Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • >"DTS" desteği için belliki uyanık Çin li bazı seri/modeller için Lisans almış!

>8007 için de anladığım kadarıyla herkes DH yi takip ettiği için o panelin fiyatı hem adam gibi düşmedi hem de bu arada malı da bitirdiler

>8007 için de 40" olması daha tercihimizdir,teşhir olması yine tercihimizdir,kaç KM yaptığı da bizim için hiç önemli değildir ama fiyatı da "tatlı" olmalıdır

ülen hangi paneli öne çıkarsak(özellikle DH de)ya fiyatı düşmüyor çakılı kalıyor,ya da çabuk tükeniyor,bu arada özellikle netten satış yapan bir alay çakal
    site de fiyatı giydiriyor
    Geçen bir arkadaş aradı; ...abi şu site de şu panel var ama fiyat çok yüksek ne dersin... diye sordu,adamları aradım,ne iştir ve bu fiyat neden böyle dedim,
    cevap şu ....o panel şuanda dünyanın en iyi panelidir ama bunu Türkiye de bilmiyorlar fiyatı ondan çok yüksek siz diğer modellerle karıştırmayın...
    filan deyince hassi.... deyip kapadım suratına işe bak yaw,dünyanın en iyi paneliymiş

İyi pazarlar herkese
    ++

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    fazla değişiklik olmaz yine ama andorid yapcaz demişlerdi tam detaylar çıksın o zaman görürüz şimdilik birşey anlaşılmıyor

PH - Philips HD LCD (1366x768)
    PF - Philips FullHD LCD (1920x1080)
    PU - Philips UltraHD LCD (3840x2160)

48-49 inç paneller var philips &30 hissesini de sattı Tpv ye %100 TPV oldu
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun korelilere pio pany den sonra phill de teslim oldu diyebilirmiyiz.

bu arada phill 47 6158 aldım yanına birde media player şart phill media player yada ona benzer bir şey bakıcam artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

>"DTS" desteği için belliki uyanık Çin li bazı seri/modeller için Lisans almış!

>8007 için de anladığım kadarıyla herkes DH yi takip ettiği için o panelin fiyatı hem adam gibi düşmedi hem de bu arada malı da bitirdiler

>8007 için de 40" olması daha tercihimizdir,teşhir olması yine tercihimizdir,kaç KM yaptığı da bizim için hiç önemli değildir ama fiyatı da "tatlı" olmalıdır

ülen hangi paneli öne çıkarsak(özellikle DH de)ya fiyatı düşmüyor çakılı kalıyor,ya da çabuk tükeniyor,bu arada özellikle netten satış yapan bir alay çakal
    site de fiyatı giydiriyor
    Geçen bir arkadaş aradı; ...abi şu site de şu panel var ama fiyat çok yüksek ne dersin... diye sordu,adamları aradım,ne iştir ve bu fiyat neden böyle dedim,
    cevap şu ....o panel şuanda dünyanın en iyi panelidir ama bunu Türkiye de bilmiyorlar fiyatı ondan çok yüksek siz diğer modellerle karıştırmayın...
    filan deyince hassi.... deyip kapadım suratına işe bak yaw,dünyanın en iyi paneliymiş

İyi pazarlar herkese
    ++

ozaman ben 3 ay önce 2 bin tl ye çok iyi almışım +100 tl maxsi puan +100 tl hediye çeki H.B den aldım 40 inç 8007 kapalı kutu yani ilk ben açtım servis menüsünden baktım 49 dakikaydı çalışma süresi

• dts ile ilgili soruma cevap veren beni aydınlatan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 8008 dts kodlarını çözmede pek başarılı değil !!! Mkv dts destekli filmlerde çok sıkıntı yaşıyorum.
    Aynı filmleri optik kablo ile macbook pro üzerinden izliyorum veya apple tv den aktarıyorum hiçbir sıkıntı yok
    ama tv üzerinden hdd ile izlediğimde bütün işler karışıyor ? Cidden laf olsun diye dts sertifikası aldıklarını
    düşünüyorum. Acaba bu durum ilerde bir güncelleme ile çözülürmü ? Yada benmi bir yerlerde hata yapıyorum
    filmleri direk hdd üzerinden açarak ?
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    philipsde hdd de sorunlar görülebiliyor 7008 sayfasında farklı yorumlar(3.0-2.0 gibi ) vardı oraya bakın . flash disk ile sorun olmuyor .

tvde dts de sorun yok , hdd deyi çalıştırmada sorun var bu yılki philips sorunlarının başında bu olay geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 25 Şubat 2014; 3:06:48 >
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    7108 kullanıyorum ve şimdiye kadar ne flash disk ne de hdd'den film oynatırken dts sorunu ile karşılaşmadım.
  • Bizim tv ye özelmi çıkıyor bu sorunlar. Görüntü yok ses var sorununu yeni hallettik şimdide dts.
    2 ayrı hdd denedim. biri 2.5'' usb3.0 hdd diyeri 3.5'' 2.0 ikisinde de aynı filmlerde aynı dk larda
    sorunlar çıkardı hatta usb bellek ile de.

