Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7008 ile 8008 i bire bir kullanarak kıyaslayan var mı acaba?

8008 in kendi uydu alıcısının kanal geçişleri nasıl? 7008 deki gibi yavaş mı?

Aynı şekilde 7008 in smarttaki yavaşlık, 8008 in de smartında da var mı?
  • 46 8008 bugün kuruldu testlerimde başarılı geçti sayılır ilk Samsun almıştım ve aynı hafta iade etmiştim 3d philips de mükemmel bu kadar güzel olacağını sanmamıştım .. tv ile ilgili kanal geçişleri biraz yavaş ama yazılım ile düzelir inşallah .. mkv lerimi test etme şansım oldu serverimde bulunan 30 35 gb filmleri ağ üzerinden eternet kablosu ile bağlantı sağlayarak denedim hiç sorunsuz izledim .. bu filmleri kaldıramayacağını sanmıştım ama yanıldım .. 0 sorunla izledim .. yalnız alt yazılarda Türkçe karakterde sorun var nasıl aşabileceğim konusunda yardımlarını bekliyorum .. ps3 ile test etmedim bf4 psn üzerinden %50 indirimli 73,50 tl ilgilenenlere duyrulur.. kaçırmayın preminiyum paket .. ps3 testini bf4 ile yapacağım sonuçları paylaşırım .. iyi geceler..
  • http://www.sanalmagaza.com.tr sitesinden alışveriş yapan var mı? Nasıldır, güvenebilir miyiz? Birde son zamanlarda internet üzerinden yapılan alışverişlerde gönderilen ürünlerin teşhir ürünleri olduğu söylemlerine rastlıyorum. Doğruluğu var mı bu yazılanların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csenturk

7008 ile 8008 i bire bir kullanarak kıyaslayan var mı acaba?

8008 in kendi uydu alıcısının kanal geçişleri nasıl? 7008 deki gibi yavaş mı?

Aynı şekilde 7008 in smarttaki yavaşlık, 8008 in de smartında da var mı?

arkadaşım 6008 ile 7008'i kıyaslayabilirsin ama 7008 ile 8008'i kıyaslayamazsın. renault ile bmw gibidir kendileri...
    yavaşlık mevhumu biraz göreceli... ben 8008 kullanıyorum ve yavaş olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

http://www.sanalmagaza.com.tr sitesinden alışveriş yapan var mı? Nasıldır, güvenebilir miyiz? Birde son zamanlarda internet üzerinden yapılan alışverişlerde gönderilen ürünlerin teşhir ürünleri olduğu söylemlerine rastlıyorum. Doğruluğu var mı bu yazılanların?

bence en garanti hepsiburada.com açılmamış sıfır tv yolluyorlar 2 ay önce 40 inç 8007 philips aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2013; 1:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsalci

46 8008 bugün kuruldu testlerimde başarılı geçti sayılır ilk Samsun almıştım ve aynı hafta iade etmiştim 3d philips de mükemmel bu kadar güzel olacağını sanmamıştım .. tv ile ilgili kanal geçişleri biraz yavaş ama yazılım ile düzelir inşallah .. mkv lerimi test etme şansım oldu serverimde bulunan 30 35 gb filmleri ağ üzerinden eternet kablosu ile bağlantı sağlayarak denedim hiç sorunsuz izledim .. bu filmleri kaldıramayacağını sanmıştım ama yanıldım .. 0 sorunla izledim .. yalnız alt yazılarda Türkçe karakterde sorun var nasıl aşabileceğim konusunda yardımlarını bekliyorum .. ps3 ile test etmedim bf4 psn üzerinden %50 indirimli 73,50 tl ilgilenenlere duyrulur.. kaçırmayın preminiyum paket .. ps3 testini bf4 ile yapacağım sonuçları paylaşırım .. iyi geceler..

