Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
573.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul bilişimde f8090 satılacak diyor bunun özelliği nasıl f8000 den farkı ne? 6 ayrı alıcısı olacak filan ama tam anlayamadım?

işlemci : quad core yazıyor burda. f8000 lerde işlemci quad core mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 10 Nisan 2013; 15:51:56 >

• samsung almanya 46F8090 : quad core işlemci olduğunu söylüyor...

samsung ingiltere 46F8000 : işlemciden bahsetmiyor bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 10 Nisan 2013; 17:09:54 >

• bahsedılen adrslerdekı resımlerden bile ne kadar cok detay kaybının oldugu apaçık ortaya cıkıyor..başta magza reyonundaki sebze-meyve tarzı resim ve dagcının manzarayı izlemesi resmindeki i kayıplar okadar çokki ... tabı bunu anlamanız için 50 veya 60 serisi bir st vt zt model pana plazma izlemeniz gerekmekte
    bu tv nin diğerlerinden + sı ne ben hala analamaya calısıyorum 40 inçi bile 4000 lira şaka gibi! quad core veya dual core olması yayın akışını çok iyi izlenecek anlamına mı geliyor smart özelliğini bir tv yi pc gibi kullanmak cok daha mı iyi.. 4 000 liraya ben bi notbook alırım gökyüzünde uçarım :)
    hadi panasonicin iddasi tüm zamanların en iyisi secilen pioneer kuro (2008-2009da üretimine son verilmesine ragmen bugun tek tuk bulunan bir panel 6-7bin tl) serileri ile eşit seviyeye getirilmesi/getirilmeye çalısması yada getirilmiş olması ama samsg. gerçekten anlayamıyorum bendemi bı kıtlık var acabaa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

bahsedılen adrslerdekı resımlerden bile ne kadar cok detay kaybının oldugu apaçık ortaya cıkıyor..başta magza reyonundaki sebze-meyve tarzı resim ve dagcının manzarayı izlemesi resmindeki i kayıplar okadar çokki ... tabı bunu anlamanız için 50 veya 60 serisi bir st vt zt model pana plazma izlemeniz gerekmekte
    bu tv nin diğerlerinden + sı ne ben hala analamaya calısıyorum 40 inçi bile 4000 lira şaka gibi! quad core veya dual core olması yayın akışını çok iyi izlenecek anlamına mı geliyor smart özelliğini bir tv yi pc gibi kullanmak cok daha mı iyi.. 4 000 liraya ben bi notbook alırım gökyüzünde uçarım :)
    hadi panasonicin iddasi tüm zamanların en iyisi secilen pioneer kuro (2008-2009da üretimine son verilmesine ragmen bugun tek tuk bulunan bir panel 6-7bin tl) serileri ile eşit seviyeye getirilmesi/getirilmeye çalısması yada getirilmiş olması ama samsg. gerçekten anlayamıyorum bendemi bı kıtlık var acabaa :)

Dostum kusura bakmada fotoğraflardan o sonuçlara nasıl vardın şaşırıyorum. Konuyu resmen plazma-LED kavgasına çevireceksin haberin olsun .
    Sana şöyle diyeyim ; Bu iş zevk meselesi ; Dün akşam adapazarı vatan bilgisayarda 55vt50 ile philips led yan yana duruyordu ve sana diyebilirim ki "iyiki plazma almaya niyetlenmemişim" diye sevindim; daha başka birşey yazmama gerek var mı? cansız-silik- sözüm ona doğal görüntü .... Yok ben almayayım ; şunu ısrarla ve ısrarla söylüyorum ; plazmalar led ler kadar canlı, parlak, cıvıl cıvıl resim üretmedikleri için gözüme led ler daha hoş gözüküyor ve keyif veriyor, bu insanların zevkidir ve kimsenin "yok doğal olanı seçeceksiniz , plazma alacaksınız" demeye hakkı yoktur.. Hiç mi plazma görmedik yahu :) gözümemi inanayım yoksa diktalara mı ? Ben plazmalar için büyük ekran tüplü TV diyorum özellikle HD yayınlarda plazmalar kesinlikle ve kesinlikle kaliteli bir led tv nin yanına yaklaşamaz(bu kişisel görüşüm ve görüşümü herkesin kabul etmesi şart değil ama bunun tam tersinide bana kimse şart koşmasın lütfen...) , LED lerin teknolojilerine has handikapları tabiki var bunu kabul etmek gerekir ama plazmalarında VT serisi dahil hala ; logo izi kalma riski, 200 saat kontrollü kullanım vs. Hele evli çoluk çocuk sahibi kimselerin bu durumu çocuklarına hatta ve hatta eşlerine anlatabilmeleri çok zor (başıma geldiği için biliyorum :))

