Mobil cihazlar için uygulamalar

Eksileri:
    Ayar resmi ihtiyacınız var
    En son güncelleme DTS (Haziran ayında duyuru)
    En son uygulama güncelleme TXT - (Haziran ayında duyuru)

ABARTI OLABİLİR DİĞER İNCELEMELERİDE GÖRELİM

1. Likidite - 10 puan
    2. Yanal açıları - 9 puan
    3. Siyah - 9 puan
    4. Ölçekleme SD - 9 puan
    5. Renkler - 9 puan
    6. Güç Tüketimi - 10 puan
    7. Destek - 9 puan
    8. Ses - 10 puan
    9. Özellikler - 9 puan
    10. Kalite ve özelliklere Fiyat - 9 puan

Toplam : 100 üzerinden toplam = 93 puan.

aynı sitede 6007 ve 7007 testlerinede göz atın

http://www.hdtv.com.pl/forum/philips/88952-philips-42pfl-6007-test-owarty-maestro-philips-czyli-nowa-jakosc-w-klasie-premium.html
    http://www.hdtv.com.pl/forum/philips/85768-philips-46pfl7007k-12-test-otwarty-stawiamy-na-najwyzsza-jakosc.html

Hocam bayağı bi uğraşmışsın teşekkürler, gayet yararlı bilgiler var.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.