Biraz araştırdım; ben z906 kullanıyorum ses sistemi, z906 nın bir özelliğide dts de sorun olduğu
    an kendine saliselik reset atıyor. Isıklar yanım sönüyor ve tahmin edebileceğiniz gibi saliselikte
    olsa çatur çutur istenmeyen sesler çıkartıyor. Özellikle işi gücü bıraktım 4-5 ayrı dts destekli mkv
    oynattım tv üzerinden ve farklı seçeneklerle (hdd, usb vb.) aynı yerlerde sorunlar hep aynı. Şimdi
    filmlerde sıkıntı olsa macbook üzerinde de aynı sıkıntıyı yapması lazım veya ses sisteminde sıkıntı
    olsa bu sefer aynı yerlerde yine hata vermesi lazım. ''666azazel'' nickli arkadaşımızında dediği gibi
    geriye kalan sıkıntı çıkartabilecek tek yer usb girişleri yani hdd den okuma sorunu. Aynı filmleri ağ
    üzerinden açmayı denicem bakalım bu sefer ne olacak.

Diyer arkadaşlarında dediği gibi sanırım gerşekten kusursuz paneller yok !

• @blood

>sana ilk tavsiyem o ext.HDD yi götür bir Samy veya LGE denermisin?? bakalım sorun HDD demi yoksa Phil demi çok daha anlarsın!
    en azından Samy paneller de HDD oynatmada hiç sorun olmaz gibidir,test için güzel bir alternatif Samy de denemek

>bu arada gördüğüm kadarıyla sorun Phil de gibi geldi bana,ya içerikleri tanırken veya bir şekilde bir süre sonra tanımama durumuna düşünce
    ya video ya da audio falso yapıyor! data işlemede stabilite bozukluğu olabilir

>PC den her bir şey oynar bunu ölçü alma!
    ancak Logi devrede olunca özellikle audio da yine sorun çıkabiliyor ve bahsettiğin resetleme bende de oluyor arada! ama video devam ediyor
    sen bir de şöyle yap o zaman HDD yi direk panele bağla(video+audio oalrak) ve ses sitemini çıkar devreden?

Paneller HDD v.s gibi işlemler de bazen anlaşılmaz biçimde sorunlar çıkarabiliyor! Logi de yaklaşık böyle bazen bir şey izlerim Uydu Receiver dan
    bir kanaldan bir başkasına geçerim video gelir ama audio gelmez çünkü reset atmıştır tekrar kapa aç ki düzelsin....

kısaca bu olay ilk sana olmuş değil,bu şekilde bir sürü sorunlar çıkıyor MP işlemlerinde,tavsiyem ext.bir MediaPlayer almak hatta iyi bir MP alıp
    panelden bunlarla hiç uğraşmamak ama 4 tane MP aldım hepsini şutladım 5.ci MP de kutusuna kondu,satacağım Himedia Q5
    yaw bunlarda da bir şekilde sorunlar çıkarıyor valla en temizi iş PC de hiç sorun yok benim eski ve güçsüz diyeceğim PC den en baba filmleri bile izliyorum yaw
    HDMI bağladım panele işlem tamam,arada BluRay ile veya Receiver ile de izliyırum ext.HDD leri ama PC en sağlamı

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Şubat 2014; 15:56:27 >

• albani kullanıcısına yanıt
    Aynı filmleri diyer evde lg plazmada denemeyi düşündüm ama ses sistemini nasıl taşicam :) vaz geçtim.

Ses sistemini devreden çıkardığım zaman tv nin kolonlarda bir sıkıntı olmuyor ama bu seferde tv stereo
    oynatıyor. Bu yüzden bir sıkıntı olmuyor yada oluyorda bizim farkedemiyoruz z906 gibi.

Uğraştıkça sıkıntılar çıkıyor. Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte. Bu yüzden vaz geçtim uğraşmaktan
    dediğin gibi en temiz iş pc ve media player.

