Şimdi Ara

2013 toyota auris 1.4 d4d active yorumlarınızı bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
24.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Toyota, auris otomatik dizeline bi cc kontrol koymayı başarsın, ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ab41536

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Adam arabayı sipariş verdim demiş hala o şöyle bu böyle. Bunu söyleyen adamlar da bahse konu arabayla en fazla 10 dakika test sürüşü yapmıştır hatta onu bile yapmamıştır. Araba alındı dendikten sonra çok kötü bir araba bile alsa hayırlı olsun der geçilir ki alınan araba da Toyota. Neyse, bildiğiniz gibi at koşturun..

Hocam hayirli olsun dedik konu sahibi arkadasa zaten basindan aracin iyi yonlerini soyledik ama neden yani ayni paraya daha iyisini almasin degil mi.

Onerdigim araci da derinlemesine inceledim defa kez bayiye gidip test surusu yaptim kendi aracimi aldigim donemde ki hala bile ara ara bayiye ugradikca fiyatini sorar oturur bi incelerim araci. Arabami alali 1.5 yil oldu.

10 dakika test surusu yapmistir falan demissiniz ben arabami aldigim zaman c4 yeni cikmisti adamlardan araci alip 1 hafta bende kalsin bakalim neymis ne degilmis diye mi test surusu isteseydim yeni bir arac icin acar kullanici yorumlarini okursunuz gider bayiden test surusu yaparsiniz bisey anlamadiysaniz bir daha yaparsiniz bir daha yaparsiniz. Ki bende bunu yaptim baska arac alindi orasi ayri.

Birde bahsedilen arac toyota demissiniz bana bu aracin 2.000 tl daha ucuz comfort plus c4 ten cok cok ustun olan ayrilan yönlerini sayarmisiniz, bahsedilen arac toyota deyince baya ilahi birseyden bahseder gibi havaniz var...

Dediginiz dogru aslinda herkes kendi bildigi gibi at kosturmali

C4 o kadar güzel, mantıklı da neden hiç satmıyor? İnsanların güvenini kırdılar kıytırık araçlarıyla. Yakın fiyata daha yeni kasalı daha az tüketen auris varken kim neden alsın c4'ü? Citroen sağlamlıkta, dayanıklılıkta toyota ile kıyaslanmaz bence.

Ön yargi hocam baska bisey degil. Citroen saglam degil diye ön yargili milletimiz ayni zaman da da toyota saglam diye önyargili. Sanmyorum ki aurisle c4 ayni kullanim kosullarinda aralarinda cok buyuk fark olsun yipranma olarak.

Satis adetleride aracin iyi yada kötü olmasinda ana etken degildir bunuda bilmenizde fayda var.

Ön yargıların da bir sebebi olmalı ama. Az satmasıyla tabii ki bir etkisi yok. Hiç satış yapmayan mazda, mitsubishi gibi markaların imajı bile citreonden çok daha iyi. Neden? Çünkü alıp da sıkıntı yaşayan, memnun kalmayan fazla yok. Citroen öyle mi?

Valla hocam ben yeni c4 icin konusuyorum kullanici yorumlarini 50-60 sayfa kadar okumustum mcp vites haric bir sikinti yasayani görmedim duymadim.

İsi ozetlersek ben 51.000 e gayet dolu cc li cok basarili bir dizel motora sahip c4 u alirim 2.000 tl fazla verip nispeten bos aurisi asla almam. Tercihler görecelidir.

hocam insanlar burda c4 auris arasında karşılaştırma yapmayı fikirlerimizi söylemekten bile rahatsız oluyor ne dielim daha biz.

ya hocam aslında kimse hiç birşeyden rahatsız olmamalı neticede satın aldığımız aracın fabrika hisselerine ortak olmuyoruz yada satın aldığımız marka aracın reklamını yapalım diye bize para ödemiyor, eğri oturup doğru konuşmak gerek.

Benim sahip olduğum araç örneğin sövüp sapanlamayan yok yani Mıtsubıshı ye ASX e ama iyi yönleride var kötü yönleride bunu tarafsız şekilde ortaya koymak gerek.

