Şimdi Ara

Peugeot 301 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracım peugeot 301 car vocalın uyguladığı sistemi kendi aracıma yapmak istiyorum. Sizin de tavsiyelerinizi almak isterim.

Önlere 13 cm blam 130rs 3900 TL

Arkalar 16 cm blam 165rs 3900 tl

Amfi Blam ex500 8600 tl

Multimedya CRV4425XP 4700 tl

Subwoofer pioneer tsw311d4 modeli var elimde

Kablo olarak da for x 4ga yaklaşık bin tl olan ürünleri sipariş vereceğim bir kaç soru var aklımda.

1. Öneriniz olarak sistemde benzer fiyatlara ne alabilirim fiyat performans olarak önerdiğiniz ürünler var mıdır

2. Amfi ve hoparlörleri benzer fiyatlara daha üst seviye audison focal hertz gibi markaları 2. El olarak bulabiliyorum fakat güvenemiyorum 2. El almak mantıklı mıdır

3. Teyp olarak orijinal teybi kullanıp deck çevirici ile amfi çıkışı elde edersem ses de bozulma ya da kayıp yaşar mıyım dedigim multimedyayı almadığıma pişman olur muyum

@ecrasniann cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceyva C kullanıcısına yanıt
    merhaba. önler 16cm sığarsa 16cm component koymaya çalışın. piyasayı artık takip etmiyorum. yeni ürünlerden marka model önermeyeceğim. ana üniteyi 3 çift rca çıkışlı bir ünite ile değiştirmenizi öneririm. deck çeviriciye göre seste fark oluyor. takılan multimedya en az 4gb ramli olsun. günümüz şartlarında aşağısı kasıyor. gerekirse bütçeyi zorlayın tr de servisi olan ve kaliteli bir multimedya koyun. 2. el olarak daha önce tamir görmediğinden eminseniz, almadan önce deneme şansınız varsa hertz esk 165 , audison 165p, jbl gto 609c, sony 1621c gibi kolonlar bulursanız tercih etmenizi öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Anladım hocam ön hoparlörler kapıda olsa sacı birazcık keserek 16 cm elde edilebilirdi fakat göğüste hoparlörler.

Ana ünite olarak dediginizi uygulayacağım.

Compenentlerde dediginiz modelleri guvenilir bir ikinci el uygulamasından buldum en temizini sipariş vereceğim.

Amfi olarak tavsiyenizi göremedim daha önce 2. El aldığıma pişman olmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus ses sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.