Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
573.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sierratr1

Bu resimlerde dokunmatik bir kumanda var f serilerinde varmı bu kumandadan acaba?
    Saygılar

Evet zaten F serisiyle çıktı bu kumandalar. 2 kumundayla geliyor biri dokunmatik yüzeyli biri de normal,
  • teşekkürler
  • rica ederim
  • Darty indirimdeki ürünlerin neredeyse tamamını sattı. Tükendi yazıyor çoğunda.
  • f8000 in 2 ciddi rakibi var. bu 3 modeli bizzat görüp test edip öyle son kararimi verecegim.1-samsung F8000 2-sony W900 3-philips pfl 8008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanici yorumlarindan birinin kendimce onemli noktalarinin cevirisini eklemek istedim;

http://www.amazon.com/Samsung-UN46F8000-46-Inch-1080p-240Hz/product-reviews/B00BCGRLU8/ref=cm_cr_dp_see_all_btm?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending

This model is NOT worth over $1K then last years!

The difference of this TV and last years ES8000 seems to be this new model has the settings to control the dimming to mask the clouding and light bleed, and the ES8000 doesn't.(bu tv ile gecen senenin es8000 arasindaki fark, yeni modelin bulutlanma ve isik kacirmasini maskelemek icin kullanan ayar mekanizmasinin olmasi.)

The other thing is the panel that's in my F8000 is the same TS01 panel that's in my ES8000. This means that the only difference between these models is the "so called" quad core processor IMO. diger bir nokta ise, f8000'in gecen seneyle ayni olan ts01 panel kullanmasi, bu demektir ki, aradaki tek fark sozum ona 4 cekirdekli islemci.

I seriously think that the ES is capable of having the cinema black and smart led setting, but Samsung left the settings out, or took them away like they did with the "Shadow detail" and "edge enhancer" through the very first FW update the ES had back in March last year! ciddi ciddi es serisin de cinema black ve smart led ayarlarina sahip olabilecegini dusunuyorum fakat samsung bu ayarlari disarida birakti ya da es serisine firmware update ile yaptigi gibi shadow detail ve edge enhencer'i kaldirdi.

Now, I am not saying this is a bad TV, or doesn't have a good picture at all. I'm saying that its not worth over $1K then the ES right now.. bu tv'nin kotu oldugunu soylemiyorum, ya da resim kalitesinin kotu oldugunu, sadece gecen seneki modelden 1000$ fazlasini haketmedigini soyluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

kullanici yorumlarindan birinin kendimce onemli noktalarinin cevirisini eklemek istedim;

http://www.amazon.com/Samsung-UN46F8000-46-Inch-1080p-240Hz/product-reviews/B00BCGRLU8/ref=cm_cr_dp_see_all_btm?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending

This model is NOT worth over $1K then last years!

The difference of this TV and last years ES8000 seems to be this new model has the settings to control the dimming to mask the clouding and light bleed, and the ES8000 doesn't.(bu tv ile gecen senenin es8000 arasindaki fark, yeni modelin bulutlanma ve isik kacirmasini maskelemek icin kullanan ayar mekanizmasinin olmasi.)

The other thing is the panel that's in my F8000 is the same TS01 panel that's in my ES8000. This means that the only difference between these models is the "so called" quad core processor IMO. diger bir nokta ise, f8000'in gecen seneyle ayni olan ts01 panel kullanmasi, bu demektir ki, aradaki tek fark sozum ona 4 cekirdekli islemci.

I seriously think that the ES is capable of having the cinema black and smart led setting, but Samsung left the settings out, or took them away like they did with the "Shadow detail" and "edge enhancer" through the very first FW update the ES had back in March last year! ciddi ciddi es serisin de cinema black ve smart led ayarlarina sahip olabilecegini dusunuyorum fakat samsung bu ayarlari disarida birakti ya da es serisine firmware update ile yaptigi gibi shadow detail ve edge enhencer'i kaldirdi.

