Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.758
Cevap
71
Favori
575.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki televizyonun bluetooth ayarlarını nereden yapıyoruz? Ben menüde bluetooth diye bir şey göremedim de.
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ayar yapmadım. Klavyenin usb dongle'ını tv'nin usb portuna taktım, kullanmaya başladım. Kulaklığı da aynı şekilde kullanmanız lazım.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Siz beni yanlış yanlış anlamışsınız. Ben herhangi bir dongle olmayan bluetooth'tan bahsediyorum. Usb dongle olan bir cihazdan bahsetmiyorum.İki cihazı eşleştitirerek kullanmaktan bahsetmiştim. Hani şu bluetooth 4.0-4.1-4.2 gibi olan kablosuz bağlantıdan.
    hocam formun gerilerinde de paylaşılmıştı kulaklık olmuyor.şimdik denedim kulaklıknan olmuyor.
    sadece bluetot özellikli klavye ve mauslar için arama ve ayar seçeneği var.
  • pasa king P kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler hocam
  • Bizim bu Samsung akıllı televizyonlara bir apk yüklemek mümkün olabilir mi? Bunun bir yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Apk android dosyasıdır yani android işletim sistemi olmayan bir platforma kurulamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Apk android dosyasıdır yani android işletim sistemi olmayan bir platforma kurulamaz.

Seyirtürk'ü kuruyorlar ya acaba bir şekilde kurma imkanı var mıdır diye düşündüm. Android bir tv box almak gerekecek demek.

Çünkü bizim işletim sistemine özel yazdılar programı. Lig tv Facebook da vardı ama hala varmı bilmiyorum ben tv ye hiç internet bağlamadım

• 55F8000 sahibiyim, vatandan alınma . Garanti bitti. Sorunsuz kozmetik olarak sıfır ayarında ,İstanbul dan ve tabiki elden satıyorum, ilgilenenler pmden ulaşabilir.

• 4k recevier ile 2160p de ayarlayınca tv deki çözünürlük 4k 30hz de kalıyor 60hz 4k da almam mümkün mü konuyla bilgisi olan yardımcı olsun lütfen saygılar

Televizyonum
    55F9000 SAMSUNG 4K saygılar

• Değerli arkadaşlar;

TV paneline eşim kazara bir miktar su sıçratmış ve sağ orta hizasından aşağı doğru sızmış. Ne kadar uğraşsa da alt çıtadan içeri sızmış ve 1 gün kadar o bölge lekeli kalmış. Sonrasında kapalı kaldı bir süre ve kuruduktan sonra açtığımızdan panelin komple sağ tarafı biraz kararmış. Beyaz renkte ise pembeleştiği görülüyor. Aşağıda fotoğrafta da net bir şekilde görülüyor zaten durumu.

Sorun tam olarak nereden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı? Görüntü geldiğine göre kartta bir sorun yoktur. Led arka aydınlatma şeritlerinde sorun olabilir diyorum ama onlarda farklı renk vermezdi bu şekilde. Daha önce LG G2 telefonumun ekranını da tüm telefonu parçalara ayırarak kendim değiştirdim bu konularda elim yatkın. Sorunun kaynağını tam olarak öğrenebilirsem parça sipariş edip yine kendim el atmayı düşünüyorum çünkü servisin söylediğine göre panel değişir ve astarı yüzünden pahalıya gelir. Ama ben çöp olsun istemiyorum çalışan bir cihazın.

Fikri olan arkadaşlar yorum yapıp yönlendirebilirse sevinirim 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yine Samsung marka telefonumla Samsung televizyon ile Screen Mirroring bağlantısı kurduğum zaman arada bir "dengesiz bağlantı" uyarısı geliyor.

Bu sorunu aşmak veya en aza indirmek için ne yapmak gerekir? (aparat kullanmadan)

• quote:

Orijinalden alıntı: e-com-man

55F8000 sahibiyim, vatandan alınma . Garanti bitti. Sorunsuz kozmetik olarak sıfır ayarında ,İstanbul dan ve tabiki elden satıyorum, ilgilenenler pmden ulaşabilir.

Hayırlı satışlar fiyat nedir hocam.
  • murat 131 M kullanıcısına yanıt
    satıldı hocam
  • Arkadaşlar bu forumu uzun süredir takip ediyorum. sahip olduğum 46f7000 model tvyi 3.5 yıldır keyifle kullanıyordum. fakat uzun süredir 3d film izlemiyordum. dün yaptığım denemede 3d film izleme sırasında ekranın üst tarafında sürekli anlık parlama-sönme oluyor. Biraz araştırma yaptım ve aşağıdaki videoda benim problemin aynısını buldum sadece parlama yeri bunda ekranın altındayken benimkinde ekranın üstünde. videoyu yükleyen çözümün power suply değiştirmekle çözüldüğünü yazmış Böyle bir problem yaşayan var mı aranızda. <garanti bitti bu işlem kaç liraya yapılır serviste biliyor musunuz?
    link:
    Ondrej Kousalyoutube
    Samsung UE55F6400 3D problem
    https://www.youtube.com/watch?v=fNFY8j_M46Y

• noirdesire N kullanıcısına yanıt
    Sadece 3D de yapıyorsa parana yazık bırak yaptırma zaten aktif gözlükle izlemek göze zarar. Bence değmez ama sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Sadece 3D de yapıyorsa parana yazık bırak yaptırma zaten aktif gözlükle izlemek göze zarar. Bence değmez ama sen bilirsin

Televizyonu alalı neredeyse 3 sene oluyor, 3D aktif gözlüklerle tam bir film seyretmişliğim yoktur. İlk aldığımda bir heves bir kaç video ve b,r 3d filme kısa süre bakmışlığım vardır. Az daha tv ile verilen 4 aktif gözlük yetmeyecekmiş gibi neredeyse 4 tane daha sipariş verecektim.
    Aynen öyle bende bir film izledim oda 1,5 saatlikti o bile başımı ağrıttı diğer 3 gözlük daha kutusundan çıkmadı aşırı gereksiz bir özellikti bu 3D. Ona para harcayacaklarına paneli daha iyi yapabilirlerdi IMAX hariç 3D film izlemeyin hem gözünüze hem zevkinize yazık bildiğin ayrıntıları kaçırıyorsun bir yere odaklanmak zorunda kaldığın için

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.