Aurıs le c4 kıyaslamasına gelince; Toyota güzel bir marka güzel otomobilleri var fakat Türkiyede ki marka algısını çok iyi kullanıp resmen insanlardan faydalanıyor. Kimi modellerinde hak etmediği halde fahiş fiyatlar isteniyor insanlarda bu araba sağlam diyerekten gidip satın alıyor ses etmeden. Ben 53,000 tl ye satılan bir aurisin 51,000 tl ye satılan donanım olarak birçok artısı olan c4 ten aman aman farkları olduğunu sanmıyorum. Citroen için çabuk yıpranır dediler Toyota için sağlam dediler ama ben hdi motor için sayfalarca tartışılan yağ eksiltme sorunlarını görmedim forumlarda d4d motor gibi yada mmt şanzıman gibi mcp şanzımanın sorun yaşattığını okumadım kimse mcp şanzımanın sorunlarına binaen mağdurlar olarak internet sitesi kurmadı. İşin özü aslında şu Toyota araçları da insan yapımı bir marka olduğu için an gelir sorun çıkarabilir Citroen araçlarıda bunu yapabilir ama hem daha ucuz fiyata hemde daha donanımlı aracı satan rakibi karşısında ''bir tarafta TOYOTA var '' diyerek ayrı bir kulvar açmak bana göre yanlış.

2, el kaygısı taşırsam ancak bu koşullarda AURIS satın alırdım.

• Bu yeni Auris'in arkası aynı Hyundai İ30 gibi, içi de kamyonların içine benzemiş. Biraz garip.
  • ee yorumlar bukadar mı arkadaşlar???

• quote:

ee yorumlar bukadar mı arkadaşlar???

Arkadaşım sen de eğlence mi arıyorsun almışsın aracını, güzel günlerde kullan. Boşu boşuna kötü yorum yapıp canını sıkabilecek kişiler de gelebilir. Bence de çok güzel bir seçim, Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla binmeyi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

ee yorumlar bukadar mı arkadaşlar???

Arkadaşım sen de eğlence mi arıyorsun almışsın aracını, güzel günlerde kullan. Boşu boşuna kötü yorum yapıp canını sıkabilecek kişiler de gelebilir. Bence de çok güzel bir seçim, Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla binmeyi nasip etsin.

arkadaşım canım ne isterse onu yazarım forum babanın yeri mi neden yorum beklemem den rahatsız oluyosun???

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

quote:

quote:

Hafta sonu aracı test ettim, açıkçası gayet güzel geldi, ses yalıtımı başarılı hızlanması 1.4 8v 90 beygire göre tatminkar, iç hacimde yeterli idi. Donanım olarak mantıklı sonuçta yağmur, far sensörü çok elzem değil. Tabi skypack cam tavan olsa güzel olur, aracı gayet ferah yapıyor.Araç ne zaman geliyor ve fiyat ne verdiler, ben 54.900 sigorta dahil fiyat aldım ama daha pazarlık yapılırdı, bu sadece ilk söylediği fiyat.

araç bu ayın 20 si gibi burda ve fiyat olarak sigorta hariç 53000 bîlmiyorum ama fiyat bana mantıklı geldi sizce nasıl???

Benim sorduğum fiyat cam tavan içindi fiyat uygun gibi çünkü temsilci aurisi iyi sattıklarını ve büyük indirim beklememe mi söylemişti.

Hocam Active cam tavan + mmt için mi 54.900 aldınız.

• Çok kararsız kaldım bu sefer araç aırken.. DS4 için istinye Bayraktar' a gittim gittim döndüm. Hatta bir gün çıktım, gidip kapora vereyim daha da düşünmeyeyim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim. Yine yoldan döndüm. Ne yalan söyleyeyim, çok beğendi aracı. C4 ü de beğendim. Bundan önce Astrayı alırkende 2011 yılında bir bakmştım, sonra vazgeçmiştim.

