Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sayaç bende de sıfırlandı, TV yi ben hiç arka tuslardan kapatmiyorum hep kumanda dan kapatıyorum onu uygulamaya başlayayım belki fayda eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumu başından beri takip eden biri olarak kapanma sorunu ve sebep arasında ki bağlardan birisi sanırım TV'nin kumandadan kapatılması ile alakalı. Ama nedendir henüz bir analizi yok. İkinciside kapatıldıktan sonra fişte takılı kalması. Bunun da tam bir analizi yok ama statik elektrik ile alakalı olabileceğini düşünüyorum ya da sallıyorum. Umarım tvniz düzelir sonucu buradan bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV'lere farklı model tv nin anakartini takan oldu mu acaba,bu işlerden anlayan kimse var mı

• bende kapanma sorunu var maalesef.. Ve artık hiç açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor.. Servise yaptırdım 1100 tl verip tamam dediler ama eve geldim 2gün sonra yine aynı sorun oldu.. Geri götürdüm adam bir sorun yok deyip tekrar geri verdi..

• Crw1928 C kullanıcısına yanıt
    Neyi tamir etmiş peki servis hocam sordunuz mu, bu tvlerde anakart sorunlu tam olarak, çıkma başka kart takmışsa da o da belli sürede tekrar arıza verir hale geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mrba dostlar Philips 7008 görüntü sorunu bnde de vrdı ilk 1.de garanti kart dğşm oldu 2.de yıne aynısı oldu yptrdım ilk 2 arza ses var görüntü yok şeklinde oldu 3. Arzada ise kendinden kapanıp açılma birde açıldığında kısa süreli beyaz ekran şeklinde oldu en sonunda 3. Arzda kendim içini temizledim Özellikle güç kablosunu da değiştirdim şu için sorun yok kullanyorum temizleme ve güç kablosu değişimi işinize yarar belki

• AIR67 A kullanıcısına yanıt

Bir dönem için TV kullanıcılarını tamir mertebesine ulaştıran Philips mühendisliğinin geldiği son nokta😅

• AIR67 A kullanıcısına yanıt

ustadım bende de 1 haftadir aynı sorun var acikcasi ne yapmak lazim , kim yapar eder yardimci olabilirseniz sevinirim ki istanbul avrupa yakasindayim

tv de ses var , kumanda komut ediyor ancak goruntu hicbir sartta gelmiyor (hdmi 1-2-3-4 onlar asla gozukmuyor tv de hicbir sartta goruntu alamiyorum)

defalarca actim kapattim , guc kablosu bozuk degildir sanmam ama anakart problememidir dersiniz ? bunu istanbulda kime yaptirtmak lazim ki maddiyatta biraz kısıtlı simdi tvler ucmus bana da 1080p ustu cok anlamsiz ..

• Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt
    Geçen ay Android'i bir anakart taktırdım. 2800 TL tuttu. Ambilight maceramız bitti. Anten TV renk kalitesi orijinalinden uzak. Ses de benzer şekilde. Google TV yi HDMI dan çalıştırdığı da renkler sıkıntısız. Şimdilik idare ediyoruz diyelim.

• 10 yıldır kusursuz calisan tv bir anda ses var , kumanda ile komut var ama goruntu gelmiyor ..simdi tv lere baktimda 10-15 bin tl en az ..ne yapicam bilemiyorum :(

• streamin S kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 2 yıl önce benzer bir sorun ile ilgili yine bu grupta yaptığım paylaşım. Umarım işinize yarar diyerek tekrar alıntılıyorum....Hocam bahsettiğiniz ses var görüntü yok arızası ile ilgili olarak daha önce Adem Helvacı ustanın linkini verdiğim youtube kanalında yapılan bir yorumu sizinle paylaşayım belki size ya da bir başka kullanıcıya faydası dokunur belki. Youtubede 7008 kullanıcısı birinin ses var görüntü yok sorunu ile ilgili yorumunu aynen alıntılıyorum. "Öncelikle topluma verdiğiniz çok değerli ve doğru tespit içeren bilgilendirmelerden dolayı teşekkur ederim.