3d gözlük çıkıyor mu içinden. Active ozellikliy pilli mi

• quote:

46 8008 bugün kuruldu testlerimde başarılı geçti sayılır ilk Samsun almıştım ve aynı hafta iade etmiştim 3d philips de mükemmel bu kadar güzel olacağını sanmamıştım .. tv ile ilgili kanal geçişleri biraz yavaş ama yazılım ile düzelir inşallah .. mkv lerimi test etme şansım oldu serverimde bulunan 30 35 gb filmleri ağ üzerinden eternet kablosu ile bağlantı sağlayarak denedim hiç sorunsuz izledim .. bu filmleri kaldıramayacağını sanmıştım ama yanıldım .. 0 sorunla izledim .. yalnız alt yazılarda Türkçe karakterde sorun var nasıl aşabileceğim konusunda yardımlarını bekliyorum .. ps3 ile test etmedim bf4 psn üzerinden %50 indirimli 73,50 tl ilgilenenlere duyrulur.. kaçırmayın preminiyum paket .. ps3 testini bf4 ile yapacağım sonuçları paylaşırım .. iyi geceler..

• Kutu içeriğinden 2 adet aktif 3D gözlük çıkıyor...
  • teşekkür ederim.
    philips 5507 den bu tv ye geçtim. merak ediyorum bakalım nasıl olacak. ikisi de 46 inch ama bu daha net olur sanırım.

bir sorum olacaktı.

mesela digiturk te nat geo kanalı 3d yayın yaparken ben o yayını 2d ye çeviremiyordum.
    bu modelde öyle bir özellik var mı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 29 Aralık 2013; 12:48:03 >
  • 3D yayını hiç bir model 2D çevrimi yapma yeteneğine sahip değil,zaten çevirse de saçma bir durum olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 29 Aralık 2013; 17:14:30 >
  • Bu gün Vatandan 55PFL8008K/12 modelini aldım. Garanti kampanyası 31 Aralıkta biteceğinden artık beklemek istemedim. Ürün sanırım perşembe günü getirilip kurulacak, Garantiyi işletmek için ürünü geç almamın problem çıkartmayacağını söylediler.Faturası çıkartıldı bilgilerimi almak için yarın arayacaklarmış. Garantiyi uzatma karışık bir işlem gerektirmiyordur umarım.

Bu arada tv'ye sahip olan arkadaşlar regülatör kullanıyormusunuz? Oturduğum bina da ara sıra voltaj iniş çıkışları oluyor, bir arızaya sebep vermesin diye regülatör kullanmayı düşünüyorum. Vatanın sitesin de linkini verdiğim ürün işimi görür mü? Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

TUNCMATIK REGULINE 1000 REGÜLATÖR MONOFAZE

Ürün Kodu REGULINE_1000
    Açıklama Otomatik gerilim regülasyonu
    Kompakt Tasarım
    Dijital gerilim göstergesi
    50/60 Hz.
    220 VAC +/- % 1 - 3
    50/60 Hz.
    4,5 A.
    Menşei P.R.C.
    Garanti 24
    Özellikler
    Gücü (VA) 1000
    Ekran Tipi Var
    Koruma Aşırı Yük, Kısa Devre, Düşük/Yüksek Gerilim
    Çıkış Topraklı Priz
    Çıkış Adedi 1 Adet
    Arayüz Yok

• proteo kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun garanti belgesine bakın 2 yıllıksa 5 yıl olması için philips sitesinden bir işlem daha yapılması gerekiyor forumda bir arkadaş linki paylaşmıştı ama hatırlamıyorum bu konudamıydı.

regülatör konusunu iyi yapmışsınız ben alt linktekini kullanıyorum memnunum tavsiye ederim tabi tunçmatikte iyidir 500 kw olanı 2 yıldır kombide kullanıyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/fcm-kombi-1kva-regulatoru-roleli/productDetails.aspx?productId=bd20060&categoryId=60001544&SKU=BD20060&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd20060%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dfcm%255cu0020reg%255cu00fclat%255cu00f6r%26fh_refview%3dsearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2013; 21:16:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

hayırlı olsun garanti belgesine bakın 2 yıllıksa 5 yıl olması için philips sitesinden bir işlem daha yapılması gerekiyor forumda bir arkadaş linki paylaşmıştı ama hatırlamıyorum bu konudamıydı.