2007 de C4 ümü 0 almıştım. Tasarımları, ufak tefek detayları beni her zaman çok mutlu etti. Şimdiki kasa ile farklıydı tabi, malzeme kaliteside çok farklıyı.. Ama o yıllar için yine de iyiydi. Kimse kızmasın, mevzu çıkarmak değil amacım. Ama kullanan ve hala da çok beğenen bir kişi olarak yorumum Citroen araçların biraz çabuk yıprandığı yönünde. Benim ki ön yargı değil, deneyim.. Test sürüşü falan da değil, 30 bin km kullandım. Bir daha da almam, fiyat farkı olsada, DS4 gibi kışkırtıcı bir otomobil üretmiş olsada, evimin dibinde satış ve servisi olsada.. Keşke onların yaptığı otomobilleri farklı markalarda uygun fiyata sunabilseler. O DS4 ün donanımı ne öyle yahu.. Isıtmalı masajlı deri koltuk nedir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HL0002

quote:

quote:

quote:

Hafta sonu aracı test ettim, açıkçası gayet güzel geldi, ses yalıtımı başarılı hızlanması 1.4 8v 90 beygire göre tatminkar, iç hacimde yeterli idi. Donanım olarak mantıklı sonuçta yağmur, far sensörü çok elzem değil. Tabi skypack cam tavan olsa güzel olur, aracı gayet ferah yapıyor.Araç ne zaman geliyor ve fiyat ne verdiler, ben 54.900 sigorta dahil fiyat aldım ama daha pazarlık yapılırdı, bu sadece ilk söylediği fiyat.

araç bu ayın 20 si gibi burda ve fiyat olarak sigorta hariç 53000 bîlmiyorum ama fiyat bana mantıklı geldi sizce nasıl???

Benim sorduğum fiyat cam tavan içindi fiyat uygun gibi çünkü temsilci aurisi iyi sattıklarını ve büyük indirim beklememe mi söylemişti.

Hocam Active cam tavan + mmt için mi 54.900 aldınız.

Yok düz vites sormuştum,

• quote:

Çok kararsız kaldım bu sefer araç aırken.. DS4 için istinye Bayraktar' a gittim gittim döndüm. Hatta bir gün çıktım, gidip kapora vereyim daha da düşünmeyeyim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim. Yine yoldan döndüm. Ne yalan söyleyeyim, çok beğendi aracı. C4 ü de beğendim. Bundan önce Astrayı alırkende 2011 yılında bir bakmştım, sonra vazgeçmiştim.

2007 de C4 ümü 0 almıştım. Tasarımları, ufak tefek detayları beni her zaman çok mutlu etti. Şimdiki kasa ile farklıydı tabi, malzeme kaliteside çok farklıyı.. Ama o yıllar için yine de iyiydi. Kimse kızmasın, mevzu çıkarmak değil amacım. Ama kullanan ve hala da çok beğenen bir kişi olarak yorumum Citroen araçların biraz çabuk yıprandığı yönünde. Benim ki ön yargı değil, deneyim.. Test sürüşü falan da değil, 30 bin km kullandım. Bir daha da almam, fiyat farkı olsada, DS4 gibi kışkırtıcı bir otomobil üretmiş olsada, evimin dibinde satış ve servisi olsada.. Keşke onların yaptığı otomobilleri farklı markalarda uygun fiyata sunabilseler. O DS4 ün donanımı ne öyle yahu.. Isıtmalı masajlı deri koltuk nedir :)

c4 sahipleri bu sözleri duymasınlar:))

• quote:

quote:

Çok kararsız kaldım bu sefer araç aırken.. DS4 için istinye Bayraktar' a gittim gittim döndüm. Hatta bir gün çıktım, gidip kapora vereyim daha da düşünmeyeyim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim. Yine yoldan döndüm. Ne yalan söyleyeyim, çok beğendi aracı. C4 ü de beğendim. Bundan önce Astrayı alırkende 2011 yılında bir bakmştım, sonra vazgeçmiştim.

c4 sahipleri bu sözleri duymasınlar:))

Artik arac bende olmasada ruhsat hala benim adima. 2007 model C4 sahibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocacnara

Bu yeni Auris'in arkası aynı Hyundai İ30 gibi, içi de kamyonların içine benzemiş. Biraz garip.

Dış görünüşe tamamen katılıyorum. İçi de basık ama açılır tavan olması telafi ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: kocacnara

Bu yeni Auris'in arkası aynı Hyundai İ30 gibi, içi de kamyonların içine benzemiş. Biraz garip.

Dış görünüşe tamamen katılıyorum. İçi de basık ama açılır tavan olması telafi ediyor.

bu beğeniler kişiden kişiye değişecek bişey olduğu için sizin görüşünüze katılmıyorum...
  • bu aracı subaru imprezaya benzetiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

bu aracı subaru imprezaya benzetiyorum..

bu da çok değişik çok yaratıcı bir yorum oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.