Şimdi Ara

2013 Ssangyong Rexton Nasıl Bir Arabadır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
21.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kullanmadım ve için bile oturmadım. dıştan gördüğüm kadarı ile bence parasının hakkını verir bir araç. şahsi görüşüm, tasarın gayet estetik, hyundai ve kia dan çok farklı bir algı oluşturmuyor bende. fakat fotolardan gördüğüm kadarı ile iç mekan ve özellikle direksiyon tasarımı vasat. test etmek gerekir diye düşünüyorum. ayrıca mercedesin alt yapısını kullansa bile farketmez, 90 lardan kalma eski vs diye eleştiriliyor. zaten yeni olsa o fiyata olmaz, ayrıca maksat sorunsuzluk ise bence gayet mantıklı varsın eski olsun. ismi malum markanın şanzımanı yeni de ne oluyor?
  • Aracı gördüm ve içine oturdum...

Fakat; detaylı kullanmak nasip olmadı, zaten ben sadece, tasarım için yorum yaptım... Tipini sevmediğim bir araç değil ağzıyla, egsozuyla kuş tutsa kapımda barınamaz...

Arazide katır gibidir, yokuşta tırmanır çıkar, kumda oynar, karda ski yapar beni bağlamıyor. f/p oranı çok iyidir ilgim yok... Arabaya baktığında içime sinmiyor o kadar.
  • Ne kadar ssang cahılı varsa hepsi yorum yapmiş 1 araç Mercedes ml Serısının birebir kopyası 2 motor Mercedes desteklı Euro 5 155 beygir 360 tork 3 arac Rusya'da pazar lideri , asfaltta kullanılmak için yapılmış 4 çeker fremont captıva vs tarzı araçlarla karıştırmayın rexton safkan arazi aracıdır ister 2 çeker ister 4 cekerı ister 4 Löw kullanırsın , motoru sanzımanı difransıyellerıyle son derece sağlam ve muazzam bir makine .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

Ne kadar ssang cahılı varsa hepsi yorum yapmiş 1 araç Mercedes ml Serısının birebir kopyası 2 motor Mercedes desteklı Euro 5 155 beygir 360 tork 3 arac Rusya'da pazar lideri , asfaltta kullanılmak için yapılmış 4 çeker fremont captıva vs tarzı araçlarla karıştırmayın rexton safkan arazi aracıdır ister 2 çeker ister 4 cekerı ister 4 Löw kullanırsın , motoru sanzımanı difransıyellerıyle son derece sağlam ve muazzam bir makine .

Doğru söze ne denir. Ağzınıza sağlık pozitifman. Arkadaşlar lütfen bilgi sahibi değilsek araç, cihaz veya herhangi birşey hakkında kötü yorum yaparken çok cömert olmayın da alacak kişilere mani olmayın. En azından bilgi sahibi değilim demeyi bilin. Araca bindiniz mi, deneme sürüşü yaptınız mı, araç hakkında geniş çaplı bir araştırma yaptınız mı, makina mühendisi bir vatandaşa aracı gösterip fikir aldınız mı da arazi performansı, dayanıklılık gibi uzmanlık gerektiren konularda bu kadar acımasız ve fikir sahibisiniz. falken34, araziadamı gibi arkadaşların yorumlarını bulun ve okuyun. Birisi makinacı, diğeri uzun zamandır off road olarak kullanıcı. Gezenbilir.com'da Ssangyong başlığı ve aracı kullanan bir sürü gerçek off-road sevdalısı kişiler var. ssangyongclubtr.com'a gelin, buyurun anlamsız ön yargılarınızdan sizi kurtaralım. 2013 Kasım'dan beri Model 2012 Rexton W Limited kullanıcısıyım, almadan önce 1 yıl aracı inceleyip araştırdım. Bilen bilmeyen çok yorum okudum ama buradaki kadar bilgi sahibi olmadan uzman edasıyla yapılan yoruma rastlamamıştım.

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla ssangyong dünyanın en büyük çelik üreticilerinden. Hatta mercedesle anlaşmaları olduğunu çelik verip karşılığında motor şanzıman vs gibi destekler aldığını biliyorum.

