Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7008k'nın diğer serilere göre smart özelliği nasıl?Yazılımının farklı olması smart açısından bir artı sunabiliyor mu?Mesela film sitelerine rahat girebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunca17 -- 25 Nisan 2013; 14:32:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

7007 nin yazılımı hızlı daha iyi olsaymış 2013'ü beklemeye gerek kalmıcaktı Smart özelliğini kullanmam diyen için ideal

Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motie53

Arkadaşlar ben de bu ürünü takibe aldım haziranda düğünüm var o zamana kadar bir TV almam gerekiyor. 7008 çok güzel bir cihaz ve benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Çeşitli alım tavsiyelerinde bulunulmuş ama şu anda hepsiburada sitesindeki kampanyadan bahsedilmemiş. 200 TL hediye çeki ve 50 TL worldpuan ile 250 TL avantaj sağlıyor ve şu andaki fiyat 3.800 TL ne diyorsunuz?

Hocam kampanyayı görmedik ki. 3.800 yine çok pahalı hocam.
  • quote:

7007 nin yazılımı hızlı daha iyi olsaymış 2013'ü beklemeye gerek kalmıcaktı Smart özelliğini kullanmam diyen için ideal

Evet menüleri yavaş ve smart özelliğini kullanmıyorum çünkü bilgisayarda bağlı, Ama görüntü 10 numara :)
     2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K)

• quote:

Orijinalden alıntı: by_sinekli

quote:

Evet menüleri yavaş ve smart özelliğini kullanmıyorum çünkü bilgisayarda bağlı, Ama görüntü 10 numara :)

aynen bir 7007 olsun varsın smartı olmasın.

• quote:

quote:

resmi büyüttük hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 26 Nisan 2013; 14:57:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunca17

Arkadaşlar 7008k'nın diğer serilere göre smart özelliği nasıl?Yazılımının farklı olması smart açısından bir artı sunabiliyor mu?Mesela film sitelerine rahat girebiliyor mu?

Daha o konuda görüş belirtmek için biraz erken. 2013 model Tv'ler daha yeni geliyor ve fiyatları şuanda çok yüksek.Mesela 5507 modeli vardı panel olarak kaliteli görüntü kalitesi olarak iyi üründü ama Ambilight özelliği yoktu.Aynı şekilde 7007 görüntü vs süper 10 numara ama yazılım olarak zayıf. 2013 model tv'ler hakkında daha detaylı incelemeler için daha zamana ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

quote:

resmi büyüyttük hocam...

Televizyon burdan bile şekil duruyor yav .

• Philips 7007 serisi görüntü kalitesi bakımından en beğendiğim TV hocam benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 26 Nisan 2013; 11:50:43 >
  • Vallahi hocam bende beğeniyorum. Gönül istiyor 7008 ama işte bakalım.
  • aramazmert artık seni de philips sahibi yapmanın zamanı geldi
  • Ya vallahi hocam çok istiyorum 7008 ama yazdan önce olacak gibi değil .
  • En ucuz yer 3,350-3,400

http://www.sanalreyonum.com/urun/philips-47pfl7008kled-televizyon_974610.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.57.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 27 Nisan 2013; 6:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

En ucuz yer 3,350-3,400

http://www.sanalreyonum.com/urun/philips-47pfl7008kled-televizyon_974610.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.57.7

42" fiyat içinde en ucuz yer burası.

• Smart

Trusted Reviews
    Philips Smart TV 2013 Review | Trusted Reviews
    http://www.trustedreviews.com/the-philips-2013-smart-tv-system_TV_review

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Smart

http://www.trustedreviews.com/the-philips-2013-smart-tv-system_TV_review

Eyvallah usta.
  • Arkadaşlar bugün bende 55" lik modelini alarak tv işini sonuclandırdım..Aslında detaylı bir inceleme yapmak isterdim ama tv şuan yanımda değil yeni taşınacağımız eve tv kuruldu...Genel olarak çok beğendim..Herhangi bir problemi yok çok şükür..Kanal geçişleri önceki serilere nazaran gayet hızlanmış ve görüntü ciddi manada derinlik kazanmış..Smart kısmı ve media player kısmıda kısmi olarak hızılanma söz konusu...Ama ufak bir problem var ve şimdilik çözemedim..Hdmı ile laptopu tvye bağladım ve hd bir futbol maçını izledim ama görüntü akıcı bir şekilde gitmiyordu sanki hafif kasılmalar vardı...Tüm görüntü hızlandırıcı modlarını kapattım falan yine vardı..

Aynı maçı usb ye atıp tekrar tv de izlediğimde bir sıkıntı olmadı orada gayet akıcı...Hdmı ile mi sıkıntı var diye diğer televizyonda(panasonic et50) hdmı ile laptopu bağladım tvye ama onda öyle bir problem çıkmadı maç gayet akıcıydı..Sebebini bir türlü anlayamadım valla..

• hayırlı olsun....

garip sorunmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

Arkadaşlar bugün bende 55" lik modelini alarak tv işini sonuclandırdım..Aslında detaylı bir inceleme yapmak isterdim ama tv şuan yanımda değil yeni taşınacağımız eve tv kuruldu...Genel olarak çok beğendim..Herhangi bir problemi yok çok şükür..Kanal geçişleri önceki serilere nazaran gayet hızlanmış ve görüntü ciddi manada derinlik kazanmış..Smart kısmı ve media player kısmıda kısmi olarak hızılanma söz konusu...Ama ufak bir problem var ve şimdilik çözemedim..Hdmı ile laptopu tvye bağladım ve hd bir futbol maçını izledim ama görüntü akıcı bir şekilde gitmiyordu sanki hafif kasılmalar vardı...Tüm görüntü hızlandırıcı modlarını kapattım falan yine vardı..

Aynı maçı usb ye atıp tekrar tv de izlediğimde bir sıkıntı olmadı orada gayet akıcı...Hdmı ile mi sıkıntı var diye diğer televizyonda(panasonic et50) hdmı ile laptopu bağladım tvye ama onda öyle bir problem çıkmadı maç gayet akıcıydı..Sebebini bir türlü anlayamadım valla..

Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız.

Gerçekten ilginç sorunmuş, bi güncelleme yapın eğer son sürüm değilse.

• Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Alla daha iyilerini tüm dileyenlere versin

Evet gerçekten ilginç bir sorun..Bayağıdır araştırdım ama bir sonuca varamadım..Güncelleme işini malesef yapamam çünkü eve interneti henüz bağlamadık.. Benim aklıma takılan acaba tvde motion sorunu mu var..Bazı philipslerde okumuştum böyle şeyleri..Aynı maçı usbden izlediğimde bir sıkıntı yok..Ayrıca dün aztv diye bir kanalda maç vardı..Maçta herhangi bir takılmada olmadı..Gerçi görüntü bayağı bir çamurdu ama bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.