Şimdi Ara

2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
54
Favori
290.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hala çok pahalı ......bu 7008 serisi Passif 3-D'mi yoksa aktf 3-D'mi ?

Ben passif 3-D serisi 7000 serisi arıyorum (6.000 seriside olabilir ama 6877 hariç) mümkünse 3 taraflı Amblight'lı bi öneriniz varmı ?

Birde şu 6097 serisi hakkındaki düşünceleriniz nasıl fiyatı bayağı düşmüşte ?

Acaba eylülde felan şu anki 3600 TL dediğiniz 7008 serisi 2800-3000 TL bandına düşermi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: somniferum

Ya hala çok pahalı ......bu 7008 serisi Passif 3-D'mi yoksa aktf 3-D'mi ?

Ben passif 3-D serisi 7000 serisi arıyorum (6.000 seriside olabilir ama 6877 hariç) mümkünse 3 taraflı Amblight'lı bi öneriniz varmı ?

Birde şu 6097 serisi hakkındaki düşünceleriniz nasıl fiyatı bayağı düşmüşte ?

Acaba eylülde felan şu anki 3600 TL dediğiniz 7008 serisi 2800-3000 TL bandına düşermi acaba ?

7008 pasıf yanı fpr 3D teknolojısını kullanıyor.

7000 serısınde pasıf tek 7008 modelı var. 6877 bulamazsınız kapalı kutu zaten. Stokları tukendı ama teshır urunu satısı var bı kac yerde.

6097 yı bılmem ama 6907 cok ıyı paneldır.

3 taraflı ambılıght olarak su an 8007, 6877 (stok yok), 7008 ve 8008 var. Bır de 9 serısınden bır panel vardı hatırlamıyorum onu.

6198 e bakabılırsınız. 2 taraflı ambılıght var ama goruntu kalıtesı baya ıyı.

Eylul ayı cok erken olur. Kasım aralık cıvarında ancak o fıyatlara ıner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @aramazmert bilgiler için saol kardeş bir sorum olacaktı neye dayanarak kasım-aralık yorumunu yapıyorsun acaba yoksa hersene öylemi oluyor ?
    Bi arada nisandan sonra yeni seriler piyasaya sürüldüğünde bir önceki modellerin fiyatları düşer muhabbeti vardı şimdi sen teee kasım-aralığa attın sebebini paylaşırmısın lütfen ?

Birde siz şahsen 7008 mi yoksa 8008 serisini tercih ederdiniz @aramazmert kardeş (görüntü,netlik,kanalgeçiş hızı,kontrast vs. açısından) ?

Oturma odası için çok metedilen Phillipsin 5507 serisini düşünüyorum gerçi Amblight özelliği yok ama bilhasa SD görüntüsünün bu seride çok başarılı olduğu söyleniyor,acaba 46'inçlik Amblight özellikli başka ''özellikle'' SD görüntüsü çok iyi olan alternativ şöyle 1500-1700 Bandında bir Phillips led öneriniz varmı 46'inçlik ?

• quote:

Orijinalden alıntı: somniferum

@aramazmert bilgiler için saol kardeş bir sorum olacaktı neye dayanarak kasım-aralık yorumunu yapıyorsun acaba yoksa hersene öylemi oluyor ?
    Bi arada nisandan sonra yeni seriler piyasaya sürüldüğünde bir önceki modellerin fiyatları düşer muhabbeti vardı şimdi sen teee kasım-aralığa attın sebebini paylaşırmısın lütfen ?

Birde siz şahsen 7008 mi yoksa 8008 serisini tercih ederdiniz @aramazmert kardeş (görüntü,netlik,kanalgeçiş hızı,kontrast vs. açısından) ?

Oturma odası için çok metedilen Phillipsin 5507 serisini düşünüyorum gerçi Amblight özelliği yok ama bilhasa SD görüntüsünün bu seride çok başarılı olduğu söyleniyor,acaba 46'inçlik Amblight özellikli başka ''özellikle'' SD görüntüsü çok iyi olan alternativ şöyle 1500-1700 Bandında bir Phillips led öneriniz varmı 46'inçlik ?

Önemli değil hocam.

Çünkü bu hep böyle olmuştur. Yeni gelen seriler ancak geldikleri senenin son aylarında (bir sonraki senenin modelleri yavaş yavaş bilgileri gelmeye başladıkça) düşmeye başlamıştır. Nisandan sonra yeni seriler piyasaya sürülenlerin değil eski serilerin fiyatları düşer demiştik. Ama gerçi çok bir düşüş olmadı.

Ben şahsen eğer 3D gözlük konusunda (SG ve FPR) sıkıntı yoksa, gerçek panel hertz'i olarak 8008 öneririm. Ama yok o çok önemli değil, FPR olsun dersen 7008. Bu iki seri arasında çok bi görüntü, kontrast, netlik vs. çok büyük farklar yok bana göre.

5507 iyi paneldir. SD görüntü kalitesi de iyidir. 1500-1700 civarında Ambilight teknolojisine sahip 46" lik bir televizyon yok. Eğer 1.900 - 2.000 civarına çıkarsanız 6907 tercih edebilirsiniz.

