Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
573.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Arkadaşlar ön yargılı olmayalım. Benim ne kadar sony fanatigi oldugumu , inceleme cihazlarımdan görebilirsiniz. Ayrıca samsungun d ve es serilerindeki rezillikleri bende bliyorum ama F8000 için yabancı siyelerde hep olumlu yorumlar var. Tr ye bi gelsin gözle görelim, inceliyelim sonra begenmezsek gene sony alırız. Zorla degilya :)))

galiba F serisi de bundan öncekilerden farklı olmayacak arkadaşlar... kullananlar artıkça olumsuz yorumlar gelmeye başladı.. ingiltere avforums dan bi kullanıcı ölü piksel ve banding sorunu için geri götüreceğini yazmış özetle :

"Well I'm not happy with my F8000 first a dead pixel has appeared bang dot in the middle of the screen after two days use, second the stand, the hinges on the back of the tv haven't been measured correctly as when connecting the stand the screen is at a tilt kind of like the HX853 monolith design and I no it shouldn't be like that , trust me I reassembled the stand tightened the screws , nothing , screen is leaning back pfffft. Lastly I noticed banding , watching robocop on blue ray there's red blemishes around people's faces like noses and and mouths when the move quickly. Tried on a different tv and different blu ray player and whoa behold it doesn't do it! I hope this I'd a dodgy set as I can't believe I paid 1500 quid for this rubbish! Going back to the shop"

• www.avsforum.com
    Samsung F8000 -- 2013 Flagship Models - Page 125 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
    http://www.avsforum.com/t/1450305/samsung-f8000-2013-flagship-models/2130
  • daha önce kullandığım 55d8000 bile bana o kadar büyük haz veriyordu ki kimse yok " gerçek renkler değil, yok vivid, yok bilmem ne " demesin gözümle görüp bana en çok hazzı veren tv benim için en iyisidir. Doğal görüntü aradığımda camdan dışarı bakıyorum ... ama özellikle bir takım hd yayınlarda tv nin capcanlı, parlak ve kontrast cümbüşü görüntüsü bana büyük bir keyif veriyor istemediğim zamanda kontrast ve renk ayarlarını kısıyorum olup bitiyor,
    Özellikle aynı paraya veya daha ucuza dünya kadar panel alınabiliyorken insanlar gözünün hoşuna giden paneli alıyor bu kadar basit , bu seçimlerinden dolayıda kimseyi küçük görmeye hakkımız yok sonra komik duruma kendimiz düşeriz... ;

Birçok insan plazmalar yok şöyle iyi yok böyle iyi derken banada "silik-cansız-puslu" görüntüsü sebebi ile VT serisi dahil hiç bir plazma çekici gelmiyor. Mecburmuyum kardeşim "doğal" görüntü olsun diye veya benim görüntüm doğal demek için , "büyük ekran tüplü tv" diye tabir edebileceğim plazmayı almaya ve seyretmeye? AMA plazma sahiplerinede saygı duyuyorum zevk ve haz meselesi çünkü; herkes benim gibi düşünecek diye birşey yok ...

Lütfen kimse insanların zevklerine laf atmasın , Yeni seride kronik ekran sorunları yoksa bence şu ana kadar ki en iyi panel geliyor .... söylenenler doğru ise tabiiki.

• az önce brandium avm de teknosa exxtra ya f8000 lerin geldiği bilgisini aldim nisanin 2. haftasinin basi gibi satisa cikaricaklarini öğrendim hemen yanindaki, samsung shopdanda ayni bilgiyi aldim su an f8000 ler stoklarinda es serisini eritmeye calisiyorlar mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: XCrazyBLaderX

az önce brandium avm de teknosa exxtra ya f8000 lerin geldiği bilgisini aldim nisanin 2. haftasinin basi gibi satisa cikaricaklarini öğrendim hemen yanindaki, samsung shopdanda ayni bilgiyi aldim su an f8000 ler stoklarinda es serisini eritmeye calisiyorlar mis

o zaman ES7000 ile ES8000 serilerine indirim yapılcaktır zaten çıktığı zaman herkes alamaz F serisini bende merakla bekliyorum tabi özelliklerini es8000 daha yeni aldık
  • 55f8000 fiatı izmirdeki bayide 5.450tl duyurulur..............