Şuan için bulduğum en sıkıntısız yöntem macbook pro üzerinden beamer programı aracılığı ile filmleri
    kablosuz olarak apple tv ye aktarmak ve 30-40 gb mkvlerde bile sıkıntı yaşamamak :) Bu şekilde
    oturttum sistemi dahada kurcalamam herhalde.

Yanlız son olarak masa üstü pcden ağ üzerinden aktarımı denicem bu sayede hdd okuma problemi olup
    olmadığını anlarım sanırım. Olmadı aynı sistem devam.

• valla bu işler de bir şekil de sorun illaki çıkıyor,"all-in-one" şu dur diyeceğimiz bir çözüm de yok gibi,ya da ben bugüne kadar bulamadım,ancak bu şekilde zorlandığım durumlar da(az da olsa yine arada oluyor)
    PC ile işlemi hallediyorum,PC adamı yol da bırakmaz

MP lere fazla güvenme,gerçi yüksek oran da sorunsuz oluyor ama o da bir şekilde bazı durumlar da v.s sorun çıkarabiliyor!

PC den WIFI ile aktarım da sorunlar olabiliyor!(ben Wireles denedim bir aralar,onda da yine sıkıntılar çıkmıştı!)

Benim için en sağlamı ki ben bu şekil de kullanıyorum ve ciddi tek tavsiyem de budur;PC yi HDMI kablo ile direk Panele bağlıyorum,tüm işlemleri de PC den yapıyorum+
  • ''PC adamı yol da bırakmaz'' bu sözünüze sonuna kadar katılıyorum Bu zamana kadar en ağır yükümüzü
    onlar çekti çekmeyede devam edicek :) En son seçenekte o zaten yapıcak başka bir şey kalmayınca.
  • 46 8008 Kullanıyorum 30 gb mkv leri sorunsuz izliyorum ps3 ve ps4 mevcut hiç sıkıntı yaşamadım ne görüntüde takılma ne ses te takılma vs yada smartta bir sorun yaşamadım mesela benim internet hızım 8 m.bit sınırsız sabit ... valla ne bileyim kablosuzda bağlanıyorum dorun yok forumda sorunlar okuyorum şaşırıyorum .. tv de en ufak bir sıkıntı hissetmedim ayrıca uydu alıcısıda bence gayet hızlı birileri çamur mu atıyor diye düşünüyorum ..
  • Arkadaşlar bimeks'dehttp://www.bimeks.com.tr/urun/128066/philips-46pfl8008k-117-ekran-3d-led-tv.aspx 3497,00 TL fiyat yazıyor. Bu fiyata alınmalı mıdır, yoksa bekleyeyim mi?

Panel'de sadece karanlık ortamda film izlenecek. Ayrıca panele hdd takılmayacak, ultrabook bağlanarak film oynatılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Eleanor -- 27 Şubat 2014; 12:09:17 >
  • tsalci kullanıcısına yanıt
    Ne güzel işte şanslısın, sağlam makinaya denk gelmişsin

Hız konusu da herkez için görecelidir. O yüzden sana normal gelen bir başkasına yavaş gelebilir.
    Kimse 3500 - 4000 tl verip evinin baş köşesine koyduğu tv ye çamur atmaz. Bu sayfada sıkıntı
    yaşayan herkez aynı model tv leri kullanıyor. Elektronik işi şanstır. Bazıları senin kadar şanslı
    olamıyor :)

Bende senle aynı model tv yi kullanıyorum ama bir önceki sayfada yaşadığım sorun yüzünden
    ilk haftada servislik oldum. Ayrıca dts desteğinde hala sıkıntı yaşıyorum. Yapıcak birşey yok.
    Fazla kurcalayıp kafamızı bulandırmicaz artık.
  • Arkadaslar philipslerdeki smart ozelliginin yavas oldugu soyleniyor. Bu yavasligin seviyesi nedir? Ornegin netten film veya dizi izlenemeyecek derecede kotu mu? 8008 almayi dusundugum tvler arasinda. Kullanan arkadaslar bilgi verebilirler mi acaba?...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expected_bright E kullanıcısına yanıt
    Merhaba browser üzerinden film izlemedim ancak içinde kanal d vs bazı uygulamalar var ordan çok rahat izledim sorun yoktu örnegin tv ve tablet telefon eşleştiriyorsun tabletten yada telefondan youtubede izlemek istediğin içeriği seciyorsun sirekt tv den izliyorsun .. benim internet hızım 8 megabit sabit hızda internet hızınız yeterli ise problem yaşamazsınız .. ben yaşamıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

quote:

Orijinalden alıntı: prevenar

Merhaba arkadaşlar.