• Eyvallah.....!

6907--8008--7008 acaba passif 3-D'mi ?......çünki ben passif Tv almayı düşünüyorum

Birde bu kısatılmış terimler SG-FPR ne anlama geliyor acaba ?
  • Çok yer gezdim kendimce araştırmalar yaptım.Artık teknoloji marketlerinden beni kovalarlar diye düşündüm durdum.Adamlar vardığımda benimle hiç ilgilenmez oldular.Velhasıl
    sonunda arkadaşlar 7008 in 55 olanını aldım.Televizyon gerçekten müthiş bilhassa ambilagt harika, tek başına televizyonu aldırmaya yetiyor.Kanal geçişleri çok hızlı,altyazıda bazı kanallarda arada titreme oluyor o da yayın kalitesinden zannedersem.lg ile bunun arasında kalmıştım lg de insanların yüzleri pudralı gibi detaysızdı.Ben mi yanılıyorum diye bir arkadaşa baktırdım o da aynı şeyi söyledi(daha öncesinde böyle bir şey olduğunu söylememiştim).Hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunca17

Çok yer gezdim kendimce araştırmalar yaptım.Artık teknoloji marketlerinden beni kovalarlar diye düşündüm durdum.Adamlar vardığımda benimle hiç ilgilenmez oldular.Velhasıl
    sonunda arkadaşlar 7008 in 55 olanını aldım.Televizyon gerçekten müthiş bilhassa ambilagt harika, tek başına televizyonu aldırmaya yetiyor.Kanal geçişleri çok hızlı,altyazıda bazı kanallarda arada titreme oluyor o da yayın kalitesinden zannedersem.lg ile bunun arasında kalmıştım lg de insanların yüzleri pudralı gibi detaysızdı.Ben mi yanılıyorum diye bir arkadaşa baktırdım o da aynı şeyi söyledi(daha öncesinde böyle bir şey olduğunu söylememiştim).Hadi hayırlısı...

Öncelikle hayırlı olsun. Dediğine katılıyorum Samsungun renkleri bana çok yapay geliyor Lg dede seninde söylediğin gibi sanki vesikalık fotoğrafa yapılan rütuş varmış gibi gözüküyor suratlar, birtek banamı öyle geliyor diye düşünüyordum meğer yalnız değilmişim. Şuan ev tadilatta tadilatı bitirince aynı modelden bende almayı düşünüyorum, olumlu olumsuz deneyimlerini yazarsan alacak arkadaşlar içinde faydalı olur.

• PFL 7007'nin 7008 serisinden daha iyi olduğu gibi bir görüş var. Bu nderece doğru? PFL 7007'nin fiaytıda düşmüşken neden 7008 alalım? PFL 7007 daha mantıklı değil mi?
  • 7007 aktif 3d mi pasif 3d mi, pasifse alınabilir , yok eğer aktifse ki bana göre aktif 3d diye birşey yoktur , baş belası saçma sapan teknoloji görünümlü batıl diye birşey vardır, o zaman alınmaz.
  • Arkadaşlar bende kararsız kaldım 55pfl 6198 yada sony 55w805 hangisini almak daha mantıklı tabiiki aradaki yaklaşık 1,000 tl gibi fiyat farkınıda düşünürsek ne yapsam.Fikrinizi söylerseniz memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

7007 aktif 3d mi pasif 3d mi, pasifse alınabilir , yok eğer aktifse ki bana göre aktif 3d diye birşey yoktur , baş belası saçma sapan teknoloji görünümlü batıl diye birşey vardır, o zaman alınmaz.

2 aydır 7007 kullanıyorum mağazalarda 7008 le de karşılaştırdım. 3lü ambilight dışında bir fark göremedim. Şu an tekrar alma şansım olsa 1000 lira fazla verip 7008 ALMAM. Bu benim şahsi fikrim. 7007 ile 7008 arasında görüntü kalitesi olarak 1000 tllik fark yok. Hatta bendekini daha çok beğendim.

Aktif gözlüğe gelince bilmiyorum aktif gözlükle 3D seyrettiniz mi uzun uzun. Yani mağazadan bakmakla olmuyor. Ben harry potter baştan sona seyrettim. Seyrederken uzandım, kalktım, sağa geçtim, sola geçtim, oturdum, eğildim, görüntüde gram bozulma olmadı. Pasif kullanan arkadaşım bile bende 3D bu kadar net değil kalitede hiç düşüklük olmuyor dedi. Ki çocukta hiç bir şikayet duymadım göz ağrısı baş dönmesi gibi

Tabi bu durumlar kişiden kişiye değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

7007 aktif 3d mi pasif 3d mi, pasifse alınabilir , yok eğer aktifse ki bana göre aktif 3d diye birşey yoktur , baş belası saçma sapan teknoloji görünümlü batıl diye birşey vardır, o zaman alınmaz.

2 aydır 7007 kullanıyorum mağazalarda 7008 le de karşılaştırdım. 3lü ambilight dışında bir fark göremedim. Şu an tekrar alma şansım olsa 1000 lira fazla verip 7008 ALMAM. Bu benim şahsi fikrim. 7007 ile 7008 arasında görüntü kalitesi olarak 1000 tllik fark yok. Hatta bendekini daha çok beğendim.