LÜTFEN bırakın artık bu " benim televizyonum seninkini hatta tüm televizyonları döver" edalarını, çok komik oluyor çünkü insanların kendi gözleri ve algıları var herkes araştırıyor ve mağazalarda görerek alıyor insanlar plazmaları da görüyor led leri de bu iş zevk meselesi . Ben şahsen plazmayı evime sokmam var mı ötesi ???? .... Saygılarımla.

• sen yanlısı baştan yapmıssın be abi magzada led ile plazmaya yan yana bakarsan tabiyki soluk cıkar ortaya :)
    abaca evinde ledi takıp çakma türk hd kanalalrımızda ve SD kanallardaki başarısı magzadakı gibi oluyormu ledte benim sorum burada.. 4-5 bin liralar
    cevremde bir çok kişide led var çok parlak ekran olması birşeyi depiştirmiyorki hafıf hareketli sahnelerde karenlenmelere meydana gelince! .. sen canlı cıvıl cıvıl ledine bende butuk ekran tüplü plazmama devam devam ediimde
    sorumum cevabını alamadım nedir bu 40 inc tv yi 4000 lira eden? yokmu açıklama yapacak..
  • Daha önceden 2 tane plazma ve 3 tane lcd sahibi oldum. farklarını gayet iyi gözlemledim :) Ve şuanda 32-33 tane hdsmart ile hd yayın var , sd mi kaldı artık ? ama doğru söylüyorsun plazmalar sd yayın da daha başarılı ama dediğim gibi niye plazma alıyorsun ki o zaman tüplü tv de plazmadan daha başarılı sd de. :) sende 4000tl verme 1000 tl ver canım 40 inch tv ye :) zaten o boyutta pek karelenme falanda göze batmaz ama ... şaka bir yana gerçekten şu an için çoook pahalı . zamanında da millet kalas gibi plazmaalara 8-10000tl veriyordu hey gidi günler heyyy.
  • aynen benım merak ettıgımde neden okadar pahalı.. nasıl olsa ucuzlayacak bu meretler bir süre sonra yarı fıyatlara inecekler.. baştan yap bunu değilmi.. bu arada plazmalar 8 10 bin liralara satıldıgı zamanlar henuz bitmedi yeni gelenlerde öyle gerçi görünüse göre ledlerinde bir farkı yok.. 40işnç değil 32 inc var eski evimde karelenme diz boyu
  • Vatan millete nesi hayırlı olacak? bedava mı dağıtıyorlar, ülkeye ekstra bir değer mi kazandırıyor, alt tarafı bir tv işte.
  • arkadaşlar nedeni basit .. iktisat mantığı güdüyor adamlar....firmalar ilk önce pahalı çıkarıp maliyetleri ilk alanlara yüklemek isterler.. tekelci mantığıyla hareket edip mümkün olan en yüksek fiyattan satışa çıkarırlar ve bu fiyattan alan alıcılar bittikten sonra fiyatları indirip satış rakamlarını yükseltirler...yanlış hatırlamıyorsam tam fiyat farklılaştırması oluyor iktisatta bunun adı.. biraz ders gibi oldu ama iktisatı daha iyi olanlar ne demek istediğimi anlamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

hadi hayırlısı bakalım ; 55es8000 alacaktım F8000 bekleyeyim dedim ama fiyat farkı oldukça var. Şimdide fiyatların düşmesini beklesek bir türlü beklemeyip es8000 alsak pişmanlık olur mu oda ayrı mesele :??? olmazsaoda ayrı mesele ...

