Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
573.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

birisi şaka yapıyorlar desin :)
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/-p-70580-c-9.htm

şaka değil malasef ama 55 inç sonuçta bence normal

teknosa fiyatı ona yakın sayılır ama ondan biraz düşük

http://www.teknosa.com/urunler/110012298/samsung-55es7000-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-gozluk

ben linki verdiğimde fiyat dolar olarak gözüküyordu, düzeltmişler ...

• hala çıkarmadı teknomarketler F serilerini stoklarından.. samsung bayilerine giden oldu mu? çoktan gelmiştir de fırsat bekliyor uyanıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

hala çıkarmadı teknomarketler F serilerini stoklarından.. samsung bayilerine giden oldu mu? çoktan gelmiştir de fırsat bekliyor uyanıklar

depolarda bekletiyorlar. vitrine çıkarsalar F i görüp ES serisini almayacaklar olacağı için beklemedeler. temizlik bitsin çıkarırlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

hala çıkarmadı teknomarketler F serilerini stoklarından.. samsung bayilerine giden oldu mu? çoktan gelmiştir de fırsat bekliyor uyanıklar

depolarda bekletiyorlar. vitrine çıkarsalar F i görüp ES serisini almayacaklar olacağı için beklemedeler. temizlik bitsin çıkarırlar :)

aynen

• süper be
  • bu arada;

tv fiyatları çok indigi için millet kapışıyor ama seri sonu ürünlerini almak çok tehlikeli bir iş. özellikle tekno marketlerde 1 yıldır o tv ler kimbilir kaç kere müşteriden geri döndü çeşitli sorunlar yüzünden. kutulayıp 0 diye geri satıyorlar. bunda ışık sızması var , ölü piksel var hadi bunu çine koreye geri yollayalım diye bişi yok. kime denk gelirse satıyorlar. herkesde bu işten anlamıyor, veya bu tür sorunları bilmiyor 0 diye alıp izliyor. anlasada çok geç, satarken şeker kız candy gibi sevecen güler yüzlü satıcılar fatura kesildikten sonra gargamele dönüyor :) bu sorunlar normal, yok 5 ölü piksel hakkı var , her tv de bu sorunlar var , arka ışıgı kıs v.b bahanelerle adamı parasıyla rezil ediyorlar.aman diyim dikkatli olun, ucuz etin yahnisi misali tongaya düşmeyin.

bayide olsa tekno markette olsa; seri sonu veya yeni piyasaya çıkmış bir tv alırken , kardeşim kagıda kaşeyi vur yaz bunları ver diyin. ölü piksel , clooding v.b herhangibi bir sorunla karşılaşılırsam 1 hafta içinde servis onayı gerekmeksizin tv yi iade eder veya degişim alırım diye kendinizi saglama alın. servis onayına kalırsa yandınız. dünya kadar satıcı var malına güvenen adam zaten hemen kaşeyi basar, yapmıyorsa ordan kaçın.

bu durumu konu açıp , herkese bildirmek lazım aslında yazık günah sonra burda herkes sorun fotosu paylaşıyor, servislerle ugraşıyorlar. akşam bir ara açayım konu olmazsa sevaptır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 8 Nisan 2013; 18:51:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

görüntü kalitesi istiyorsanız Sony,philips,panasonic bana göre

panasonic markasını bende çok begenirim. kaliteli markadır, her ürünüyle.

ama tv de plazma konusunda uzmanlaşmışlar. o yüzden led lerine bakmıyorum. plazma; burn in , fazla elektrik çekme v.b nedenlerle zaten kafadan eliyorum.

TV uzmanı arkadaşlarımlarım bana hep plazma tv yi öneriyor ...ben de bir türlü ısınamadım plazmalara..gerçi şimdik plazmalar eskilerine göre çok daha az enerji tüketiyorlar..ama çok ısı yayıyorlar..iyi bir tarafı çok daha dayanıklılar..led tv lerin ömrü 5 sene civarında..yine de benim tercihim lcd-led ten yana..bu arada Philips Taiwan lı TPV ile yapılan ortaklıktan sonra güzel işler çıkarmaya başladılar...sony olmazsa philips te düşünülebilir...