Bende kısaca başımdan geçen bir ( PHILIPS SERVİSİ) Maceramı değineceği.

47pfl7008k12 serisi tv izleme esmaaında ekran karardı onun haricinde tüm fonksiyonlar çalışıyordu kumanda algılama ses yükseltip kısma kanallar arası gezınme yani sadece ekran yok.Tv yi servise göturmeden önce açıp bi güzel temizleyeyim dedim hazır açmışken kapak içindeki kartların resimlerinide çektim serinolarıyla birlikte nerden esti bilmiyorum şansa mı dersin artık.

Televizyonu servise bıraktım tamir teklif fiyatı vermeden tamirat yapmamaları istedim.

Beni arayıp 1100 lira tamir masrafı olur dediler bende fiyatı yüksek bulup şu an sıkışık olup tamir ettiremeyeceğimi söyleyip tv yi geri alďım .

Aynı gün eve gelince bi deneyım dedim bi baktım ses ve kumanda fonksiyonlarıda kayıp tekrar servisi aradım durumu anlattım hiç bir şekilde kabul etmiyor benim bunu nasıl iddia ettiğimi böyle bır şey mümkün olamayacağını.

Ta ki ben kartların seri nolarını fotograflarını çektim seni şilayet ederim deyince u dönüşü yapıp hemen çıraklarına suçu yükledi ve bu şekilde benden çalmış olduğu kartımı geri aldım . 1100 lira fiyat biçtiği tamiratı ben bir marangoz olarak siz ADEM bey ve diğer değerli bilgiyi yayan USTALAR sayesinde tanesi 34 liradan iki adet t-con kart la kendi işçiliğimle sorunu çözdüm.Televizyon ve bilgisayar gibi yüksék fiyatlı ürünlerin karton kutularınında saklanması önemli üzerinde ki barkod ve seri nolarinin karşılaştırılması açısından bu gibi durumlar kanımca.Tv nin şuçu yok bence servis konusunda daha sorgulayıcı olunmalı." Şimdi bu bilgi ışığında önce bir arıza tespiti yapın bence. Eğer tv fişe takıldığında ekranda hiç görüntü yok ama yinede bir hafif gri parlaklık varsa bunun sebebi tcon kartı denen bir parçanın arızalanması sanırım. Bunu daha 1 hafta önce vçben 2.el değişimini yaptırdım ve maliyeti bana 300 TL idi. Lakin ekranda elinizde fener tutup baktığınızda çokta az olsa bir görüntü alıyorsanız bu ise led barlar ile alakalı. Bununda maliyeti standart bir tv tamircisinde 600 TL gibi. Ki bu fiyata 1 yıl garantili led takacağını söyledi usta. Bu ledlerde çünkü kalite kalite fiyatı değişiyor.. Bununla birlikte servis tv nizi tamir ettirmeyeceğinizi anladığında içerisinden sağlam parçalarınızı alıp bunu daha sonra tamir edilmek üzere kendilerine gelen tvlerde sanki sıfır parça takılmış gibi kullanıyormuş. Bu sebeple siz tvnizdeki parçaların tekrar geri aldığınızda sağlam olduğundan emin olun. Bunun için arızanın niteliğinde bir değişiklik olup olmadığına bakın. Bakdınız olmuyor son çare olarak ayrıca tvnin sağlam parçaları internet üzerinden satışa çıkarılabiliyor. Bu yolla ufakta olsa size bir miktar getiri sağlayabilir. Bunu da seçenek olarak düşünün derim. Hatta bu sayfa üzerinden elinizde olan tv için yedek parça ilanı açabilirsiniz. Belki birilerinin işine yarar... Şimdiden geçmiş olsun...

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.