Şimdi Ara

2013 toyota auris 1.4 d4d active yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
24.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni auris hakkında okadar çok bilgi kirliliği var ki, bu konuyu açma gereği duydum.ilk olarak sizlere şunu söyleyeyim toyota auris 1.4 d 4d active modelini sipariş vermiş bulunmaktayım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ben sizlere şunu sormak istiyorum active yada diğer donanım paketlerine sahip yeni auris sahibi olan arkadaşlar araba ile ilgili izlenimlerinizi benimle paylaşırmısınız.aracın artı ve eksileri nelerdir bunlar hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• cevap verecek arkadaş yok mu acaba??
  • BWKLE ŞİMDİ VW CILAR GELİR
  • Hafta sonu aracı test ettim, açıkçası gayet güzel geldi, ses yalıtımı başarılı hızlanması 1.4 8v 90 beygire göre tatminkar, iç hacimde yeterli idi. Donanım olarak mantıklı sonuçta yağmur, far sensörü çok elzem değil. Tabi skypack cam tavan olsa güzel olur, aracı gayet ferah yapıyor.Araç ne zaman geliyor ve fiyat ne verdiler, ben 54.900 sigorta dahil fiyat aldım ama daha pazarlık yapılırdı, bu sadece ilk söylediği fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

BWKLE ŞİMDİ VW CILAR GELİR

vw cilerin bazen iyi yorumları oluyo onlarada haksızlık etmeyelîm
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Hafta sonu aracı test ettim, açıkçası gayet güzel geldi, ses yalıtımı başarılı hızlanması 1.4 8v 90 beygire göre tatminkar, iç hacimde yeterli idi. Donanım olarak mantıklı sonuçta yağmur, far sensörü çok elzem değil. Tabi skypack cam tavan olsa güzel olur, aracı gayet ferah yapıyor.Araç ne zaman geliyor ve fiyat ne verdiler, ben 54.900 sigorta dahil fiyat aldım ama daha pazarlık yapılırdı, bu sadece ilk söylediği fiyat.

araç bu ayın 20 si gibi burda ve fiyat olarak sigorta hariç 53000 bîlmiyorum ama fiyat bana mantıklı geldi sizce nasıl???
  • Aracin hayirli olsun benden sana tavsiye hic burda konu acarak gereksiz yere kafani karistirtma. Arac gayet guzel test edip icine sindiyse gule gule kullan. Yeni auris diye kullanicilarin oldugu konumuz var forumda ordan kullanicilarin fikirlerini alabilirsin. Soyle soyleyim memnun olmayan yok. Active donanimda her turlu tatminkar.

Tekrardan hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isomania

Aracin hayirli olsun benden sana tavsiye hic burda konu acarak gereksiz yere kafani karistirtma. Arac gayet guzel test edip icine sindiyse gule gule kullan. Yeni auris diye kullanicilarin oldugu konumuz var forumda ordan kullanicilarin fikirlerini alabilirsin. Soyle soyleyim memnun olmayan yok. Active donanimda her turlu tatminkar.

Tekrardan hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin.

teşekkür ederim saolun....
  • Hayırlı olsun bol resimli incelemenizi bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ab41536

Arkadaşlar yeni auris hakkında okadar çok bilgi kirliliği var ki, bu konuyu açma gereği duydum.ilk olarak sizlere şunu söyleyeyim toyota auris 1.4 d 4d active modelini sipariş vermiş bulunmaktayım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ben sizlere şunu sormak istiyorum active yada diğer donanım paketlerine sahip yeni auris sahibi olan arkadaşlar araba ile ilgili izlenimlerinizi benimle paylaşırmısınız.aracın artı ve eksileri nelerdir bunlar hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

artıları,yeni kasa olması,galerici markası olup 2. elinin iyi olması,servis kalitesinin yüksekliği,az yakması,sorunsuzluk olayı.
    Eksileri: dizeldeki fahiş fiyatlandırmalar,benzinlisine çok iyi donanım+lpg takınca 10 bin liranın cebinizde kalması,rakiplerine göre düşük güç,iç mekandaki yer yer zayıf malzeme kalitesi-göze hoş gelmemesi.

