Şimdi Ara

2013 Philips 8008 Serisi (40/46/55 PFL8008K) [ANA KONU] + [PFL8908 DesignLine] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
17
Favori
94.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat konusuna gelirsek aslında böyledir

1- açılış fiyatı 7000 tl ( aslında bu fiyattan hiç satılmıyor . sadece indirim yaptık 7000 den 5000 e düştük %30 gibi saçmalıklar için etikette böyle yazıyor firmaların satış taktiği )

2- şuanki fiyatı (dolar kuruna göre değişiyor ) 5000 tl

3- ederi 4500 tl (geçen yılki 8007 ile aynı fiyatlarda oluyor ) bu yıl hiç bu fiyata düşmedi ve dolar çok yüksek tvde stoklarda az kaldı.

Birde panel maliyeti olayları var ama satış yaparken kar etmeleri de gerekiyor

5000 tl alınabilir bir seviye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 28 Şubat 2014; 18:21:32 >
  • Arkadaşlar selam,

8008k ile ilgili özelliklerini deneyip görebileceğim 1080p test videolarını nereden bulabilirim?

Teşekkürler.

Mesela şöyle bir disc varmış araştırdım fakat hiçbir yerde mkv formatında rastlayamadım torrent de dahi yok...

Philips Demonstration Blu-Ray Disc 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 4 Mart 2014; 15:39:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar selam,

8008k ile ilgili özelliklerini deneyip görebileceğim 1080p test videolarını nereden bulabilirim?

Teşekkürler.

Mesela şöyle bir disc varmış araştırdım fakat hiçbir yerde mkv formatında rastlayamadım torrent de dahi yok...

Şu sitede markaların demo görüntüleri var ama aradığın içinde var mı yok mu bilmiyorum istersen bi bak...

Ayrıca buradaki görüntüler test için kullanılır mı bilmem.

http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php

• quote:

Orijinalden alıntı: csenturk

quote:

Arkadaşlar selam,

Teşekkürler.

Şu sitede markaların demo görüntüleri var ama aradığın içinde var mı yok mu bilmiyorum istersen bi bak...

Çok saol kardeş ya ben bu siteye bakmıştım ama indirilebilir bir şeye rastlamamıştım.
    Philips ile ilgili olanları indiriyorum şimdi sonra TV de bir denerim bakarım.

Teşekkürler.

• Bu arada ben mesela hızlı bir video izliyorum o sırada TV den demo kısmına gelip aç kapa yaparak aradaki farkı görebilirim değilmi?
    yoksa başka türlü nasıl test edebilirim?

teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csenturk

quote:

Arkadaşlar selam,

Teşekkürler.

Çok saol kardeş ya ben bu siteye bakmıştım ama indirilebilir bir şeye rastlamamıştım.
    Philips ile ilgili olanları indiriyorum şimdi sonra TV de bir denerim bakarım.

Teşekkürler.

Aslında buradaki demo videolar markaların kendi tv modelleri için hazırlamış olduğu videolar. Aynı markanın aynı videosunu denersen görüntü güzel olacağını düşünüyorum. Mesela mağazada tvlerin kendi demo videolarına bakınca ohaaa süper bu yaa şu görüntüye bak!.. oluyor ama sonradan başka bir video açınca hüsran veya beklediğimiz gibi çıkmayabiliyor. Aslında başka bir markanın kendi tv modelleri için hazırlamış olduğu videoyu kendi tv'nde deneyip öyle bir fikre varmak gerekiyor gibi geliyor bana... Tabi bu fikir doğru mudur onu bilmiyorum çünkü tv konusunda çok uzman değilim sadece aklıma böyle bir fikir geldi..

Mesela Sony'nin videosunu Philipte dene.. Ama Sony nin videosu ile Philipsin kendi videoları benzerlik göstersin. Aynı renkler veya benzer renkler, hızlı hareketler vs gibi.. Böylelikle iki videodaki benzer temalara göre kıyaslama yapabilirsin gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csenturk -- 4 Mart 2014; 16:40:46 >

• 2 sorum oalcaktı.

teknosada 55pfl8008 e baktım uzun süre. film oynuyordu. bizlerdeki hızlı görüntülerdeki yavaşlama sorunu hiç farkedemedim.

acaba her tv bir değil mi? bazılarında yavaşlamalar var bazılarında yok mu yani?

yada bir ayarı var da biz mi bulamıyoruz. yada bendeki yazılım mı eski?
    qf2eu-0.173.45.0 diyor tarih 19.12.2013 yazıyor generation date

belki teknosadaki modelde son yazılım var da yazılım mı düzeltiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

2 sorum oalcaktı.

teknosada 55pfl8008 e baktım uzun süre. film oynuyordu. bizlerdeki hızlı görüntülerdeki yavaşlama sorunu hiç farkedemedim.

acaba her tv bir değil mi? bazılarında yavaşlamalar var bazılarında yok mu yani?

yada bir ayarı var da biz mi bulamıyoruz. yada bendeki yazılım mı eski?
    qf2eu-0.173.45.0 diyor tarih 19.12.2013 yazıyor generation date

belki teknosadaki modelde son yazılım var da yazılım mı düzeltiyor

Keşke ayarlarını kontrol edebilseydiniz. Bulunduğum yerde elektronik marketlerin hiç birin de philips 8008 yok bu yüzden kontrol etme imkanım olmadı. işin acı tarafı philips merkezini aradığımız da sorunlarımıza cevap verecek bir muhatap bulamıyoruz. Topu servislere atıyorlar, servisler de evlere şenlik, arıza yoksa para alırız diyerek insanı sorduğuna soracağına pişman ediyorlar. Bir arkadaş işlemcinin değiştirildiğinden bahsediyordu ama hangi seri de orasını anlayamadım.

