Şimdi Ara

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
1
Favori
38.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evo örneğini niye verdiğini anladım ama yersiz bir örnek çünkü zaten mazda3-focus-c30 gibi araçlarla bile a3ün yol tutuşu arasında en az bir gömlek fark var evolara stilara kadar uçmaya gerek yok bilmem anlatabildim mi yada anlayabildin mi ?
  • hoş ama hepsi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

@donnaiolo

mazda3-focus-c30 gibi araçlarla bile a3ün yol tutuşu arasında en az bir gömlek fark var

ya bunu yapma be, sen 100 kere A3 ü kullandımda desen ben sana inanmam şu laftan sonra..
  • Araca kimse olmamış demiyor.Daha dogrusu ben demiyorum.
    Olmuş ama eksik olmuş.En azından yan profil biraz daha farklı olabilirdi.
    Yoksa arka kısmı falan güzel olmuş ama yan profil neredeyse aynı.
    Ayrıca bu aracın baz donanımı cok çirkin olur
  • bu şekilde çıkarsa o arkasını beğenmediğimiz bmw 1 serisi baş tacı olur.
  • geriye görmeye değer mercedes a ve volvo v40 kaldı...

eğer v40 da sızan fotoğraflardaki gibi olursa (arka tasarım facia)

mercedes te keyifler yerine gelebilir
  • son kasa a3 ile bu kasa a3 arasındaki var En son çıkan nokia 3310 :D
  • Ben beğendim.Hem önceki kasadan hemde rakiplerinden daha hoş bir tasarımı var.Tek zayıf yanı,2 litre altında güçlü bir dizel motorunun olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.C.. -- 22 Şubat 2012; 21:53:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

şimdikinin içi de, dışı da daha güzel bundan.

bari yürürü iyileşmiş olsa, mevcutun süspansiyon kazık gibi ama aynı oranda yol tutuş yok...

Şimdikinin içi daha mı güzel !
    Yapma bunu, yapma bunu

90'ların ilk yarısına ait iğrenç bir tasarım bugünkü A3'ün içi, özellikle de orta göğüsteki buton yerleşimi ve buton şekil seçimleri.
    Yenisinin ise çok klas, sade ve ileriye dönük bir iç tasarımı var bana göre.

Süspansiyon konusunda ise noktası kadar katılıyorum söylediklerine, sert ama ruhsuz.
    Golf ve Focus çok daha iyi bu konuda, Golf daha yumuşak ve dengeli Focus ise sportif ve net.
    Tabi Golf6 ve Focus2'den bahsediyorum.

• A1 A3 A4 A5 hepsi aynı ön tasarıma sahip oldu iç mekan felaket. Çok boş duruyor ben beğenmedim. zaten pek Audi sevmiyorum son yıllarda Audi'nin beğendiğim araçları sadece A7 ve A8 diğerlerinin hepsi aynı gibi. Mercedes A kaldı bir tek oda zaten ortaya çıkmıştı küçük B gibi yinede A3'den güzel duruyor. Audi tasarım ekibi dünyadaki en rahat tasarım ekibi olmalı hiç kasmıyorlar photoshop ile küçült büyült.
  • A1 in tasarımı bu araçtan kat kat güzel.audi ara model yapmak uğruna tasarımı özürlü yaptı.bir boka benzemedi.iç mekana zaten girmiyorum.FACİA
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

...megane 3 çıktı. eski kasası yanında tornet gibi kaldı. audi 3'te de böyle olmalıydı. yeni kasa a3 diye çıkıp, gezemezsin bununla

Tornet'i hatırlamayanlar için :)

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)

Not: Fotoları netten buldum :)

haluk abi muhteşemsin. kopardın beni gece gece

tornet derken herkes bilir diye düşünmüştüm. yaşımızı da belli ettik iyi mi :) ankaralı olup torneti olmayan var mıydı ya 80lerde. offf yıkardık ortalığı tornet sesleriyle. vallaha özlüyorum. çocukluğumuz dolu dolu geçti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

...megane 3 çıktı. eski kasası yanında tornet gibi kaldı. audi 3'te de böyle olmalıydı. yeni kasa a3 diye çıkıp, gezemezsin bununla

Tornet'i hatırlamayanlar için :)

Not: Fotoları netten buldum :)

haluk abi muhteşemsin. kopardın beni gece gece

tornet derken herkes bilir diye düşünmüştüm. yaşımızı da belli ettik iyi mi :) ankaralı olup torneti olmayan var mıydı ya 80lerde. offf yıkardık ortalığı tornet sesleriyle. vallaha özlüyorum. çocukluğumuz dolu dolu geçti

ne torneti la.bu bildiğin bilyalı

• dışı harika torpido berbat
  • pişir reyiz pişiir yicek bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

quote:

şimdikinin içi de, dışı da daha güzel bundan.

bari yürürü iyileşmiş olsa, mevcutun süspansiyon kazık gibi ama aynı oranda yol tutuş yok...

a3 e yol tutuşu yok demek için karşısına mitsubishi evo filan koymanız lazım.

Bence bugatti koymak lazım

anlayacak kapasiten yoksa cümleyi zaten, sana şimdi vereceğim cevabı da anlayamayacaksın.

yani dedimki, rakipleriyle karşılaştırırsan, yani aynı sınıftaki araçlar ile, A3 ün yol tutuşu gayet iyi. yok diyecek kadar kötü demen için karşısında absürd bir şekilde evo kadar iyi yol tutan araçlar olması lazım dedim, dedim ama anlayana. maalesef herkesin kapasitesi aynı değil.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 23 Şubat 2012; 1:15:17 >

• quote:

.

ozaman bu cevabıda yazmıcaktın,şimdi editle sil tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnaiolo -- 23 Şubat 2012; 1:17:52 >
  • A1 kadar olmasın, çok kötü görünüyor.
    "antipatik"
  • quote:

quote:

.

ozaman bu cevabıda yazmıcaktın,şimdi editle sil tabii..

editlediğim tarih senin bu mesajından önce, araya başkası karışmış, ben de yok yere tatsızlığa ortak olmak istemedim.
  • yan profilden C, arka ve ön profilden B segmenti duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.