Şimdi Ara

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
38.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kasa dediler geldik . Hani nerede ?
  • Olmadı.
  • eskisinin dış tasarımı daha ıyıydı sanki
  • Çizgisinden sapmamışlar. Sanki eskisi daha kaslı gözüküyordu. Fena değil yine de.
  • kötü değil. fakat gelişme yok. kasa neredeyse aynı. megane 3 çıktı. eski kasası yanında tornet gibi kaldı. audi 3'te de böyle olmalıydı. yeni kasa a3 diye çıkıp, gezemezsin bununla
  • YENİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

şimdikinin içi de, dışı da daha güzel bundan.

bari yürürü iyileşmiş olsa, mevcutun süspansiyon kazık gibi ama aynı oranda yol tutuş yok...

a3 e yol tutuşu yok demek için karşısına mitsubishi evo filan koymanız lazım.

Bence bugatti koymak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

...megane 3 çıktı. eski kasası yanında tornet gibi kaldı. audi 3'te de böyle olmalıydı. yeni kasa a3 diye çıkıp, gezemezsin bununla

Tornet'i hatırlamayanlar için :)

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)

Not: Fotoları netten buldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

quote:

bari yürürü iyileşmiş olsa, mevcutun süspansiyon kazık gibi ama aynı oranda yol tutuş yok...

anlayacak kapasiten yoksa cümleyi zaten, sana şimdi vereceğim cevabı da anlayamayacaksın.

yani dedimki, rakipleriyle karşılaştırırsan, yani aynı sınıftaki araçlar ile, A3 ün yol tutuşu gayet iyi. yok diyecek kadar kötü demen için karşısında absürd bir şekilde evo kadar iyi yol tutan araçlar olması lazım dedim, dedim ama anlayana. maalesef herkesin kapasitesi aynı değil.

• Audi'nin tüm arabaları matruşka gibi. Kalıbı büyüt-küçült sat.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anlayacak kapasiten yoksa cümleyi zaten, sana şimdi vereceğim cevabı da anlayamayacaksın.

yani dedimki, rakipleriyle karşılaştırırsan, yani aynı sınıftaki araçlar ile, A3 ün yol tutuşu gayet iyi. yok diyecek kadar kötü demen için karşısında absürd bir şekilde evo kadar iyi yol tutan araçlar olması lazım dedim, dedim ama anlayana. maalesef herkesin kapasitesi aynı değil.

Senin anlayamadığın da, malesef a3 ün yol tutuşu ne focusdan ne de mazda 3 dan iyi ve arada bariz fark var. Üçünü de kullandığım için söylüyorum sen kalkmış evo falan diyorsun komik yani

Bu arada evet herkesin kapasitesi aynı değil bazıları a3 ile evoyu kıyaslamaya kalkıyor kapasite meselesi tabi

• yine aynı tip torunlardan biri geldi sanırım

çok benzer ancak,ben çok beğendim güzel olmuş gayet..
  • Photoshopta bile daha iyisi yapılabilir, umarım faketir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin anlayamadığın da, malesef a3 ün yol tutuşu ne focusdan ne de mazda 3 dan iyi ve arada bariz fark var. Üçünü de kullandığım için söylüyorum sen kalkmış evo falan diyorsun komik yani

Bu arada evet herkesin kapasitesi aynı değil bazıları a3 ile evoyu kıyaslamaya kalkıyor kapasite meselesi tabi

hala evo ile a3 ü kıyaslamış diyor , arkadaşım senin kafanda bir problem mi var ?

ZATEN KARŞILAŞTIRILMAYACAK ARAÇLAR OLDUĞU İÇİN EVO YU GÖSTERDİM ÖRNEK OLARAK.

ya cidden yaptığım evo vurgusunun amacını anlamadıysan, cidden evo ile a3 ü karşılaştırdığımı düşündüysen, sende bir problem olduğuna emin olucam.

herşeyi geçtim,cidden karşılaştırmış olsam ne yazar,evo ile değil m3 ile bile karşılaştırırım neden karşılaştırmayayim rs3 gibi bir model varken..

• İlk olarak bu on cizgiyi a6 'ya sonrada sirasiyla yeniledigi her araca koydu. Arka tasarimda ayni zaten. Tamam iyi guzel hosta sıkılmadızmı ayni cizgilerden. Ve bu cizgiler her gecen gun geriye gidiyor. İlk cikan A5'i hatirliyorum ciktigi zamanlarda tasarimi bircok spersport araclardan cok daga basarili ve kusursuzdu.
  • Buda A3.5' mu olmuş Adamların tarzı bu birkaç modern dokunuş yapıp bırakıyorlar

Eski kasasına yüzü eskidi sıkıldık gibi yorumlar çok yapılıyordu, duymuşlar botoks yapıp bırakmışlar.

Göğüslere silikon isteyenler üzülecek bu duruma
  • Ben beğenmedim.
  • canlı görmek lazım fotoğraflar yanıltıcı oluyor
    arka stoplar güzel olmuş
  • yeni 1 serisi daha güzel bence hele 2013 mercedes a serisi çok daha güzel görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.