Şimdi Ara

2013 SBSye çok çalışacak öğrenci topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm gençler bu sene sınava girenler burda toplanalım gerek strateji gerek kaynak ve soru paylaşımı noktasında birbirimize destek olalım

nasipse ben atatürk fen istiyorum kim nereyi hedefliyor bilmem ama herkese çalışmalarında başarılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Boşverin hayvan gibi çalışmayı üç günlük dünya koy gözüne rahvan gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draday

slm gençler bu sene sınava girenler burda toplanalım gerek strateji gerek kaynak ve soru paylaşımı noktasında birbirimize destek olalım

nasipse ben atatürk fen istiyorum kim nereyi hedefliyor bilmem ama herkese çalışmalarında başarılar

Yeteri kadar çalış yeder.
  • dershaneler ne zaman başlıyor yada başladı mı ? yeğenim için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene bu sınava girmiş biri olarak söylüyorum ki SBS eleyici bir sınav değildir. Dikkat ağırlıklı bir sınavdı. Ama sizin tek sene olacağı için ve sadece 8.sınıf'tan mesul olduğunuz için sorular çok çok daha zor ve eleyici olacak. O yüzden dirsek çürütmenizde yarar var. Ama tüm hayatınızı da bu sınava endekslemeyin.. Yeteri kadar çalışın
  • Soru çözün...

Bulabildiğiniz tüm yaprak testleri çözün...

Çok ağır testlere yönelmeyin... Orta seviye testler çözün...

Üstte de yazıldığı gibi bu sınavda en önemli unsur DİKKAT...

2. dönemse yaprak testlerden Deneme sınavlarına yönelin... Fİnalin Güvenderin falan deneme testleri mevcut 10-12 li paketler halinde...

Ne kadar test çözerseniz sorulara o kadar aşina olursunuz...

Kolay gelsin...
  • 3 yıl çok kolaydı söyliyim itiraz eden veliler sizin hayatınızın belası kişiler. 1 kere olduğundan çok daha çok olacaktır artık ve tek bir şansınız var malesef. Çok çalışmanız gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 2013'te SBS'ye gireceğim. Açıkçası, bu seneki taban puanları gözümü korkuttu. Sınav, Körfez, Anafen, Coşku gibi yayınların test kitaplarını aldım, üst üste dizili duruyorlar masanın üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerdeniz B.

Ben de 2013'te SBS'ye gireceğim. Açıkçası, bu seneki taban puanları gözümü korkuttu. Sınav, Körfez, Anafen, Coşku gibi yayınların test kitaplarını aldım, üst üste dizili duruyorlar masanın üzerinde.

Puan önemli değil. Sıralama önemli. Puan artsa da düşse de sıralamalar cok oynamaz yerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Ben de 2013'te SBS'ye gireceğim. Açıkçası, bu seneki taban puanları gözümü korkuttu. Sınav, Körfez, Anafen, Coşku gibi yayınların test kitaplarını aldım, üst üste dizili duruyorlar masanın üzerinde.

Puan önemli değil. Sıralama önemli. Puan artsa da düşse de sıralamalar cok oynamaz yerinden.

Haklısınız, bunu geçen konuda da söylemiştiniz; ama puanların yükselmesi demek, genel başarının yükselmesi demektir -kimi zaman sınavın kolay olduğunun göstergesi de olabilir- ve herhangi bir senede 2 yanlışla girilebilen yere 1 yanlışla zor girileceğini gösterebilir. Ne de olsa, örnek olarak, 490 alan bir kişinin geçen seneye göre sıralaması çok daha düşük oldu. Bu yüzden de iyi bir liseye girebilmek için net sayıları artmak zorunda. Bu sınavın zorluğuyla orantılı olarak değişecektir tabii; ama insanı etkiliyor haliyle.

Geçen konuda Kadıköy Anadolu Lisesi için yedeklerde olduğunuzu söylemiştiniz; umarım yerleşirsiniz. Bol şans dilerim.

• quote:

quote:

quote:

Haklısınız, bunu geçen konuda da söylemiştiniz; ama puanların yükselmesi demek, genel başarının yükselmesi demektir -kimi zaman sınavın kolay olduğunun göstergesi de olabilir- ve herhangi bir senede 2 yanlışla girilebilen yere 1 yanlışla zor girileceğini gösterebilir. Ne de olsa, örnek olarak, 490 alan bir kişinin geçen seneye göre sıralaması çok daha düşük oldu. Bu yüzden de iyi bir liseye girebilmek için net sayıları artmak zorunda. Bu sınavın zorluğuyla orantılı olarak değişecektir tabii; ama insanı etkiliyor haliyle.

Geçen konuda Kadıköy Anadolu Lisesi için yedeklerde olduğunuzu söylemiştiniz; umarım yerleşirsiniz. Bol şans dilerim.

Geçen yıl 490 üstü 1700 öğrenci varken bu yıl 3400 civarında...

O nedenle çok soru çözün, her soru tipine aşina olun...

Sınavda "dikkat" en önemli unsur, ilk 2000-3000 deki öğrenciler yanlış bildiklerinden dolayı değil, dikkatsizliklerinden dolayı yanlış yapıyor...

• quote:

quote:

quote:

Öyleyim inşallah kazanırım. Ama sizin sistemde puanlar garanti düşecek çünkü tek sene oldugu için kolay sorma lüksleri yok. Bana kalırsa full yapan görülmeyebilir. Tıpkı eski LGS'ler gibi. 1-2 yanlışı 1-2 boşu olan Türkiye Birincisi olacak

• inşallah iyi bir puan alırım.Allah izin verirse sbs den sonra konuyu güzel puanımla hortlatırım inş.
  • Bende gircem de aga 700 puan uzerinden olcakmis sonra 3sene okul notlari toplami sonra 2ye bol cikan sonuc notun

• yha bende 2013 de sbs ye gircem 6 ve 7. sınıfta kalktı diye sevinmştm ama şimdi üzülüyorum
    çünkü çook daha zor olacakmış
  • Çok zor olacağını sanmam şaka şaka zor olucak galiba
  • oturun çalışın amk ergenleri başka işiniz mi var ben çalıştım şu n miss gibi özel fen lisesinde okuyorum ...
  • Bizle liseli diye dalga geciliyor bunlar daha liseli bile degiller :D

• bir ingilizce deneme sınavı bakalım kim nekadar çözecek

http://ortaokul.gen.tr/dosyalar/8-sinif-ingilizce-sbs-deneme-sinavi-indir
  • bizde gircez amaaaaaaaaaaaaaaaa valla çok çalışıyom ya 8 9 saat hafta sonu okulda Allahtan sabahçıyım ve 2 senedir anafene gidiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.