Şimdi Ara

2013 'ün En İyi MAGE PK Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum biraz fazla iddalı oldu başlık ama izleyince hak vereceksiniz :) Karakterim malesef banlandı ve elimde kalan son videolarla Final MOViE Hazırladım. Umarım beğenir ve yorumlarsınız :)

4EVADUSE - FiNAL PK MOViE 2013 | YouTube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Evaduse -- 5 Nisan 2013; 6:26:22 >

• hocam atmayın şöyle linkler özlüyprum valla :) benm koyu bıraktıgımda o kanatlar felan yoktu yeni yeni icatlar tabi..
  • Bir zamanlar gencliğimi bu oyunla harcamıstım..
  • 4:45 te çalan parçanın adı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Evaduse

2013 'ün En İyi MAGE PK Videosu

Biliyorum biraz fazla iddalı oldu başlık ama izleyince hak vereceksiniz :) Karakterim malesef banlandı ve elimde kalan son videolarla Final MOViE Hazırladım. Umarım beğenir ve yorumlarsınız :)

4EVADUSE - FiNAL PK MOViE 2013 | YouTube

kardeş şu 0.20den sonra giren şarkının ismini yazarmısın?şu dengidengi olanı :)

• kusura bakma ama hiç bir özelliği yok. ayrıca baya da sıkıcı geldi
  • Videodaki ik novalar 1.30 da düşüyor uzatmıssında uzatmıssın . Ayrıca gereksiz efektler kullanmıssın . 2013 yazmıssın iyiki yoksa koyardım şuraya mage pk sı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Şu ana kadar izlediğim bütün mage pk videolarından daha etkileyici olmuştur linkte verdiğim video, sizin videoda güzel olmuş elinize sağlık sony vegas ile mi yaptınız acaba?
    Unutmadan arkadaşın paylaştığı eski orijinal müzikli versiyonu izlerseniz etkisi 2 katına çıkıyor, saygılar

https://www.facebook.com/video/video.php?v=128232577241512&comments&set=t.772392993&type=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 5 Mayıs 2013; 21:53:38 >

• Gerçekleri söylemek gerekirse... Hiç beğenmedim.
  • Yeniden başlayasım gelmedi değil
  • güzel olmuş ama daha iyisinide gördüm hacı ya nasıl ban yedin
  • Ben bu pk da bu guzellık goremedım ılk 5 dakka aynı yerde nova at dur sonra emc de kozperları kes tabi bu benım fikrim
  • Ben de beğenmedim. 2013'ün en iyisi böyleyse oyun hepten bitmiş. :S
  • hangi sw burası hemen geliyorum :D
  • 7/10
  • Eline sağlık. Destandan sevgiler :)
  • 4Evaduse 4 kullanıcısına yanıt
    Gercekte güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.