Philips 8008K teknoljisinden yararlanıyorum ve kullanıyorum.
    Televizyon öyle sandığınız bir televizyon gibi değildir. 8008K ve onun bir üstü olan televizyon 1400Hz olup sinamada 2D ile göremediklerinizi bile size gösteren ve 2D yayını bile inanılmaz televizyona göre ayarlanmış gözlükleri ile 3D yayına çevirim aksiyonun tadına varabilirsiniz. 2D yayını 3D'ye çevirince sadece sinamada gördüğünüz kalitede normal kalitede 3D gösteri izlersiniz fakat 3D yayını orijinal hali ile 3D şeklinde izlerseniz işte o zaman 1400Hz ve 3DMAX özelliğini o zaman keşif edersiniz.

Diyelim ki ekranda bir patlama meydana geldi. (Transformans 3'den bahsedelim.) Süper bir patlama oluyor sinamada o patlamayı izlediğinizi düşünün ama birde 3D Max ile izlediğinizi düşünün. 15 + 15 = 30W olarak 2 adet philips ses sistemine sahip olan televizyon ile o patlamayı inanılmaz bir 3D görüntü ile izliyorsunuz. Buradan anlatamıyorum çünkü öyle böyle değil hiç göremiyeceğiniz ve televizyonun başından kalkamiyacağınızın garantisini verebilirim. Arkdan çıkan 3 taraflı XL LED ışıkları da ayrı bir görüntü katıyor izlenime.

Ürünün fiyatı pahalı olabilir ama eğer 3.000 ve ya 4.000 TL ye bir televizyon alıcam derseniz 1-2.000 TL daha fazla verin ve bu görüntüyü tadınız. Pişman olmicaksınız. Ultra incelik sayesinde ekran kenarlarını görmüyor ve filmin içinde akıp gidiyorsunuz. PİŞMAN OLMİCAKSINIZ.

NOT: 8008K televizyonu çok kişi almadığından dolayı sipariş ve belirli yerlerden kargo ile ulaşabilirsiniz. Vatan Bilgisayar dan almanız daha mantıklı olur. Zırhlı araçla size getirilicek ve kurulum yapılıcaktır. Bu televizyonu alınca kendinizi bir özel hissediceksiniz. Yaşadıklarımı anlatıyorum size.. Paranızın hakkını alıyorsunuz kaçırmayın inanılmaz bir televizyon 1400Hz televizyon gibisi yoktur.

acaba yakın zamanda fiyat düşer mi?

Televizyonun normalde gerçek fiyatı 7.000 TL civarındadır. Teknosa, Vatanbilgisayar vb. şirketler bunlara indirim yaparak en az 5 6 TL ye kadar indiriyorlar.

Ben 5.000 TL ye aldım ama gerçekten değiyor.
    1400Hz inanılmaz bişi sinema ya gidersiniz evde daha güzel izliyorum ben bu filmi der çıkarsınız yani. Şahsen yaşadım.

Üstelik evde modeminiz yok diyelim televizyonunuz modem olabiliyor. ve çekim gücü çok yüksek. Bilgiyasarınızı uzaktan kablosuz bağlayın dev ekranda pc keyfini yaşayın. Ve ya telefonunuzu ekrana yansıtın ..

ÜSTELİK TELEVİZYONU BEN ALIRKEN TÜRKİYE DE SADECE 4 TANE BULUNUYORDU. SİPARİŞ ÜZERİNE 8008K SERİLERİNİ GETİRİYORLAR. ŞUANDA VATANBİLGİSAYARIN SİTESİNDE SATIŞTA BULUNMAMAKTADIR BİLE...

• quote:

Orijinalden alıntı: tsalci

Merhaba browser üzerinden film izlemedim ancak içinde kanal d vs bazı uygulamalar var ordan çok rahat izledim sorun yoktu örnegin tv ve tablet telefon eşleştiriyorsun tabletten yada telefondan youtubede izlemek istediğin içeriği seciyorsun sirekt tv den izliyorsun .. benim internet hızım 8 megabit sabit hızda internet hızınız yeterli ise problem yaşamazsınız .. ben yaşamıyorum ..

Sadece menü hareketlerinde yavaşlık var. Oda internet hızı 8mb olmasından kaynaklanıyor. Önceden 8 kullanıyordum şimdi 50 kullanıyorum ve gayet hızlı.

8mb internet hızında sadece menü biraz kasarak açar ama donma hiç yok gayet iyi yani sorun yapcak şekilde değil. Youtube ve ya facebook uygulamasına girince onlarda yavaşlık yok gayet hızlı ve olumlu sonuçlar veriyor.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.