Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
575.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arost

55f800 smart hub da gezerken donuyor 1 dakika bekliyorsun öyle düzeliyor bazen kanal degiştirirkende donuyor cözümü varmi fabrika ayarlarina geri döndük yeni yazilim yükledik sorun ayni

sorun devam ediyor cözümü yokmu ? menüde gezerken kanal değiştiriken donuyor bir dakika hiçbirşey yapamıyorsun 1 dakika sonra tv acılıp kapanıyor samsung 55f8000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • albani kullanıcısına yanıt
    Sayın albani, bendeniz tüm uyarılarılarınıza ve bilgilendirmenize rağmen 2.5 sene önce gittim bir 55f8000 samsung tv alma gafletinde bulundum. Öncelikle özür dilerim.
    Tv nin kumandası çalışamamaya başladı.samsung desteği aradım. Tv yi güncellemem gerektiğini bildirdiler.güncelleme dosyasının indirilmesine % 20 kala hata verdi.tekrar denedim yine aynı yerde dosya indirilemedi. Üçüncü denemeden sonra tv hiç açılmadı 800 hatasi verdi tv den sürekli bir çıtlama sesi geliyor ama açılmıyor. Servis geldi ana kartı yanmış 900 tl masraf var dediler. Halbuki sizin önerdiğiniz tuncmatik 1k regülatöre bağlı. Servisin dediği gibi bahtsız bedevi olmuş olabilirmi yim. Yani servis diyorki siz güncelleme yapmaya çalışırken o esnada tesadüfen anakart yanmış .elektrikte bir dalgalanma olmadi. Yardımlarını bekler saygılarımı. sunarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmaker M kullanıcısına yanıt
    Gerçi cevabı benden istemedin ama ben yazayım Samsung servisinden ayrıntılı bir şekilde (öyle anakart arızası deyip geçmesin hangi kapasitör yandıysa onu tespit edip öyle yazsın) elektrik arızası nedeniyle raporu al sonra tunçmatiği ara para talep et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1132 yazılımı çıkmış deneyen varmı görüntü nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nergis85

1132 yazılımı çıkmış deneyen varmı görüntü nasıl.

1-2 saat önce yükledim, görüntüde bir farklılık göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: nergis85

1132 yazılımı çıkmış deneyen varmı görüntü nasıl.

1-2 saat önce yükledim, görüntüde bir farklılık göremedim

Bende yükledim ama hiçbir değişiklik göremedim, yalnız bende şöyle bir olay var Samsung uygulama mağazasına girdiğimde oyunlar bölümünden birşeyler yüklemeye çalışınca yüklemiyor hatada vermiyor sağ tarafta bir ibare çıkıyor yükleniyor diye dönüp dönüp duruyor aynı sorunu yaşayan var mı?

• KDRCMRT kullanıcısına yanıt
    işim olmaz bidaha sam....anlamadım gitti güncelleme git gide bozuyor.
  • Enola kullanıcısına yanıt
    Teşekkürker Enola😊😊👍👍

• madmaker M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 🤗

• Skype silindi tvden o kadar para saydik bunlara

• ExZaL kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımdan beri tvye hiç internet bağlamadım önemli olan görüntü kalitesi diğer işleri zaten telefon tablet pc hallediyorum versiyon 1002 ne görüntü bozuk ne panel kitlendi rahatım yerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Ben aldığımdan beri tvye hiç internet bağlamadım önemli olan görüntü kalitesi diğer işleri zaten telefon tablet pc hallediyorum versiyon 1002 ne görüntü bozuk ne panel kitlendi rahatım yerinde

Selamlar, internet üzerinden film seyretmiyor musunuz? Haftada en az 1-2 film seyrederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 12 Haziran 2016; 9:26:08 >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Merhaba izlemezmiyim her gece ya film ya dizi izlerim ama kalite benim için takıntı internetteki filmler mp4 ve overscale edilmiş yani kalitesi artırılmış gibi görünen filmler ses zaten stereo ben mkv dts tercih eden aynı Zaman'da arşivlemeyi seven biri olduğum için torrent olarak indirip izliyorum
    Ayrıca film izlerken internet kullanmak neysede aynı filmi tekrar izlemek istediğinde gene internet kullanmak bana saçma geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 40f8000 cihaz için sabit askı aparatı alacağım neyi tavsiye edersiniz. Ayrıca vesa ölçüleri nedir cihazın yanlış aparat almayalım.

• Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 3 yıldır bunu kullanıyorum.

Ultimate LED 2000/B 32”-60” Halatlı Askı Aparatı

www.hepsiburada.com
    Ultimate LED 2000/B 32”-60” Halatlı Askı Aparatı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/ultimate-led-2000-b-32-60-halatli-aski-aparati-p-EVULTIMATELED2000
  • kurulum yaptym ama show tv fox gibi kanallar çekmiyo..neden olabilir? tv kendinden uydulu
  • 1133 yazılımı çıkmış deneyen varmı.
  • evet arkadaşlar deneyen varmı merak ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: yasarbasaran

evet arkadaşlar deneyen varmı merak ediyoruz

Ben akşam yükler, bakarım ama görüntüde bir şey beklemeyin.

• Hiçbir fark göremedim
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.