Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş o paneli,acilen Servise göstermelisin,onlar için basit sorunlardır bunlar,MB dediğim ise MainBoard dan bahsediyorum,olası bir MB de hata varsa zaten bunu değiştireceklerdir
    anlattığın şeyler zaten panelde bir şeylerin olduğunu gösteriyor!

Servise gidip de "soğumak" neden olsunki,hiç gerek yok bunlara,ayrıca bu sorunlar her markada oluyor!ayrıca niye Perşembeye kadar bekleyeceksin?acilen gönder gitsin
    Yada basit olarak şayet SW hatası varsa yüklerler bunu tekrar olay biter,böyle sorunlar Phil de çok çıkar,alışık herifler bunlara+
  • albani kullanıcısına yanıt
    O zaman yapacak birşey yok pazartesi gününe servisi arayıp çağırim. Tekrar çok teşekkür ederim.
  • Aynen öyle yapıyorsun++

Bizde 46/5507 var,15 gün sonra benzer durum olmuştu(bunlar Phil de daha sık oluyor!)hemen Servisi aradım,ertesi gün gelip aldılar ve 3 gün Serviste kalmıştı,sonra düzelip geldi
    bir daha da yapmadı>>ses var-resim yok olayını yapmıyor artık veya senin de bahsettiğin bazı durumları da yapmıyır!

Aslında bunlara bir sebeb de adam gibi belli bir süre "Kalite kontrol" testleri yapılmıyor herifler band dan çıkanı hoop kutuya atıyorlar yaw
    nasılsa bir sorun çıkarsa müşteri de o zaman ya tamir ederiz veya daha olmadı paneli değiştiririz mantığıyla hareket ediyorlar tüm üreticiler
    herifler sizin anlayacağınız "kalite kontrol testini" size yaptırıyor kısaca yaw boku çıkmış şu panel işinin,gel de Pio yu anma şimdi++

• Bimekste şuan 3497 tlsanırım fena bi fiyat değil...

http://www.bimeks.com.tr/urun/128066/philips-46pfl8008k-117-ekran-3d-led-tv.aspx
  • servise tv göndermeden önce 2 kere düşünün derim. benım cihaz üçüncü kez gitti her geldiginde daha beter oluyor. aşağıda inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_65337078/mpage_12/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 18 Şubat 2014; 18:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood955

O zaman yapacak birşey yok pazartesi gününe servisi arayıp çağırim. Tekrar çok teşekkür ederim.

hiç tavsiye etmem
  • Arkadaşlar 8008 serisinin dolby dijital veya dts desteği varmı ? Şimdi düşüncem ses sistemi olarak logitech Z-906 almak ve direk optik kablo
    ile tv ye bağlamak. Bu durumda hdd ile dolby dijital veya dts destekli filmleri izlediğim zaman 8008 le sorun yaşarmıyım ? Tv yi alırken bu
    kısmı hiç düşünmedim. Eyer desteklemiyorsa ayrı bir bd player fln almak gerekicek ??
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    7-8-9 serilerinde dts ve txt var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

7-8-9 serilerinde dts ve txt var .

philips tv lerde dts ses destegi yok.
  • Varmı ? yokmu ? Netten de araştırdım ama birşey çıkmadı. Yoksa sıkıntı...
  • bilmeden yok yok neden yazıyorsunuz anlamıyorum. 7 ve üstü serilerde dts desteği var, kullanıyoruz, sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Enabling DTS for 7000/8000/9000''

Güncellemelerden sonra 8000 serisi içinde dts desteği gelmiş evet
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    güncellemeyle geldi ilk ben söyledim zaten.
  • Yakın zamanda 55" Philips 3D Smart TV satın alacağım. Fakat alacağım modele henüz karar veremedim. Üst seviye bir model olan 8008K almayı düşünüyordum fakat yapılan yorumlardan dolayı biraz tereddüte düştüm. Kullanım alanım daha çok harici diskten 1080p dizi/film izlemek, PS3/PS4 oynamak ve çok nadir 3D film izlemek olacak. Buna göre 7008, 8007 ve 8008 modelleri arasından bir seçim yapacağım. Sizce 1400hz için 1200 liraya yakın fark vermeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavionVargas

Yakın zamanda 55" Philips 3D Smart TV satın alacağım. Fakat alacağım modele henüz karar veremedim. Üst seviye bir model olan 8008K almayı düşünüyordum fakat yapılan yorumlardan dolayı biraz tereddüte düştüm. Kullanım alanım daha çok harici diskten 1080p dizi/film izlemek, PS3/PS4 oynamak ve çok nadir 3D film izlemek olacak. Buna göre 7008, 8007 ve 8008 modelleri arasından bir seçim yapacağım. Sizce 1400hz için 1200 liraya yakın fark vermeye değer mi?

