Şimdi Ara

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
1
Favori
38.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi a3 e bu ve bundan bir önceki makyajlı kasada kullanılan farı yakıştıramıyorum. Ayrıca arka tasarımı çok güzel duruyor. Iç tasarımı hakkında yorum yapmak için yakından incelemek gerek.
  • Çok hoş olmuş bence.
  • Arka stoplar A7-Ön profil A1

Dis gorunumu kasa itibariyle sik ve guzel duruyor..Ancak ic mekan icin ayni seyleri soyleyemeyecegim...
  • benim konuyu sildirdiniz bari yeni bilgileri ve fotoğrafları ekleyin bi işe yarasın.

http://www.worldcarfans.com/112030541976/2013-audi-a3-unveiled-at-geneva-preview-event-video
  • Yeni A3 demektense makyajlı A3 demek daha doğru bence ortaya farklı bir araç çıkmamış gibi
  • A3 Sedan çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

A3 Sedan çıkacak mı?

ÇIKACAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

A3 Sedan çıkacak mı?

ÇIKACAK.

Ne zaman? 2014 falandır.
  • Cabrio'su ne zaman gelir ki bunun? Bir babamınkiyle karşılaştırsak!?
  • çok basite kaçmışlar, sıradanlaştı iyice... iç mekandaki o ekranı sökelim, otobüslerdeki koltuk arkası ekrandan takalım daha kaliteli durur
  • Yeni 1 Serisinden daha guzel en azindan.

Ama o ici yok mu o ici.... tam bir FACİA..

C segmentinin yeni krali A Serisi gibi duruyor.
  • Yani eski kasa sportback a3 ile her açıdan dağlar kadar fark var ve bu fark bence olumlu yönde.Çizgileri falan hele arabanın arkası çok iyi ama yinede bende rahatsızlık uyandıran bir şey var dizaynında ama ne olduğunu anlayamadım.Araba hala şişko.Scirocco gibi beklerdim yeni çizgilerini.Araba mutsuz duruyor bide.
    http://www.topspeed.com/cars/audi/2013-audi-a3-ar114027.html ---> burada video 'su var içi ve dişiyla ilgili daha detaylı görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doublelayered -- 8 Mart 2012; 10:44:29 >
  • Audi parçadan kısmaya başlamış heralde. 8p kasada üst segment araçlarda kullanılan gaz pedalı varken şimdi eski tip gaz pedalına dönmüşler ilginç

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)
  • çok beğendim muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: garin

Audi parçadan kısmaya başlamış heralde. 8p kasada üst segment araçlarda kullanılan gaz pedalı varken şimdi eski tip gaz pedalına dönmüşler ilginç

ooooooo çok sert

• arkadaşlar a3 almayı planlıyorum yeni kasa çıkmadan önce şuanda ki güncel kasanın fiyatı ne zaman düşüşe geçer veya böyle bir ihtimal var mıdır??
    hiç audi ile alışverişe girmediğim için böyle bir soruyu sorma gereği duydum herkese iyi akşamlar...
  • 1-O ön konsoldaki havayı üfleyeceği yeri ayarlayan yerler olmamış ben sırf bu yüzden fiatların arabalarınıdan nefret etmişimdir ne öyle çıkıntı yuvarlak..
    2-Mercedesin yeni otomobilinin ön tarafının daha çok albenisi var.
  • ii olmuş
  • bmw 1 rakip olsada tasarim acisindan kistas olmamali...kotu yani onu bi kenara koyalim derim ben :)...

ey audi tasarimcilari bunyenizdeki muhendislere aciyin bari adamlar araci gelistiricez diye kicini yirtiyor siz hala biraz radikal olamadiniz...emege saygi yuh artik hepsi benzer seyler
  • .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.