Şimdi Ara

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
38.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A3e Aşığım Yav Resmen ... Ama İçi Bu Kadar Kötü Olamazdı
  • Ön tarafın tasarımı gayet şık ama arka tasarım kötü olmuş.

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candemir355 -- 20 Eylül 2012; 14:44:07 >

• S3 modeli 2 litre 300PS motorla geliyor.

• Özellikle iç mekan kalitesi olarak diğer rakiplerinin önünde bir araç. S3 de süper ötesi olmuş.
  • güzel olmuş s3e bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Eylül 2012; 22:21:27 >
  • S3 ..
  • Sade ve sportif iç mekanı kaliteyle yoğurmuşlar, nasıl oluyor demeyin bakın olmuş işte.

Sade her zaman iyidir.
  • Bu Audi a3 Sedan Ne Zaman Türkiyede Satışa Başlıyacak Beklemeye Değermi Acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Sade ve sportif iç mekanı kaliteyle yoğurmuşlar, nasıl oluyor demeyin bakın olmuş işte.

Sade her zaman iyidir.

sade ile "boş" farklı şeyler
    o zaman moskwich de çok "sade"
  • bu yenı a3 e gıttıkce kanım ısınıyor.cok sade ve şık...
  • vosfosa özeniyo heralde audi de.her model bi öncekninin %80 aynısı..
  • dün audi ye gıttık golf 7 test surusunden sonra sadece oylesıne gırmıstık bayiye
    a3 gorur gormez babam araba bu ıste dedı

aracın ıcıne bındık golf7 hıkaye gıbı geldı konfor acısından babam tekrar gercek araba budur dedı
    anahtar teslım fıyatı 97bintl yazıyodu a3sporback tdi 1.6 dsg

golf 7 ye gore aracın ıcı dar ama deri dosemelerı kofforu bu ıc hacım dargılını unutturuyo
    satıs temsılcısıyle gorustuk en son olucak fıyatı 74 dedı aracın fıyati zaten 76 bın tl imiş
    74 bine dustu yanlız koskoca audiye yakıstıramadıgım bısey var okadar fıyat verıyosun arbaya ınsan bı ıcıne guzel ekran koyar o olmayınca arac bombos gıbı geldı her ne kadar satıs temsılcesı full desede arac ıcın
    kasa degısıcek dedı yenı kasanın fıyatıda 85bin cıvarı olur dedı yenı kasada subatta gelıyomus
    bu arada a3 ün tek kapılı olanı s3 sanırım aracın ıcıne oturdum yok boyle bı arac muhtesem yapmıslar on konsol cok sık gereksız oyuncak tarzı tuslar yok super olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Kim ne derse desin. Ben begendim

aynen gayet şık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen ankarada birtane siyah renk gördüm. almanya plakalı, dedimki içimden bu nasıl a1 yaa değişik bişey. yol ayrımı sağa doğru dönüyordu o anda yandna görünce farkettim yeni a3 olduğunu. arkasındada a3 yazmıyordu. büyük ihtimalla söktürmüştü. fazla bir al beniside yokdu ama göz alışmadığındana kaynaklanabilri.
  • araç çok hoş olmuş beğenmeyenler golf 7 ye binsin.
  • ne zaman yollarda tr yollarında göreceğiz.
  • Bu A3 çok ilginç bi model . Sade ama çok şık . Yeni kasa bence güncel C serisi araçların hepsinden iyi ( mercedes , bmw )
  • XL A1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi güzel de arkadaş ben aynı kasayı görmekten sıkıldım yollarda . a3 ten daha güçlü daha kaslı bi kasa istiyorum bu adamlar daha mülayim yapıyolar...
  • bu e şimdi yeni kasamı makyajlı kasamı?

arabayı değiştirecez a3 ün yeni kasasını bekleyelim dedik içimizde patladı resmen
    bu ne abi içi dışı aynı,
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.