Şimdi Ara

2013 renault symbol ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 symbolum var arka kapıya ön hoparlörden tesisat çekip 16 cm hoparlör taktım arka camın orayada pandizot koymak istiyorum orijinal teybi değiştirmem gerekirmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sorunuzu tam anlamadım fakat anladığım kadarıyla teybinizde ön arka olarak 4 çıkış yok sanırım bu sebeple ön hoparlörlere paralel arkaya hoparlör bağladınız. Bu durumda sisteminizdeki hoparlörler 4 ohmsa paralel bağladığınız için sistem 2 ohma düşecektir bu oto teypleri için uygun değildir hem ses kalitesi düşer hemde aşırı yükten teyp ses çıkışlarına zarar vermeniz çok muhtemeldir. Teybinizde 4 çıkış varsa bağladığınız hoparlörleri direkt teybe bağlamanızı öneririm. Oto teypleri için coaxial hoparlörler uygundur bağladığınız hoparlörler coaxial sanırım. Eğer teybinizde ön arka olarak 4 ses çıkışı yoksa teybinizi en kısa zamanda değiştirmenizi öneririm. Teyp olarak bütçenize göre kenwood kmm serilerine bakmanızı öneririm.
  • hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Teybin 4 çıkışı yok maalesef 2 çıkışı var önlerden paralel çekildi, hangi teybi önerirsiniz 2013 symbol için

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.sav.1

Teybin 4 çıkışı yok maalesef 2 çıkışı var önlerden paralel çekildi, hangi teybi önerirsiniz 2013 symbol için
    Bütçeniz nedir tam bilmiyorum fakat kaliteli geliştirilebilir sistemler için Kenwood kmm BT306 modelini öneriyorum fiyatı 600-650TL civarıdır. Daha düşük bütçeli birşey isterseniz Kenwood kmm BT105 modeline bakabilirsiniz fiyatı 400TL civarıdır.
  • hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun bütçem 400 500tl civarı en kötü ihtimalle yeni teyb alıcam ama arabanın orjinalini bozmak istemiyorum başka yolu yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.sav.1

Çok sağolun bütçem 400 500tl civarı en kötü ihtimalle yeni teyb alıcam ama arabanın orjinalini bozmak istemiyorum başka yolu yokmu
    Teybi değiştirmeden yapabileceğiniz tek şey amfi bağlamak olabilir oda daha maliyetli olacaktır amfi + deck çevirici + kablo seti + montaj yaklaşık 700tl civarı tutar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    Peugeot 301 ses sistemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.