Şimdi Ara

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
38.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insallah yeni kasa cok tutulur, herkes siraya girer on siparis verir. bu kasa 2012 yazinda mi cikiyor?

beni bak dogus! eski kasa 1.2 1.4 stronic ithal et, baz donanim olsun. bol ithal et elinde kalsin ekim kasim gibi de su gecen seneki indirimini tekrarla.bi hizmetini goreyim duya gozuyle, beklenti icindeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Degil 1'den iyi olmak, 1'e rakip bile olamaz.

pardon ? 1 bundan güzelse bende zevkisizin tekiyim. 1.4 TFSI 185 hp, 2.0 TFSI vs. gibi motorlar gelince dagıtır ortalığı bu... showroomda görünce çoğunluğun dibinin düşeceğine ve fikrinin değişeceğine eminim.. daha sportback çıkmadı..

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)

• quote:

Orijinalden alıntı: cebirsel

Gökay temmuzu bekle bence.Hatırı sayılır indirim alırsın.Hem model yılı değişecek hem kasa..Şimdiki modeli 5000 euro aşğısına alma şansın olur..

cevabınız için çok teşekkür ederim....

•  2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)

• Yalnız direksıyon tt ımdekı dıreksıyon ıle aynı s lıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

arkadaşlar a3 almayı planlıyorum yeni kasa çıkmadan önce şuanda ki güncel kasanın fiyatı ne zaman düşüşe geçer veya böyle bir ihtimal var mıdır??
    hiç audi ile alışverişe girmediğim için böyle bir soruyu sorma gereği duydum herkese iyi akşamlar...

ben de ayni durumdayim, daha once yazdim. temmuzdan itibaren takipteyim sanirim yaz ortasi cikacak yeni kasa, yanlis miyim?

eski kasa elllerinde kalir bi de yeni a serisi ortaya cikarsa bu yaz evladiyelik fiyata eski kasa a3 almayi planliyorum. zamanlama cok onemli
  • Arkadaslar worldcar... sıtesı eylulde satısa cıkıcak demıs.Bır arkadasımız turkiyede yabancı plakalı a3 fotografı cekmıs nasıl oluyor bu anlamadım
  • İç mekanı ilk gördüğümde izlenimim negatif olmuştu ama detaylı fotoğraflardan sonra fikrim değişti.

İç mekanın gereksiz tuşlardan ve gösterişten arındırılmış olması olumlu, modern tasarımlar böyle olmalı. Kaliteyle öne çıkan, sade ve şık tasarımlar iyidir. Fakat otomatik vites topuzunu beğenmedim, yuvlarak -küre- hoş gözükmüyor. A1' in ya da Mini' nin içinde yadırgamam fakat her modele gitmiyor.

Aracın dış tasarımına pek ısınamadım, olduğundan küçük ve çekingen bir tasarım gibi görünüyor, özellikle A6 ile aynı formdaki stoplar ve aracın kıç tasarımı çok kötü. A6' da da çok kötüydü zaten.
  • O çakmak orda olmasa o zaman bile kurtarabilir belki demekki bu aracı alacaksak sıgara donanımını secmıyecegız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Yalnız direksıyon tt ımdekı dıreksıyon ıle aynı s lıne

şuanki kasa ile tt aynı direksiyonları paylaşıyor zaten.

• Hıc s-lıne paketlı a3 dıreksıyonu gormemıstım ılgınc
  • quote:

Hıc s-lıne paketlı a3 dıreksıyonu gormemıstım ılgınc

r8 de aynı , tabi bu r8in baz direksiyonu, a3-tt nin en üst versiyonlarının direksiyonu.

r8 gt:

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

r8 de aynı , tabi bu r8in baz direksiyonu, a3-tt nin en üst versiyonlarının direksiyonu.

r8 gt:

Versiyon degilde isterseniz direksiyonu alabılıyorsunuz 300 euro olması lazım bence a3 alınacaksa ıcınde mutlaka bu alınmalı ınanılmaz etlı ele oturan guzel bır dıreksıyon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Versiyon degilde isterseniz direksiyonu alabılıyorsunuz 300 euro olması lazım bence a3 alınacaksa ıcınde mutlaka bu alınmalı ınanılmaz etlı ele oturan guzel bır dıreksıyon

evet doğru fakat mevcut a3 e bu direksiyonu sonradan ekletme bedeli 3.500tl. şaka gibi bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnaiolo -- 16 Mart 2012; 0:16:24 >
  • Yuh s-line iç paket zaten 2.000 euro
  • quote:

Yuh s-line iç paket zaten 2.000 euro

öyle.bir arkadaşım a3 ünü sline yaptırdı.

4 kollu direksiyonlu veya 3 kollu tuş fonksiyonsuz direksiyona sahip a3 sahibiyseniz, fonksiyonlu direksiyon sipariş etmek isterseniz önünüze 1 seçenek sunuyor audi servisi, oda bu altı düz kulakçıklı direksiyon. fiyatıda 3.500 tl.

sline okadar ucuz değil sonradan ekletince. sadece tampon 5.000 tl civarı bir fiyata sahip, jantlar en az 4.500-6.000 tl arası.

yanlış anlaşılmasın bunlar aracı alırken değil, sonradan ekletmek isterseniz alacağınız fiyatlar.

iç dış sonradan sline komple yapma bedeli yaklaşık en az 15.000-20.000 tl civarı demek oluyor a3 için. yani 70-75.000 e normal donanımlı bir a3 alsanız sonradan sline yapmak isteseniz komple paket, size bu araç yaklaşık 100.000 tl ye mal olur... onun için alırken sline alıcan (;

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Yeni A3 Yeni 1 ve Yeni A iç mekanları A3 gerçekten bunların yanında sıradan kalıyor. herhalde tasarlarken 1 ve A'nın bu kadar iyi olacağını düşünmediler. bu arada müzik sistemi nerde A3'ün.

. resimde okla gösterdiğim düğme ses açma düğmesi.radio media seçeneği ile seçim yapılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garin -- 16 Mart 2012; 18:25:49 >

• Cd changer torpidonun içerisindedir.Olmaması saçma olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garin

quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Yeni A3 Yeni 1 ve Yeni A iç mekanları A3 gerçekten bunların yanında sıradan kalıyor. herhalde tasarlarken 1 ve A'nın bu kadar iyi olacağını düşünmediler. bu arada müzik sistemi nerde A3'ün.

. resimde okla gösterdiğim düğme ses açma düğmesi.radio media seçeneği ile seçim yapılacak

Bu sınıfın en güzel aracı A3 (dış görünüm) ama gel görki iç mekan tam bir facia BMW Mercedes ön konsolu gayet kaliteli duruyor ama A3 sınıfta kalmış bence, bu güzelim araca o gögüs hiç yakışmamış.Parasımı yetmedi acaba Audinin

• quote:

Orijinalden alıntı: garin

quote:

Orijinalden alıntı: mcsdirt

bu aracı yolda gördüm çok beğenmedim yurtdışında satışa sunuldu mu?

helal olsun iyi yakalamışsınz. hangi şehirde gördünüz merak ediyorum daha başka foto varmı?

ankara akyurt

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.