Aktif gözlüğe gelince bilmiyorum aktif gözlükle 3D seyrettiniz mi uzun uzun. Yani mağazadan bakmakla olmuyor. Ben harry potter baştan sona seyrettim. Seyrederken uzandım, kalktım, sağa geçtim, sola geçtim, oturdum, eğildim, görüntüde gram bozulma olmadı. Pasif kullanan arkadaşım bile bende 3D bu kadar net değil kalitede hiç düşüklük olmuyor dedi. Ki çocukta hiç bir şikayet duymadım göz ağrısı baş dönmesi gibi

Pasif tede kalkıp eğilip hoplayıp zıplanabilir ama bunlar benim için kriter değil adam gibi orurur filmimi izlerim , göz ağrısı baş dönmesine gelince tam tersi bende şikayet etmeyenini duymadım. Mağazadan bakmakla olmuyorda evde uzun uzun aktif gözlük takınca dahamı sağlıklı oluyor. İzlediğin müddet arttıkça verdiği zarar azalıyormu. Kimle konuşsam 30 dakkadan sonra baş dönmesi göz kızarıklığı ve ağrısı yaptığını söylüyor. Ki zaten bunun tartışması bile gereksiz kimse bana gözümün önünde duran 2 tane polerize camdan sa açılıp kapanan piilli bir cihazın daha iyi olduğunu söylemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forro -- 22 Mayıs 2013; 14:27:28 >

• Bilmiyorum ama gerçek 3D aktif gözlükle olur gibime geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Pasif tede kalkıp eğilip hoplayıp zıplanabilir ama bunlar benim için kriter değil adam gibi orurur filmimi izlerim , göz ağrısı baş dönmesine gelince tam tersi bende şikayet etmeyenini duymadım. Mağazadan bakmakla olmuyorda evde uzun uzun aktif gözlük takınca dahamı sağlıklı oluyor. İzlediğin müddet arttıkça verdiği zarar azalıyormu. Kimle konuşsam 30 dakkadan sonra baş dönmesi göz kızarıklığı ve ağrısı yaptığını söylüyor. Ki zaten bunun tartışması bile gereksiz kimse bana gözümün önünde duran 2 tane polerize camdan sa açılıp kapanan piilli bir cihazın daha iyi olduğunu söylemesin.

pilli değil şarjlı

sonuçta 24 saat seyredilmiyor ki 3D. Bence 3D sadece anlık hevestir. Asıl önemli olan tv nin görüntü kalitesi. 2 aydır tv yi seyrediyorum fullhd görüntüden inan 3D seyretmek aklıma bile gelmiyor 4 yada 5 film seyretmişimdir 2 ayda.

Sen kimle konuşsam diyorsun da; sen kendin hem aktifle hem pasifle seyrettin mi karşılaştırdın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

Bilmiyorum ama gerçek 3D aktif gözlükle olur gibime geliyor.

hemde 1080p
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pilli değil şarjlı

sonuçta 24 saat seyredilmiyor ki 3D. Bence 3D sadece anlık hevestir. Asıl önemli olan tv nin görüntü kalitesi. 2 aydır tv yi seyrediyorum fullhd görüntüden inan 3D seyretmek aklıma bile gelmiyor 4 yada 5 film seyretmişimdir 2 ayda.

Sen kimle konuşsam diyorsun da; sen kendin hem aktifle hem pasifle seyrettin mi karşılaştırdın mı?

Bak burda sana katılıyorum bendede aktif gözlüklü bir 3d tv olsa bende en fazla ayda 2 3 filim seyrederdim, çünkü insan o eziyete daha fazla dayanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forro -- 22 Mayıs 2013; 14:40:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pilli değil şarjlı

Bak burda sana katılıyorum bendede aktif gözlüklü bir 3d tv olsa bende en fazla ayda 2 3 filim seyrederdim, çünkü insan o eziyete daha fazla dayanamaz.

senin canın tartışmak istiyor da ben tartışmak istemiyorum. Pasif gözlükle okuyorsun sanırım yazdıklarımı.

7007nin fullhd görüntü kalitesinden 3D seyretmek aklıma gelmiyor diyorum ama sen nereye çekiyorsun konuyu.

Ben aktif gözlükten memnunum hem de çok memnunum. Umarım sende pasif gözlüklü daha iyi bir tv sahibi olursun sen de memnun kalırsın arkadaşım

• yukarılarda bahsedilen sizinyeriniz.vakıfbank sitesinde 55" 7008K 3600 Tl neredeyse 55" 7007 ile aynı fiyatta.
    bu durumda yine de 55" 7007'mi alınır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

yukarılarda bahsedilen sizinyeriniz.vakıfbank sitesinde 55" 7008K 3600 Tl neredeyse 55" 7007 ile aynı fiyatta.
    bu durumda yine de 55" 7007'mi alınır?

vallaha fiyatlar aynıysa hiç düşünmeden 7008 alınır.
  • mağazada aktif- pasif denedim en iyisini panasonic aktif te gördüm
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.