Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.757
Cevap
72
Favori
573.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m1xer

Ekran ortasında sararma oldu , çok fazla değil ama nasıl çözülür bilmiyorum, kenarlardaki beyaz olan goruntu ekran ortasina doğru sarimtirak bir hal alıyor sanırım değişim zamanı geldi
    Hocam hangi model var sizde?

Bu arada aramızda f9000 sahibi olan var mı?
  • millenium11 kullanıcısına yanıt
    55f8000 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m1xer kullanıcısına yanıt
    Ben de ikinci el ilanlarında görüyorum da bazen alsam mı diye düşünüyordum. Görüntü kalitesi nasıl baya övülen bir cihaz.
    Bizde ondan aldik zaten gerçekten cok iyi bir cihaz sadece ekranda hafiften bir sararma oldu şu anda normal kullanıcılar farketmez bile 😀 ancak detayci kişiler anlayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: m1xer

Bizde ondan aldik zaten gerçekten cok iyi bir cihaz sadece ekranda hafiften bir sararma oldu şu anda normal kullanıcılar farketmez bile 😀 ancak detayci kişiler anlayabilir
    Kaça aldınız hocam hayırlı olsun yeni mi aldınız

2013 te almistik 😀

• beyler benim 40f7000 tv mde piksel olmesi oldu sol taraf ta kenara yakın asagıya kadar indi
  • deliahme D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun elektronik cihazlar zamanla arıza verirler kimisi 5 yıl kimisi 10 yıl şans işi.

• Arakdaşlar selam, samsung f8000 serisi bugun tv ye güncelleme geldi. version 1135 den 1136 yükseldi neler yenilendi veya güncelleme ile neleri iptal ettiler bilgisi olan varmı :) ?
  • H.akdora H kullanıcısına yanıt
    Gece güncelleme geldi gelen gideni aratır diye düşünerek yapmadım
    Hatırladığım kadarıyla 1215 de halem.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.akdora

Arakdaşlar selam, samsung f8000 serisi bugun tv ye güncelleme geldi. version 1135 den 1136 yükseldi neler yenilendi veya güncelleme ile neleri iptal ettiler bilgisi olan varmı :) ?
    1136 yı yükleyen olursa yazabilir mi lütfen
    YouTube, smart iptv vs uygulamalar silinir mi acaba

• Yükledim.. giden bir app yok..
    IPTV YouTube Netflix duruyor.. bi açklamada bulamadım..
    Yani giden app olmadı..

Bende YouTube 1080p ye çıkmıyor arkadaşlar bir yöntemi varmı 65 ekran TV de 720p nedir ya..
    Kablosuz görüntü PC den 1080p oluyor tabi.

• pasa king P kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yaptığında smartın menüsü değişiyor kısayol gibi en çok kullandıkları çıkıyor vs. O versondan bu versiyona fark bu olabilir.. yenilik sayılır. Sizin için ama neleri iptal edildiği bilmiyorum

• arkadaşlar burası yeri değil biliyorum ama 40d7000 tv var bende youtube yüklemenin bi çaresi varmı bu tv ye?
  • Selamlar,

40 F7000 tv 4-5 yıldır kullanıyorum.
    Tv kendi oynatıcısı ile usb cihazdan hemen hemen her formatı çalıştırıyor.

Ama son günlerde farkettim, "dolby digital plus" olan videolarda ses çıkmıyor.

Son güncelleme ile bu sorun halledilir mi?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.akdora

Güncelleme yaptığında smartın menüsü değişiyor kısayol gibi en çok kullandıkları çıkıyor vs. O versondan bu versiyona fark bu olabilir.. yenilik sayılır. Sizin için ama neleri iptal edildiği bilmiyorum
    dun aksam bende uyarı cıktı guncel versiyon diye
    1135 ten 1136 gunceleme var diye bu akşam deneyecem 55 F 8000 var youtube inşallah ucmaz,
  • Yok youtube vs.. Netflix vs gitmiyor applardan bir kayıp yok detaylı bir açıklamada bulamadım netten..

• Selamlar,

40F7000 televizyonumu 1136 versiyona güncelledim.

Çok daha eski versiyondan geçiş yaptım.(1120 gibi hatırlıyorum)

Görüntü kalitesi 1 tık daha iyi geldi.(digitürk kullanıyorum)
    Uygulamalarda kaybolan bir şey yok.Youtube,netfliks ,blutv vs. duruyor.)
    Uygulamalar bölümünde 2. sayfa bende boştu,şimdi buraya kısayollar gelmiş.Güzel duruyor.

Ama aradığım 2 özellik yine gelmedi:
    1.Youtube 720p üzerine çıkmıyor.
    2.Dolby digital plus videolarda ses çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydancan -- 13 Aralık 2019; 9:54:42 >
  • 55f8000 sorunsuz yenisi oldu 1136.
    ben hiç bir fark görmedim
  • Samsung maalesef çıkardığı her ürüne ister televizyon isterse cep telefonu veya tablet olsun gerekli yazılım desteğini kısa sürede kesiyor.

Gelen bu güncelleme büyük olasılık bir güvenlik güncellemesi olabilir. Samsung'un bu saatten sonra eski model televizyonuna işe yarar bir özellik vereceğini sanmam.

Televizyondaki tarayıcıya kaç yıldır bir güncelleme gelmiyor. Eskiden tarayıcı üzerinden film seyrederken tarayıcı kendiliğinden kapanıyordu, çözülmedi.

İki sene kadar önce Android Box alıp tüm sorunlarımı çözdüm. Yok tarayıcı kapandı, yok Youtube gitti vs uğraşamam. Bir arkadaşımın modeli nedir bilmiyorum ama Samsung markaydı ve Netflix uygulaması güncel olmadığı için çalışmıyordu. Yakında bizim modelde de Netflix çalışmayabilir.

Eğer televizyonunuzun Smart özelliklerini yeterli bulmuyorsanız veya kullanamıyorsanız ikinci el bile olsa bir Android Box alın.

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.