regülatör konusunu iyi yapmışsınız ben alt linktekini kullanıyorum memnunum tavsiye ederim tabi tunçmatikte iyidir 500 kw olanı 2 yıldır kombide kullanıyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/fcm-kombi-1kva-regulatoru-roleli/productDetails.aspx?productId=bd20060&categoryId=60001544&SKU=BD20060&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd20060%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dfcm%255cu0020reg%255cu00fclat%255cu00f6r%26fh_refview%3dsearch

Evet bu konuyu gezerken garanti ile ilgili arkadaşın verdiği linki gördüm. Yalnız ürün perşembe günü teslim olacağı için elim de hiç bilgi yok. Sadece fatura kesmek için ürünün seri numarası ya da öyle bir şey karşı taraftan öğrenip faturayı kestiler. Yarın telefonla arayıp bazı bilgileriniz almamız gerekecek dediler. Ürünü sony W905 yerine tercih etme sebebim 5 yıllık garanti kampanyası. Eğer beceremezlerse ürünü iade edeceğimi söyledim.

Regülatöre gelince, bayağı bir araştırma yaptım genellikle online olanları tercih edin deniyor fakat fiyatları çok pahalı. Sanırım bu linkini verdiğim ürün de bir şekilde iş görür gibi görünüyor. Yarın Tunçmatiğin teknik servisine telefon açıp soracağım.

• Arkadaşlar ben de garanti konusunu sormak istiyorum 5 yıla uzatan arkadaşlar acaba bir belge aldılar mı servisten? Ben internetten kaydımı yaptırdım bir garanti numarası verdi bana kayıt sayfasından fakat servis o belgeyi saklayın normal garantisi bittikten sonra o başlayacak dedi biraz anlamsız geldi. Yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    garanti uzatma sayfasında linkine baktıysanız satın alma tarihi tv seri no modeli gibi şeyler isteniyordu sanırım ama tam hatırlamıyorum çünkü benim tv 8007 40 inç olunca uymadı bunları hatırlıyorsanız o bilgileri alsaydınız keşke siz yapardınız neyse umarım sorunsuz hallolur işiniz

tunçmatik tabiki iş görür ben giriş çıkış göstergesi olduğu için fcm yi tercih ettim artı araştırdım fcm 1 adım önde gibiydi. diğer olay farklı online ups güzel ama gereksiz pahalı. regülatör baya iş görüyor bizdede woltaj dansöz gibi oynar geçende buna şahit oldum woltaj öyle bir oynadı ki pcye bağlı güç kaynağı ups kapandı ama regülatör etkilenmedi tvde buna bağlı olduğu için etkilenmedi. kısaca çok faydası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2013; 23:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

3d gözlük çıkıyor aktif 2 adet .. yanlız pil takıp çıkarma zor vida koymuşlar şarjlı model satılıyor ebay da ama 55 $ civarı 3 d güzel tavsiye ederim

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Siz de ki FCM regülatör'den çıkan ses rahatsızlık veriyor mu? Oda da kullanacağım için gürültü seviyesi önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 29 Aralık 2013; 23:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Siz de ki FCM regülatör'den çıkan ses rahatsızlık veriyor mu? Oda da kullanacağım için gürültü seviyesi önemli.

bende odada kullanıyorum yukarıdaki linkta gösterdiğim modelinde hiç ses yok yalnız sert yere koyunca altına kalın karton koyun (koli kartonu olabilir) koymayınca ses yapabiliyor azda olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2013; 23:31:35 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    rica ederim artı bende sevmem ses yapanı odada kullandığım için kartonu niye tavsiye ettim çünkü sephaya koydum yanına yaklaşınca hafif bir inilti vardı altına kartonu koyunca çıt yok ayrıca köpükte konabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2013; 23:36:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.