Şimdi Ara

ford focus ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracin orjinal ses sistemi gercekten super baslar tizler bence gayet basarili acaba hangi marka hoporlor kullaniyolar bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten de öyle aynı şekilde 2006 model Caddy'ler de öyle markaları ne acaba veya teybin çıkışından mı böyle güzel ses oluşuyor
  • Eğer donanımlı bir paketse Sony
  • "Focus Trend'de Ford 6000 CD Visteon marka, portekiz malı ve 25w 4 ohm 5"x7" hoparlörler var." Alinti bir Ford forumundan

• ANIL-D kullanıcısına yanıt
    Evet bizim aracta nazar degmesin focus trend en bos ama cok basarili hoporlor sistemi var hic degistirmeyi gerektirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Eğer donanımlı bir paketse Sony

Ben de Sony diye hatirliyorum.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Bizim aracimizda en bos modeli cok tatminkar yani hele 98 corsadan sonra sanki aracta tesisat var zannediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301 ses sistemi
    geçen hafta önce açıldı
    Corolla Ses Sistemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Combalac kullanıcısına yanıt
    En bos modeli ama aracimiz en fulu gibi duruyor

• evet ses kalitesi güzel, sony diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

En bos modeli ama aracimiz en fulu gibi duruyor

Masallah, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

evet ses kalitesi güzel, sony diye biliyorum

Tereddütte kalmıştım biraz, siz de yazınca emin oldum.

• Combalac kullanıcısına yanıt
    Gercekten mutis diyebilirim sizw yani cizirti vs yok asla ben yabanci muzik dinledigim icin baslar cok tatminkar aracimizda lacivert renk ghia janti var sisler xenon ve nikelajlar disardan gorseniz bu kesin ghia dersiniz yani Allah guzel arac nasip etti sukurler olsun

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Bizde ki focus 2

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Aracin orjinal ses sistemi gercekten super baslar tizler bence gayet basarili acaba hangi marka hoporlor kullaniyolar bilgisi olan var mi

focus 2'nin ses sistemi mi güzel?.. (Sony değilse tabi)
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Sony değil aracta bildiğim kadarıyla orjinal hoporlör var çok iyi bas vuruyor yani teyipte orjinal aracımız da trend modeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam ama teypten beklentilerimiz farklı olmalı, forddaki 6000 cd orjinal teyp beni hiç ama hiç tatmin etmiyor çok vasat bir alet...
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten vasat cd okumasında sorun var hep trak cektiğim halde çalıştırmıyor bad cd diyor bazen ama ses sistemimiz çok iyi değişmişte olabilir aracı biz geçen sene aldık araç trend olmasına rağmen nikelaj park sensörü ghia jantı felan var yani bide xenon far taktırmış belki hopörlörleri değiştirmiştir

• Merhabalar. Aranıza yeni sayılırım. Ama alelacele sormam gereken bir soru var. 2014 Focus Tdci Titanium+Smart+Sport Aracımı 12 aralıkta teslim alacağım. Merak ettiğim bu araçın bilgi ekranı şu minik olanlardan mı, yoksa geniş ekran mı ? Yardımcı olacak abilerime, arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fiesta'nın en boş modelinin de ses sistemi çok iyi. Konsol Sony olmasa da, hoparlör ve amfiler Sony diye düşünüyorum.

Fordun orjinal 6000 CD Teyp lerinde blaupunkt ses sistemi var diye biliyorum. Yoksa bu kadar güzel bass verebileceğine inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpER102

Merhabalar. Aranıza yeni sayılırım. Ama alelacele sormam gereken bir soru var. 2014 Focus Tdci Titanium+Smart+Sport Aracımı 12 aralıkta teslim alacağım. Merak ettiğim bu araçın bilgi ekranı şu minik olanlardan mı, yoksa geniş ekran mı ? Yardımcı olacak abilerime, arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Egerki sony ler opsyon almadıusanız sony gelmeyecektir ancak büyüj ekan olmalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.