Her şeyi dandik olabilir ama şanzıman şasi ve motorunun canavar olduğunu düşünüyorum.

Bazılarının beğenmedikleri 5 ileri tork konvertorlu merso şanzımanı yıllara meydan okuyan dayanıklılığı ve sorunsuzluğuyla kendini kanıtlamış, piyasadaki çoğu şanzımandan konforlu bir şanzımandır.

Ama tabi incelemek lazım
  • Sapanca organisasyonuna gelirseniz istediğiniz gibi test sürüsü de yaparız.aksama kadar inceleyebilirsiniz.hatta konfor testi de arazi testi de yaparız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu görür görmez aklıma sen geldin.
  • Begendim bir araba fakat direksiyona geçince oturmada rahat edemedim hava da kalıyormuşum gibi bir his verdi.Korondo sport un oturumunu daha cok begendim.
    İlgimi daha cok rodius cekiyor demeden de geçmeyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Konuyu görür görmez aklıma sen geldin.

Ssangyong dan ücretsiz tanıtım için para talep edicem.vermezlerse inceleme felan yapmam

• Ssangyong rexton'ların çoğunda oluşan kronik problemler nedeniyle problemli araçlar diyebiliriz.Araç 2000'Li yıllardan kalma iç mekan ve donanımıyla adeta kullanıcılarına(Benden fazla bir şey beklemeyin)diyor.Dış tasarımı güzel fakat aracın güvenliği ile ilgili çarpışma testleri yapılmadığından dolayı aracın güvenliği kafalarda soru işaretleri bırakıyor.İç mekan ve motor performansı tam bir facia olan aracın fiyat etiketi de tam bir facia.125000 tl ye alınılabilir olan Subaru forester,Mazda cx5 ve Mitsubishi outlander gibi araçlar arazi konusu dışında Ssangyong rexton'dan çok daha başarılıdır.Ssangyong rexton Rakiplerine göre arazi dışında çok geridedir.
    Yukarıda ki rakipleri varken bu araç çöptür.Bu aracın hedef kitlesinin sürekli arazide gezen insanlar olduğunu söyleyebilirim.Araziden hiç inilmeyecekse güzel bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 9 Ekim 2014; 0:03:57 >
  • Bilmeden sallayanlar basmış forumu.Aracı 1 saat bayide inceledim ve 45 dk test sürüşünde kullandım.Testten sonra kendi aracım olan QQ attan inip eşeğe binme olayını yaşattı. . Araç gerçek suv test edin hayran kalırsınız.Aracın ufak donanım eksikleri ve 2. el kaygısı hariç hiç bir sıkıntısı yok.İmkanım olsa qq satıp düşünmeden alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

Ssangyong rexton'ların çoğunda oluşan kronik problemler nedeniyle problemli araçlar diyebiliriz.Araç 2000'Li yıllardan kalma iç mekan ve donanımıyla adeta kullanıcılarına(Benden fazla bir şey beklemeyin)diyor.Dış tasarımı güzel fakat aracın güvenliği ile ilgili çarpışma testleri yapılmadığından dolayı aracın güvenliği kafalarda soru işaretleri bırakıyor.İç mekan ve motor performansı tam bir facia olan aracın fiyat etiketi de tam bir facia.125000 tl ye alınılabilir olan Subaru forester,Mazda cx5 ve Mitsubishi outlander gibi araçlar arazi konusu dışında Ssangyong rexton'dan çok daha başarılıdır.Ssangyong rexton Rakiplerine göre arazi dışında çok geridedir.
    Yukarıda ki rakipleri varken bu araç çöptür.Bu aracın hedef kitlesinin sürekli arazide gezen insanlar olduğunu söyleyebilirim.Araziden hiç inilmeyecekse güzel bir araç.

Özellikle seni bekliyorum sapanca buluşmasına.

• falken34 kullanıcısına yanıt
    degerli dostum bulustunuzmu sapancada
  • pozitif man P kullanıcısına yanıt
    bulusamadık..arkadaş gelmedi. biz sapancada bişiler yaptık..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.