• Güle güle kullanın kazasız belasız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Hayırlı olsun bol resimli incelemenizi bekleriz.

teşekkür ederim...araç gelince bol bol fotoğraf çekip tüm artı eksi izlenimlerimî paylaşacağım hiç merak etmeyin
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Bu saatten sonra gelecek olumsuz yorumları kafanıza takmayın yeni arabanızın tadını çıkarmaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Güle güle kullanın kazasız belasız ..

teşekkür ederim sağolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Arkadaşlar yeni auris hakkında okadar çok bilgi kirliliği var ki, bu konuyu açma gereği duydum.ilk olarak sizlere şunu söyleyeyim toyota auris 1.4 d 4d active modelini sipariş vermiş bulunmaktayım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ben sizlere şunu sormak istiyorum active yada diğer donanım paketlerine sahip yeni auris sahibi olan arkadaşlar araba ile ilgili izlenimlerinizi benimle paylaşırmısınız.aracın artı ve eksileri nelerdir bunlar hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

artıları,yeni kasa olması,galerici markası olup 2. elinin iyi olması,servis kalitesinin yüksekliği,az yakması,sorunsuzluk olayı.
    Eksileri: dizeldeki fahiş fiyatlandırmalar,benzinlisine çok iyi donanım+lpg takınca 10 bin liranın cebinizde kalması,rakiplerine göre düşük güç,iç mekandaki yer yer zayıf malzeme kalitesi-göze hoş gelmemesi.

2012 model golf-6 1.6 tdi comfortline düz vites bir araç buldum 2.el 5000 km deydi ancak 55000 tl para istedikleri için 0 auris almaya karar verdim.fiyat donanım ilişkisi açısından toyota bana vw den daha mantıklı geldi.ancak performans açısından golf performansı beklemiyorum tabi ki ama performans sizce çok mu düşük olacaktır?

• Öncelikle hayırlı olsun... Kafan fazla karışmasın iyi bir seçim,iyi bir araç bu kadarı yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 8 Nisan 2013; 19:13:14 >
  • quote:

performansından memnun kalırsınız merak etmeyin,0km araba varken golfe o para zaten verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 8 Nisan 2013; 19:07:10 >
  • quote:

quote:

performansından memnun kalırsınız merak etmeyin,0km araba varken golfe o para zaten verilmez.

hakkımızda hayırlısı olur inşallah....
  • quote:

quote:

quote:

2012 model golf-6 1.6 tdi comfortline düz vites bir araç buldum 2.el 5000 km deydi ancak 55000 tl para istedikleri için 0 auris almaya karar verdim.fiyat donanım ilişkisi açısından toyota bana vw den daha mantıklı geldi.ancak performans açısından golf performansı beklemiyorum tabi ki ama performans sizce çok mu düşük olacaktır?

yuh artık.55k golf 6 ikinci el düz comfort

• İmkanınız varsa cam tavan öneririm. Advance ile arasında büyük farklar yok. Ben beyaz advance bulamadığım için imzadaki aracı aldım. Pişmanda değilim. Ama far sensörü önemli bence toyotalarda. Zira opelde hyundai de siz anahtarı alıp kapıları kitlediğinizde farlar açıksa kapatılıyor. 2007 aurisimde farlar komple açık kalıyor ve aküyü bitiriyordu. Bu araçta da ledler ve sanırım arka parklar açık kalıyor. Komple kapanmıyor yani. Umarım unutkanlıkla açık bırakmayız. Astra h dan sonra çok alıştık sensörlere.

Daha çok yeni ama hafif tıkırtılar başladı. Mmt şansıman 2007 auristen iyi,astra easytronicten kötü. Hala tam olmamış. Ferahlık,tasarım, genişlik görüş açısı tarminkar. Touch ekranı video oynatmıyor. Aslında pek bi işe de yaramıyor. Sökülüp bir double din takılmalı. Handsfree iyi çalışıyor, camların tek dokunuşla açılmaması alışkanlığımdan dolayı rahatsız ediyor. Hll holderın çalışma prensibi biraz saçma. Frene ta edibine kadar basmanız gerekiyor aktif olması için.

2.000 tl fark verilip üst donanımda alınabilir tabi. Anahtarsız giriş, otm kapanan aynalar falan hoş ekstralar. Değer mi değmez mi sizikararınız. Bence değer.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.