• bağdat caddesindeki teknosada baktım. ama istanbul dışında olacam uzun süre.

keşke ayarlarına baksydım. o civarda oturan bir arkadaş baksa süper olurdu ayarlara.
    en ufak hata yoktu panelde
    film oynuyordu animasyon
    demekki kusursuz bir ayar var

bir de yazılım sürümüne bakmak gerkirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 4 Mart 2014; 19:42:30 >
  • Herkaze selam arkadaşlar aranıza 2 hafta oldu katılalı medyamark dan 47PFL6158 aldım 2 ay evveli cihaz ilk geldiginde görüntü süperdi kumandadan kapatıp acınca gölgelenmeler insan suratlarında bulanıklıklar oluyor hareket etmeyince insanlar cisimler sorun yok hareket başlıyor bulanıklıklar ve hareket edn insanların arkasında gölgelenmeler oluyor. TV ünitesinden kapatıp acınca görüntü ilk günki gibi güzel oluyor bu arada görüntü ayarlarm maxsimum yapıyorum. Cihazıma servis actırdım geldiler aldılar oldu dediler 3 gün icine getirdiler aynısı aaaa dediler geri götürdüler 17 sonra cihaz geri gedi tabi cihaz merkaze kadar gitti yukarı dudullu ya sonra cihazı lurdulr actık veeeee yine aynı hic birşey deyişmemiş genel merkez işlemci değişti diyor servisim ss güncellemeleri oldu diyor cihazı. Ende bırakıp gittiler yarın yurt dışını arayıp deyişim olup olmuyacagını bana bildirecekler şimdi tekrar PHİLİS mi alayım yoksa ucuz kurtuldum diyip şamsımı başka markalardamı deniyeyim bilemiyorum bi önceside toshiba aldım eve kuruluma geldiler cihaz ekranı kırık cıktı philise denedim böyle oldu fikri ve önerisi olan arkadaşları bekliyorum HEPİNİZİ SEVGİ VE SAYGIYLA SELAMLIYORU.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tsalci kullanıcısına yanıt
    Ps3'te pes oynamayı dene bu televizyonda...sıkıntı yaşamamana imkan yok...Hele ki 3d oynamaya kalkarsan yandın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rollercoaster -- 5 Mart 2014; 23:25:20 >
  • Yeni güncelleme buldu diye uyarı veriyor. Ama internetten güncelle dediğimde güncelliyor ama biraz sonra yine yeni güncelleme buldu diyor

Demekki başarılı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni güncelleme buldu diye uyarı veriyor. Ama internetten güncelle dediğimde güncelliyor ama biraz sonra yine yeni güncelleme buldu diyor

Demekki başarılı olmuyor

İnternet üzerinden maalesef güncelleme yapmıyor. Sorun nereden kaynaklanıyor hiç bir fikrim yok. Kesin çözüm USB üzerinden güncellemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Yeni güncelleme buldu diye uyarı veriyor. Ama internetten güncelle dediğimde güncelliyor ama biraz sonra yine yeni güncelleme buldu diyor

Demekki başarılı olmuyor

İnternet üzerinden maalesef güncelleme yapmıyor. Sorun nereden kaynaklanıyor hiç bir fikrim yok. Kesin çözüm USB üzerinden güncellemek.

Ben 8008'e en son çıkan güncellemeyi direk internet üzerinden yaptım oldu.
    Ondan öncekiler olmuyordu her seferinde USB den yapıyordum.
  • Bu güncellemeler sadece Smart tv için mi
    Yoksa görüntü kalitesine bile etkisi oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Demekki başarılı olmuyor

Ben 8008'e en son çıkan güncellemeyi direk internet üzerinden yaptım oldu.
    Ondan öncekiler olmuyordu her seferinde USB den yapıyordum.

TV ilk geldiğinde üzerinde 43 kodlu yazılım vardı. USB dışında bir türlü yeni güncellemeyi yükleyememiştim. TV de interneti kullanmadığım için yeni güncellemeleri USB üzerinden gerçekleştiriyorum. Büyük olasılıkla yüklü gelen 43 yazılım yeni güncellemeyi internetten yapmaya olanak vermiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 7 Mart 2014; 20:56:29 >

• quote:

Bu güncellemeler sadece Smart tv için mi

Smartta yeni uygulamalar geliyor. Menü geçişleri biraz hızlanıyor. Görüntüde 45 kodlu güncelleme ile alt yazı geçişlerinde ki titreme biraz azaldı. Tamamen düzelmesi için perfect natural motion ayarı açık olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 7 Mart 2014; 20:55:54 >
  • quote:

quote:

Bu güncellemeler sadece Smart tv için mi

Smartta yeni uygulamalar geliyor. Menü geçişleri biraz hızlanıyor. Görüntüde 145 kodlu güncelleme ile alt yazı geçişlerinde ki titreme biraz azaldı. Tamamen düzelmesi için perfect natural motion ayarı açık olması gerekiyor.

bende bu sürüm var. 143 vey 145 anlayamadım

son sürüm mü bendeki? güncelleme var diyor gerçi

güncelleme işi çok zorlu olduğu için yapamıyorum
    belk 50 defa denedim. 1 defa yapabilmiştim usb den

• kanoute K kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış yazmışım düzelttim. 45 ben de de şu an yüklü olan güncelleme. Philips sitesin de 46 numaralı güncelleme mevcut. Bu güncelleme de sorun yaşandığı söylendiği için yüklemedim.
  • hm o zaman bendeki böyle kalsın mı? ne dersiniz? 45 sanırım benimki
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.