Now, I am not saying this is a bad TV, or doesn't have a good picture at all. I'm saying that its not worth over $1K then the ES right now.. bu tv'nin kotu oldugunu soylemiyorum, ya da resim kalitesinin kotu oldugunu, sadece gecen seneki modelden 1000$ fazlasini haketmedigini soyluyorum.

budur, makyajlayıp sunmuşlar philips de öyle makyajlamış sadece..

• bu fiyatlar hiç olmamış
  • birisi şaka yapıyorlar desin :)
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/-p-70580-c-9.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

birisi şaka yapıyorlar desin :)

şaka değil malasef ama 55 inç sonuçta bence normal

teknosa fiyatı ona yakın sayılır ama ondan biraz düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

f8000 in 2 ciddi rakibi var. bu 3 modeli bizzat görüp test edip öyle son kararimi verecegim.1-samsung F8000 2-sony W900 3-philips pfl 8008

hocam lg listeye eklememişsiniz bence 3 rakigib olucak ama lg hangi modeli onun için bir şey diyemem

philips 7008 k modeli geldi ama 8008k modeli henüz bir ses seda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

birisi şaka yapıyorlar desin :)

şaka değil malasef ama 55 inç sonuçta bence normal

teknosa fiyatı ona yakın sayılır ama ondan biraz düşük

http://www.teknosa.com/urunler/110012298/samsung-55es7000-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-gozluk

linkteki F Serisi degil eski ES serisi.

teknosada f8000 - f7000 ben sitede henüz göremedim.

• quote:

quote:

f8000 in 2 ciddi rakibi var. bu 3 modeli bizzat görüp test edip öyle son kararimi verecegim.1-samsung F8000 2-sony W900 3-philips pfl 8008

hocam lg listeye eklememişsiniz bence 3 rakigib olucak ama lg hangi modeli onun için bir şey diyemem

philips 7008 k modeli geldi ama 8008k modeli henüz bir ses seda yok

lg leri çok kalitesiz buluyorum asla almam. philips 8008 de baya güzel bir tv. mayıs 1 e kadar bütün marka modeller gelmiş olur. magaza magaza dolaşıp artık test deneme karar veririz. sony w900 güzel ama hx920 hx820 hx850 v.s aynı gibi üstelik dizaynı hoşuma gitmedi. ön tarafa böyle metal çıkıntılı sony yazısı koymuşlar o benim gözüme batar tahammül edemem. ( resimlerde çirkin görünüyor belki canlısında güzeldir ) sonylerde dahili tuner olmaması ve diger markalara göre 2 milyar pahalı olması 55 inçlerin almamı zorlaştırıyor. 55 inç almak için technisat receiverimi satışa çıkardım, alacagım tv de dahili tuner ve ci+ olmalıki digiturk modüllü üyeligimden faydalanabileyim. samsung ve philipsde var ama sonyde yok :(

• görüntü kalitesi istiyorsanız Sony,philips,panasonic bana göre
  • quote:

lg leri çok kalitesiz buluyorum asla almam. philips 8008 de baya güzel bir tv. mayıs 1 e kadar bütün marka modeller gelmiş olur. magaza magaza dolaşıp artık test deneme karar veririz. sony w900 güzel ama hx920 hx820 hx850 v.s aynı gibi üstelik dizaynı hoşuma gitmedi. ön tarafa böyle metal çıkıntılı sony yazısı koymuşlar o benim gözüme batar tahammül edemem. ( resimlerde çirkin görünüyor belki canlısında güzeldir ) sonylerde dahili tuner olmaması ve diger markalara göre 2 milyar pahalı olması 55 inçlerin almamı zorlaştırıyor. 55 inç almak için technisat receiverimi satışa çıkardım, alacagım tv de dahili tuner ve ci+ olmalıki digiturk modüllü üyeligimden faydalanabileyim. samsung ve philipsde var ama sonyde yok :(

