Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
574.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ati39

@Yusuf Miroğlu üstadım umarım seyredersin bu lansmanı ..bu seriyi alacakmısşın gibi duruyorsun çünkü..

buraya yazıyorum ya samsung f8000 yada philips 8008 k alıcak dediydi dersin
  • evet toprağım bana göre de 2013 senesi samsung olacak Miroğlu üstadımızın ...sony nin tasarımın beğenmiyordu zaten ..senin dediğin gibi philips 8008 de olabilir ama bana göre de daha çok gönlü Samsung 55F8000 olacakmış gibi duruyor hemşom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 15 Nisan 2013; 21:36:20 >
  • benim haberim yoktu sayenizde açtım lansmana baktım ama gerçekten çok amatördü. F8000 i 1-2 yerde gördüm o kadar , kayda deger bişi yoktu.

yukardaki tüm yorumları okudum

Samsung F8000 & Philips PF8008 & Sony W900 bu üçünden birini alıcaz ama artık bakalım kısmet.

%50 Samsung %40 Phillips %10 Sony

Sanal ortamda şimdilik oranlar bu , ama gerçek hayata geçince , gözle görüp test edince işler degişebilir :)))

• Vaybe koskoca donanım haberde daha bu paneli alan göremedik !!! Demekki Alım gücü zayıflamış .
  • 1-2 video ve resim gördüm sorunlar aynı görünüyor
  • bu gidişle tüplü tv leri de alamayacağız zaten

• koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 16 Nisan 2013; 8:48:12 >
  • Türkiye ye gelen F8000 serilerinde çift (twin) tuner varmıdır acaba ?
  • fiyatlar dahada netleşmeye başladı , sanırım yakın zamanda daha da uygun olur :)
    http://www.ucuzu.com/led-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue-55f8000-p137364327/
  • Bugün teknosada sordum 46f7000 depoda var dediler. Fiyatı 4900 tl imiş hemde fiyat normalmiş öyle dediler. :)
  • quote:

Türkiye ye gelen F8000 serilerinde çift (twin) tuner varmıdır acaba ?

çift tuner iki kanalı aynı anda gösterme yanı PIP özelliği bildigim kadarı ile patenti sonyde.
    samsung rica edip 3-5 kuruş harçlık verdiyse sony ye olur neden olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Türkiye ye gelen F8000 serilerinde çift (twin) tuner varmıdır acaba ?

çift tuner iki kanalı aynı anda gösterme yanı PIP özelliği bildigim kadarı ile patenti sonyde.
    samsung rica edip 3-5 kuruş harçlık verdiyse sony ye olur neden olmasın :)

panasonic WT60 serisinde çift tuner var :) o yüzden sordum..amiral gemilerinde olması gerekiyor bence..samsung almanya F8090 serilerinde var..

• 2900 euro almanyada 55 inc burda 5500 lira
    almanyada iki asgari maaşla bu tv yi alırsın sıkıntı yok
    türkiyede asgari maaşla bu tv yi almak için 5 ay x 900 lira beklesen bile paran yetmiyor :)
    çok geri kalmışız.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

Slm F serisi yavaş yavaş piyasaya girmeye başladı......Ben es serisinin düşmesini beklerken F serisi çıktıı acaba beklemeye değermi yoksa azıcık daha düşerse es serisimi alsam bilmiyorum....http://www.n11.com/samsung-ue-46f7000-46-3d-smart-led-televizyon-P12859745

her zaman son model almakta fayda var. hem mutlaka az veya çok önceki seride olan bazı problemler giderilmiştir, hemde yenilikler vardır.

şuan fiyatlar kazık ama 1-3 ay içinde fiyatlar oturur , birde mağazaların %25 %30 gibi bir kampanyası denk gelirse güzel bir fiyata 2013 bir tv almanızı öneririm.

ayrıca 1 senedir piyasada dolaşan es serisi gibi sorunlu bir tv yi, şimdi almak tehlikelidir. ( tekrar kutulanmış bir sürü tv satılıyor )

slm teşekkürler yazdiklariniz çok mantıklı.Bende eşimle aynı şeyi konuşmuştum.çünkü yeni bir daireye taşındığımız için hem mutfaga hemde oturma odasına paraya biraz daha kıyıp es serisi alalım demiştik.çünkü tv herzaman değiştirilemiyor.Ama şuan F serisi çıktı ancak fiyatı çok kazık.olmazsa eski tv lerle 2-3 ay idare edip F serisinin fiyatları oturunca kadere kırkbeş almaya çalışalım diye düşünüyorum.Bu arada en kısa zamanda F serisini incelemek lazım.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pervaz2

Bugün teknosada sordum 46f7000 depoda var dediler. Fiyatı 4900 tl imiş hemde fiyat normalmiş öyle dediler. :)

Oha yani illa yeni çıkınca vatandaşa geçirmekmi lazim.teknosa zaten kazık satar.yoksa git 46es7000 al abi paranin yarısı cebinde kalsın. :)

• bugünden itibaren satışta demişti dün o kadın ama hala ortalıkta yok tvler
  • arkadaslar f7000 ile f8000 arasindaki farklar nedir genel olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

bugünden itibaren satışta demişti dün o kadın ama hala ortalıkta yok tvler

bugun media markt optimumda vitrine koyuyolardi f8000 goruntu olarak on numara :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.