Şimdi Ara

Bijon anahtarı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bijonları lastikçi çok sıkmış ,disk durumuna bakmak için lastiği söktüğümde bijonanahtarının başı eğildi. yerine düzgün bir anahtar arıyorum. artı şeklinde olan harici cırcırlı anahtar ile birşey yapabilir miyiz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Bijon Anahtarı Hangisi?

Bir araç sahibi olarak, güvenilir ve dayanıklı bir bijon anahtarına ihtiyacın var. Ancak çok sayıda seçenek mevcut olduğundan en iyi bijon anahtarını seçmek zor olabilir. İşte bijon anahtarı seçerken göz önünde bulundurman gereken faktörler:

• Tip: Çeşitli bijon anahtarı türleri mevcuttur, bunlar arasında L tipi, çapraz ve darbeli anahtarlar bulunur. Uygulamaya ve bütçene en uygun olanı seç.
    • Malzeme: Bijon anahtarları tipik olarak krom vanadyum çelik veya alüminyum gibi sağlam malzemelerden yapılır. Krom vanadyum çelik daha dayanıklıdır ancak alüminyum daha hafiftir.
    • Boyut: Bijon anahtarının boyutunun aracının bijonlarına uygun olduğundan emin ol. Boyutu çok küçükse etkili bir şekilde çalışmazken, çok büyükse manevra yapmak zor olabilir.
    • Özellikler: Bazı bijon anahtarları, teleskopik saplar, döner kafalar ve hızlı serbest bırakma mekanizmaları gibi ek özelliklere sahiptir. Bu özellikler işini kolaylaştırabilir ancak maliyeti artırabilir.

İhtiyaçlarına en uygun bijon anahtarını bulmak için biraz araştırma yapmak önemlidir. Farklı seçenekleri karşılaştır, yorumları oku ve bütçene uygun olup olmadıklarını kontrol et. En iyi bijon anahtarı, hem işlevsel hem de dayanıklı olan ve yıllarca sana hizmet edecek olan anahtardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İzeltaş anahtar alın. Cırcırlılar o torka dayanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 21 Kasım 2017; 19:35:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

İzeltaş anahtar alın. Cırcırlılar o torka dayanmaz.

istavroz tip harici kullanımı kolay bir tip var mı
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende ıstavroz olanlardan değil de pipo tipi olanlardan var bugüne kadar sıkıntı yaşamadım. Yalnız üzerinde volvo yazısı var büyük ihtimalle kalitesinin iyi olmasından ötürü hiç sıkıntı çıkarmadı. Ama bu tür el aletlerinde izeltaş bir numaradır, hatta evladiyeliktir. Ucuz diye uyduruk bir şey alırsanız ilk kullanımda kırılır gider.
  • izeltas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Valla hocam bende ıstavroz olanlardan değil de pipo tipi olanlardan var bugüne kadar sıkıntı yaşamadım. Yalnız üzerinde volvo yazısı var büyük ihtimalle kalitesinin iyi olmasından ötürü hiç sıkıntı çıkarmadı. Ama bu tür el aletlerinde izeltaş bir numaradır, hatta evladiyeliktir. Ucuz diye uyduruk bir şey alırsanız ilk kullanımda kırılır gider.

yok hocam uyduruk kıytırık hayatta almam. evimte izeltaş ın bir iki anahtarını kullanıyorum,musluk sökmek için falan gayet iyiler. kolay olursa izeltaşdan cırcır alıp uygun uçla sökerim belki diye düşünmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.