Alabileceğin TV'ye paran var ve hala bekliyorsan ömründen geçen zamana yazık. Ben aldığım her üründen seneye pişmanlık duyuyorum, teknoloji hastasıysan her sene cebinden paran gider (benim gibi), aldımmı en iyisi olsun fiyatıda uygun olsun diyorsan forum forum dolaşır hem ömrün hemde için gider.

• bu işlerin sonu yok.. :)
  • en iyisi tüplü tv dağılın beyler
  • Nerede satılıyor o tüplü tv ler söylede gidip teknoloji mağazasından alalım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Vatan millete nesi hayırlı olacak? bedava mı dağıtıyorlar, ülkeye ekstra bir değer mi kazandırıyor, alt tarafı bir tv işte.

akil bir tv samsung , terör sorununu çözecek. bu yüzden vatana millete hayırlı olsun dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Vatan millete nesi hayırlı olacak? bedava mı dağıtıyorlar, ülkeye ekstra bir değer mi kazandırıyor, alt tarafı bir tv işte.

akil bir tv samsung , terör sorununu çözecek. bu yüzden vatana millete hayırlı olsun dedim.

şu akil insanlar olmasaydı nolacaktı halimiz ? onlar akil bizler aptal şimdi de akil tv ler çıktı.. başı da koreliler çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 11 Nisan 2013; 0:11:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

hadi hayırlısı bakalım ; 55es8000 alacaktım F8000 bekleyeyim dedim ama fiyat farkı oldukça var. Şimdide fiyatların düşmesini beklesek bir türlü beklemeyip es8000 alsak pişmanlık olur mu oda ayrı mesele :??? olmazsaoda ayrı mesele ...

Alabileceğin TV'ye paran var ve hala bekliyorsan ömründen geçen zamana yazık. Ben aldığım her üründen seneye pişmanlık duyuyorum, teknoloji hastasıysan her sene cebinden paran gider (benim gibi), aldımmı en iyisi olsun fiyatıda uygun olsun diyorsan forum forum dolaşır hem ömrün hemde için gider.

doğru söylüyorsun, doğru söylüyorsun ama ben sahip olmaktan ziyade bu " sahip olmaya yaklaşma" heyecanını seviyorum ve bizzat bu dönemi uzatıyorum ... anladın sen onu... her gün yeni tv sahibi oluyor gibi heyecan yaşamak ve yanlış yaptım mı korkusu olmadan karar verir kararından dönmek ... işte ben asıl bunu seviyorum ara ara teknomarketlere gidip kendime göre " keşke şunu alsaydım yada almasaydım" deyip arkasından elimi kolumu sallayarak nötr olarak oradan çıkmayı ve yeni günün getireceklerinin heyecanını yaşamayı ve forum forum dolaşmayı seviyorum ... ama tabiiki belli bir yere kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ramis61

Nerede satılıyor o tüplü tv ler söylede gidip teknoloji mağazasından alalım:)

TÜPLÜ = PLAZMA TV diyor bir arkadaş ne kaar dogru tartışılır ama biz tartışmayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: ramis61

Nerede satılıyor o tüplü tv ler söylede gidip teknoloji mağazasından alalım:)

TÜPLÜ = PLAZMA TV diyor bir arkadaş ne kaar dogru tartışılır ama biz tartışmayalım :)

birazcık mübalağa yaptık abartmayalım lütfen Mevlam herkese gönlünde yatan aslanı hayırlısı ile , pişmanlık duyurmayacak şekilde nasip etsin inşallah...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.