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

az önce brandium avm de teknosa exxtra ya f8000 lerin geldiği bilgisini aldim nisanin 2. haftasinin basi gibi satisa cikaricaklarini öğrendim hemen yanindaki, samsung shopdanda ayni bilgiyi aldim su an f8000 ler stoklarinda es serisini eritmeye calisiyorlar mis

o zaman ES7000 ile ES8000 serilerine indirim yapılcaktır zaten çıktığı zaman herkes alamaz F serisini bende merakla bekliyorum tabi özelliklerini es8000 daha yeni aldık

geçen haftasonu teknosa da 46ES8000 2876 TL idi hemşom :) ... ama ben düşünmüyorum tabi..isterse 1000 TL olsun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 4 Nisan 2013; 12:31:47 >

• bu gun f 6470 modelini teknosa ve saturnde satisa ciktigini gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

geçen haftasonu teknosa da 46ES8000 2876 TL idi hemşom :) ... ama ben düşünmüyorum tabi..isterse 1000 TL olsun :)))

Alıntıları Göster
    quote:

geçen haftasonu teknosa da 46ES8000 2876 TL idi hemşom :) ... ama ben düşünmüyordum tabi..isterse 1000 TL olsun :)))

Gelecek yıl Nisan gibi F serisi içinde birileri aynen böyle söyleyecek muhtemelen.
    Bu işin sonu yok malesef.
    Yeni seride fiyatlar muhtemelen yüksek olacağı için bende 46ES7000 de indirim olunca almak için bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentist24 -- 4 Nisan 2013; 12:03:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pervaz2

quote:

geçen haftasonu teknosa da 46ES8000 2876 TL idi hemşom :) ... ama ben düşünmüyordum tabi..isterse 1000 TL olsun :)))

Gelecek yıl Nisan gibi F serisi içinde birileri aynen böyle söyleyecek muhtemelen.
    Bu işin sonu yok malesef.
    Yeni seride fiyatlar muhtemelen yüksek olacağı için bende 46ES7000 de indirim olunca almak için bekliyorum.

tabi ki herkesin kendi seçimi ..biz burada yorum yapıyoruz sadece :) ..tv teknolojilerinde japonlar, korelilerden kat ve kat üstündür ...
  • 1-2 haftaya iyice çıkacak sanırım piyasaya ....fiyat olarak 55F8000 i merakla bekliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

daha önce kullandığım 55d8000 bile bana o kadar büyük haz veriyordu ki kimse yok " gerçek renkler değil, yok vivid, yok bilmem ne " demesin gözümle görüp bana en çok hazzı veren tv benim için en iyisidir. Doğal görüntü aradığımda camdan dışarı bakıyorum ... ama özellikle bir takım hd yayınlarda tv nin capcanlı, parlak ve kontrast cümbüşü görüntüsü bana büyük bir keyif veriyor istemediğim zamanda kontrast ve renk ayarlarını kısıyorum olup bitiyor,
    Özellikle aynı paraya veya daha ucuza dünya kadar panel alınabiliyorken insanlar gözünün hoşuna giden paneli alıyor bu kadar basit , bu seçimlerinden dolayıda kimseyi küçük görmeye hakkımız yok sonra komik duruma kendimiz düşeriz... ;

Birçok insan plazmalar yok şöyle iyi yok böyle iyi derken banada "silik-cansız-puslu" görüntüsü sebebi ile VT serisi dahil hiç bir plazma çekici gelmiyor. Mecburmuyum kardeşim "doğal" görüntü olsun diye veya benim görüntüm doğal demek için , "büyük ekran tüplü tv" diye tabir edebileceğim plazmayı almaya ve seyretmeye? AMA plazma sahiplerinede saygı duyuyorum zevk ve haz meselesi çünkü; herkes benim gibi düşünecek diye birşey yok ...

Lütfen kimse insanların zevklerine laf atmasın , Yeni seride kronik ekran sorunları yoksa bence şu ana kadar ki en iyi panel geliyor .... söylenenler doğru ise tabiiki.

Doğal görüntü aradığımda camdan dışarı bakıyorum

•  2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ
  •  2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 4 Nisan 2013; 17:00:15 >

• Orhuntus bu hangi model ve de yenimi aldın . Yeni aldıysan güzel görünüyor güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervaz2

Orhuntus bu hangi model ve de yenimi aldın . Yeni aldıysan güzel görünüyor güle güle kullan.

yok hocam sağol da benim değil bu daha Türkiye'ye gelmedi ki ya da geldi ama piyasaya çıkarmadılar henüz. konu başlığını okumadınız neralde samsung F8000 bu. yabancı forumlardan alıntı yaptım alanlar yayınlamış resimlerini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 4 Nisan 2013; 22:22:04 >
  • ayna gibide parlıyor mübarek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

ayna gibide parlıyor mübarek :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.