• Dün 55 es8090 samsung 4000 tl satıyolardı.Ellerinde 4 adet kalmış fakat samsung türkiye garantisi yokmuş saglayıcı firmanın garantısi var dediler
    Hazır F serisi cıkarken sizce bu fiyata alınırmı!???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu arada;

tv fiyatları çok indigi için millet kapışıyor ama seri sonu ürünlerini almak çok tehlikeli bir iş. özellikle tekno marketlerde 1 yıldır o tv ler kimbilir kaç kere müşteriden geri döndü çeşitli sorunlar yüzünden. kutulayıp 0 diye geri satıyorlar. bunda ışık sızması var , ölü piksel var hadi bunu çine koreye geri yollayalım diye bişi yok. kime denk gelirse satıyorlar. herkesde bu işten anlamıyor, veya bu tür sorunları bilmiyor 0 diye alıp izliyor. anlasada çok geç, satarken şeker kız candy gibi sevecen güler yüzlü satıcılar fatura kesildikten sonra gargamele dönüyor :) bu sorunlar normal, yok 5 ölü piksel hakkı var , her tv de bu sorunlar var , arka ışıgı kıs v.b bahanelerle adamı parasıyla rezil ediyorlar.aman diyim dikkatli olun, ucuz etin yahnisi misali tongaya düşmeyin.

bayide olsa tekno markette olsa; seri sonu veya yeni piyasaya çıkmış bir tv alırken , kardeşim kagıda kaşeyi vur yaz bunları ver diyin. ölü piksel , clooding v.b herhangibi bir sorunla karşılaşılırsam 1 hafta içinde servis onayı gerekmeksizin tv yi iade eder veya degişim alırım diye kendinizi saglama alın. servis onayına kalırsa yandınız. dünya kadar satıcı var malına güvenen adam zaten hemen kaşeyi basar, yapmıyorsa ordan kaçın.

bu durumu konu açıp , herkese bildirmek lazım aslında yazık günah sonra burda herkes sorun fotosu paylaşıyor, servislerle ugraşıyorlar. akşam bir ara açayım konu olmazsa sevaptır :)

çok haklısın.. bizzat ben kendim bunu yaşadım.. vatan bilgisayardan 46 d7000 aldım ve resmen duvardaki ürünü kutulayıp göndirmişler.. içinde bi sürü uygulama yüklüydü sonradan yüklenmiş yani ve samsung sinema hesabına da kullanıcı hesap açmış... ben bilinçli olmasam bunu bana kakalayacaklardı.. dedeğiniz gibi anlamayan bi sürü insan var yazık gerçekten... ilk bakılacak şey ürünün dış kutusundaki bantın tek olması.. bendekinde çift bant vardı yani üstten ikinci kez bantlanmıştı... buna çok dikkat edin arkadaşlar...

• quote:

quote:

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Albani bir şey demediğine göre, belki de gerçekten sorunlarından kurtulmuş bir tv ürettiler sonunda...

benım tanıdım albanı 5 000 liralik samsg. led onermez hiç kimseye soru sorsn bile bu tv hakkında cevap vermez.. onun arası korelilerle pek iyi deil..
  • o kim oluyo bu arada
  • quote:

o kim oluyo bu arada

tv işine 20 25 yılını adayan tv nin cigerini dalagını barsagını bilen forumda tv piyasasını elinde tutan yıllardır kime tv önerdiyse %99 duasını alan tv uzmani demek az geliyor benim için.. insanlar onun tek bir ok demesine inanarak tv alıyor.. ve genelde ağırlıklı ledlerin %80 ini samsugn tüm serileri dahil tv.den saymayan birisi :) (bu aralar foruma küstügü için pek takılmıyor) panasonicliler ve sony hx sayfalarına çok takılırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 8 Nisan 2013; 21:13:17 >
  • Özledik Albani üstadın yorumlarını..Ben de teknik biriyim ama tv uzmanı değilim..Albani, hem tam bir tv uzmanı,analist ama bundan da önemlisi çok ta dürüst bir kişliliği olması.. Forum yöneticilerinden gerekli ilgiyi göremedi sanırım..Memleket halleri işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 8 Nisan 2013; 21:48:10 >
  • quote:

Özledik Albani üstadın yorumlarını..Ben de teknik biriyim ama tv uzmanı değilim..Albani, hem tam bir tv uzmanı,analist ama bundan da önemlisi çok ta dürüst bir kişliliği olması.. Forum yöneticilerinden gerekli ilgiyi göremedi sanırım..Memleket halleri işte...

uzun uzun teknın anlatmalarının cogundan birşey anlamasakda vay bee diyordukk :)
    insallah ne kısa zamanda gelirde tv secimi için yanlıs yolda olanları dogruya yönlendirir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Özledik Albani üstadın yorumlarını..Ben de teknik biriyim ama tv uzmanı değilim..Albani, hem tam bir tv uzmanı,analist ama bundan da önemlisi çok ta dürüst bir kişliliği olması.. Forum yöneticilerinden gerekli ilgiyi göremedi sanırım..Memleket halleri işte...

uzun uzun teknın anlatmalarının cogundan birşey anlamasakda vay bee diyordukk :)
    insallah ne kısa zamanda gelirde tv secimi için yanlıs yolda olanları dogruya yönlendirir :)

TV bölümünün kesin üstadı Albani'dir..

• hiç görmemişim
  • Ne zaman çıkıyor piyasaya ?
  • yeni tv'lerle piyasa canlanıcak az kaldı yazaın coşar buralar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.