55pfl8008 kullanan biri olarak bahsedilen 1400hz farkı, açıkçası aldığım günden bu yana ben hissedemedim. Koca bir yalan bana kalırsa. Sırf böyle bir rakam yazıyor diye bu tv ye 1200 TL fark verilmez. Sen neden aldın diye sorarsanız, keşke beni de uyaran biri olsaydı da almasaydım derim. Şu an biz ailecek alıştık, ara sıra canımızı sıkan kusurları buradayım diyerek sonrasında kaybolsa da renk ve görüntü kalitesi yönünden bu kusurlarını artık görmezden geliyoruz. Edindiğim tecrübeyle ben bu TV için açıkçası 1200 TL fark vermezdim. TV seçimi çok can sıkıcı bir süreç. Ben yaklaşık 8 ay araştırdım. Şu an ki TV lerin hemen hemen hepsin de canınızı sıkacak bir sorun mutlaka çıkacak. 55 inç bir tv ye 3000 TL üzerin de bir rakam verilmemeli, çünkü piyasada hangi markanın ki olursa olsun kusurları ile bu fiyatı hak etmiyorlar.

• +
  • dts desteği nedir ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: DavionVargas

Yakın zamanda 55" Philips 3D Smart TV satın alacağım. Fakat alacağım modele henüz karar veremedim. Üst seviye bir model olan 8008K almayı düşünüyordum fakat yapılan yorumlardan dolayı biraz tereddüte düştüm. Kullanım alanım daha çok harici diskten 1080p dizi/film izlemek, PS3/PS4 oynamak ve çok nadir 3D film izlemek olacak. Buna göre 7008, 8007 ve 8008 modelleri arasından bir seçim yapacağım. Sizce 1400hz için 1200 liraya yakın fark vermeye değer mi?

55pfl8008 kullanan biri olarak bahsedilen 1400hz farkı, açıkçası aldığım günden bu yana ben hissedemedim. Koca bir yalan bana kalırsa. Sırf böyle bir rakam yazıyor diye bu tv ye 1200 TL fark verilmez. Sen neden aldın diye sorarsanız, keşke beni de uyaran biri olsaydı da almasaydım derim. Şu an biz ailecek alıştık, ara sıra canımızı sıkan kusurları buradayım diyerek sonrasında kaybolsa da renk ve görüntü kalitesi yönünden bu kusurlarını artık görmezden geliyoruz. Edindiğim tecrübeyle ben bu TV için açıkçası 1200 TL fark vermezdim. TV seçimi çok can sıkıcı bir süreç. Ben yaklaşık 8 ay araştırdım. Şu an ki TV lerin hemen hemen hepsin de canınızı sıkacak bir sorun mutlaka çıkacak. 55 inç bir tv ye 3000 TL üzerin de bir rakam verilmemeli, çünkü piyasada hangi markanın ki olursa olsun kusurları ile bu fiyatı hak etmiyorlar.

Verdiğin cevap için teşekkür ederim Proteo. Gerçekten fiyat farkı çok yüksek. Az daha para koysan yanına bir ev ses sitemi bile alınabilir o fiyata. Biraz daha araştıracağım fakat 8007 ideal gibi geliyor şimdilik.

• DavionVargas kullanıcısına yanıt
    1400 hz diye bir şey yok . en fazla 200 .

8007 bitti sıfır ürün bulamazsınız teşhirdir .

8008 üst sınıf 200 hz va panel 55 inç 5000 tl
    7008 orta sınıf 100 hz ips panel 55 inç 3900 tl

fiyat farkı nedeni bunlar .

tv hakkındaki yorumlara bakarsan her markada her tvde sorunlar var önemli olan beklentilere göre tv seçmek .
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Dts bir ses teknolojisinin adıdır.

tvde dts yok ise dts formatlı film izlerken görüntü olur ama ses olmaz .
    ama bu tvde var.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.