Herkesin tercih anlayışı faklıdır muhakkak ilk tv almaya gittimizde ocak ayında benimde gözüme ilk çarpan philips olmuştu sonra mağazada es8000 görünce dayamadım aldım tüm ürünlerin ülkemize gelmeleri yazı bulur haziran gibi tahmin ediyorum.
    Türkiye'deki distiribitörler ellerini çabık tutmuyor genelde ürünler ülkemize hep geç geliyor yine en çok tercih edline ürünler 8008k ile 920 yada 950 modelleri olucaktır. SONY tek amlemi o başka türlü nasıl belli edicek kendini
    Dahili tuner samsung ile philips'te muhakkak olucaktır hatta dahili karasal yayın Dvb T/T2 bu özellikler bu iki üründe olur ama sony için bir şey diyemem yurd dışındaki modellerde oluyor ama ülkemizde gelen modellerde olmuyor malasef

bence samsung ile philips arasında kararsız kalıcaksınız ama philips görünüşü yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 8 Nisan 2013; 14:31:05 >

• toprağım, neredeyse tv lerin kitabın yazacaksın burada ama gitmişsin samsung 40ES8000 almışsın ...yine de üst seviye cihaz tabi...senden daha kalite cihaz almanı beklerdim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

toprağım, neredeyse tv lerin kitabın yazacaksın burada ama gitmişsin samsung 40ES8000 almışsın ...yine de üst seviye cihaz tabi...senden daha kalite cihaz almanı beklerdim :))

ne bekliyordun 4k yada 8k falan mı ben aldım ama tv fiyatı 2300 kadar düştü aldımda %30 indirimle 2800 aldık hala taksitlerini ödüyoruz ağlasam mı gülsem mi bilemedim söyle ne yapalım

• quote:

quote:

toprağım, neredeyse tv lerin kitabın yazacaksın burada ama gitmişsin samsung 40ES8000 almışsın ...yine de üst seviye cihaz tabi...senden daha kalite cihaz almanı beklerdim :))

ne bekliyordun 4k yada 8k falan mı ben aldım ama tv fiyatı 2300 kadar düştü aldımda %30 indirimle 2800 aldık hala taksitlerini ödüyoruz ağlasam mı gülsem mi bilemedim söyle ne yapalım

işin şakası hemşom güle güle kullan ..en iyisini alsan bile hep daha iyileri olacaktır kesinlikle ...bu işleri en iyi yapan made in japan diyorlar burada :)) korelileri sil gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 8 Nisan 2013; 15:03:12 >

• quote:

quote:

Herkesin tercih anlayışı faklıdır muhakkak ilk tv almaya gittimizde ocak ayında benimde gözüme ilk çarpan philips olmuştu sonra mağazada es8000 görünce dayamadım aldım tüm ürünlerin ülkemize gelmeleri yazı bulur haziran gibi tahmin ediyorum.
    Türkiye'deki distiribitörler ellerini çabık tutmuyor genelde ürünler ülkemize hep geç geliyor yine en çok tercih edline ürünler 8008k ile 920 yada 950 modelleri olucaktır. SONY tek amlemi o başka türlü nasıl belli edicek kendini
    Dahili tuner samsung ile philips'te muhakkak olucaktır hatta dahili karasal yayın Dvb T/T2 bu özellikler bu iki üründe olur ama sony için bir şey diyemem yurd dışındaki modellerde oluyor ama ülkemizde gelen modellerde olmuyor malasef

bence samsung ile philips arasında kararsız kalıcaksınız ama philips görünüşü yetiyor

http://download.p4c.philips.com/files/5/55pfl8008k_12/55pfl8008k_12_pss_tur.pdf

evt philips gerçekten çok şık bir tv. özellikleride eksiksiz gibi. ambilight desen oda harika bir özellik.

sony logosu hx920 hx850 lerdeki gibi olabilirdi, w900 ü begenmedim.heleki tv yi asınca, ayaksız tam sırıtır.

zaten logo dışında pahalı olması ,tuner olmaması , almamı imkansız kılıyor diyebilirim. genede belli etmez :)

w900

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ

hx920

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 8 Nisan 2013; 17:21:34 >

• quote:

görüntü kalitesi istiyorsanız Sony,philips,panasonic bana göre

panasonic markasını bende çok begenirim. kaliteli markadır, her ürünüyle.

ama tv de plazma konusunda uzmanlaşmışlar. o yüzden led lerine bakmıyorum. plazma; burn in , fazla elektrik çekme v.b nedenlerle zaten kafadan eliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.