Şimdi Ara

2013 SBSye çok çalışacak öğrenci topluluğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 2013 sbs ye girecegim 700 puan olmasi ve tek sene gkrecek olmamiz bence dez avantaj cunku daha zor ve dikkat uzerine kurulu bir sinav olacak ve okul puanlarinin %50 etkilemesi cok kotu puani dusuruyor... Cook calismam cook..
  • arkadaslar kendinizi kasmayin ort bir anadolu lisesi tutturun biz kastikta ne oldu ayni tas ayni hamam.uni sinavinda kasarsiniz.Size bir abi tavsiyesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphawolf

oturun çalışın amk ergenleri başka işiniz mi var ben çalıştım şu n miss gibi özel fen lisesinde okuyorum ...

Laan liseli kahkaha attim

• quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

arkadaslar kendinizi kasmayin ort bir anadolu lisesi tutturun biz kastikta ne oldu ayni tas ayni hamam.uni sinavinda kasarsiniz.Size bir abi tavsiyesi.

Abim kasmamak mumkun degil ki okul puani cok etkiliyo sinav zor nasil kasmayalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendeniz884

quote:

arkadaslar kendinizi kasmayin ort bir anadolu lisesi tutturun biz kastikta ne oldu ayni tas ayni hamam.uni sinavinda kasarsiniz.Size bir abi tavsiyesi.

Abim kasmamak mumkun degil ki okul puani cok etkiliyo sinav zor nasil kasmayalim.

hayir demek istedigim illa kabatas erkek lisesini illa kazanacagim demeyin.Calisin ama az calisin bu sinav o kadar onemli degil.Ben calistim cok iyi bir okulda okuyorum fakat icimden diyorum bosa calismisim hepsi ayni b*k hepsi ayni hamam.gidin duz lise kazanin demiyorum ama ort bir anadolu kasanin yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sendeniz884

quote:

hayir demek istedigim illa kabatas erkek lisesini illa kazanacagim demeyin.Calisin ama az calisin bu sinav o kadar onemli degil.Ben calistim cok iyi bir okulda okuyorum fakat icimden diyorum bosa calismisim hepsi ayni b*k hepsi ayni hamam.gidin duz lise kazanin demiyorum ama ort bir anadolu kasanin yeter.

Pek rahat değilim ama tavsiyen için teşekkür ederim.

Ben Anadoluya girsem zaten istediğim her şey olacak :)

• Siz 8misiniz ya

Fen Kasın tavsiyem

EDİT : Deneme sınavları daha etkilidir. ama dediğim gibi fene ağırlık verin. zorlayın feni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F9031F4C -- 29 Ekim 2012; 18:03:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.