Ayrıca araçta 0.9 tce için söylüyorum yokuş kalkış desteği var bu özellik ne broşürde ne site de ne de kullanım kılavuzunda yok ama araçta var
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
quote:
Orijinalden alıntı: Eng.
Dün avm'de inceledim. Symbol de Logan da bildiğim araçlar. Logan'a göre çok ilerleme var kalitede. Stepway tip olarak güzel ama iyice donanımdan kırpmışlar, kuşa dönmüş.
İndirim ile makul fiyatlara gelirse satmaması için neden yok. Eski modellerin ikisine göre de ilerleme var bana göre.
lodgy inceleme şansınız oldumu bu fiyatlara daha avantajlı kocaman bagaj 110luk 1.5 dci 6 ileri üstelik aynı mtv
Onu görmedim henüz ama dergilerde gördüğüm kadarıyla bir gömlek daha üstün kalite olarak. Hele geniş araç ihtiyacı olanlar varsa biçilmiş kaftan. Eski doblo müşterileri buna geçer gibime geliyor çıktığında
quote:
quote:
quote:
Dün avm'de inceledim. Symbol de Logan da bildiğim araçlar. Logan'a göre çok ilerleme var kalitede. Stepway tip olarak güzel ama iyice donanımdan kırpmışlar, kuşa dönmüş.
İndirim ile makul fiyatlara gelirse satmaması için neden yok. Eski modellerin ikisine göre de ilerleme var bana göre.
lodgy inceleme şansınız oldumu bu fiyatlara daha avantajlı kocaman bagaj 110luk 1.5 dci 6 ileri üstelik aynı mtv
Onu görmedim henüz ama dergilerde gördüğüm kadarıyla bir gömlek daha üstün kalite olarak. Hele geniş araç ihtiyacı olanlar varsa biçilmiş kaftan. Eski doblo müşterileri buna geçer gibime geliyor çıktığında
Çıktı hocam ilk parti kara borsa bitti
quote:
quote:
quote:
quote:
Çıktı hocam ilk parti kara borsa bitti
Dokker çıktı ama Lodgy'nin geldiğini bilmiyordum
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bugün gittik renault bayisine ve anlaşma yaptık yeni symbol 1.2 joy için kapora verdik. 28000 liraya sigorta dahil anahtar teslim anlaştık. Satış elamanı metalik teklif etti ama biz beyazda ısrar ettik onun için araç biraz geçikecekmiş park sensörünüde hediye takılması hususunda bastırdık. heralde olacak.Daha önce symbol ve clio symbol kullanmış olarak ben beğendim aracı arka koltuk diz mesafesi düzelmiş tavan yüksekliği düzelmiş. donanım olarak artıları var. Gönül isterdi 0.9 touch versiyonunu alalım ama 5 bin lira fiyat farkı var ayrıca yakıt tüketimini bilmiyoruz tüp takma işi sıkıntılı o yüzden daha önce denenmiş 1.2 motor daha cazip geldi.Hakkımıza hayırlısı
Bende inceledim DACİA LOGAN çıktı Symbol yazınca fiyatları 10 bin tl artmış. Demekki symbol amblemi 10 bin tl Altın mı acaba symbol amblemlerini toplayıp bozduracan zengin olursun valla. Yakında düğünlerde renault symbol amblemi takacaklar geline
arkadaşım anlamadığım bir şey var bu aracı neden bukadar aşağaladınız ona bakılırsa 301 ve c elysée aynı tipteler
Allah'tan korkun ulan. bu araba dizeli 37,000 olur mu lan. 3 daha koyarım üstüne ikinci el focus alırım adam gibi
Fiyatı oldukça uygun 40.000 e 2. el focus alacağıma 3 daha verir 2. el laguna alırım ona bakarsan
dacia logan'a symbol yazıp kakalıyorlar arkadaslar almayın bence cok pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: justtt
quote:
Orijinalden alıntı: atnakol712
Bende inceledim DACİA LOGAN çıktı Symbol yazınca fiyatları 10 bin tl artmış. Demekki symbol amblemi 10 bin tl Altın mı acaba symbol amblemlerini toplayıp bozduracan zengin olursun valla. Yakında düğünlerde renault symbol amblemi takacaklar geline
arkadaşım anlamadığım bir şey var bu aracı neden bukadar aşağaladınız ona bakılırsa 301 ve c elysée aynı tipteler
Biri 1 lgan iken 10.000daha ucuz iken ren lgsuna 10.000tl vermekten bahsediyruz aynı kasayı kullanmasaından değil..
ne çok gereksiz konuşulmuş şu araç ile ilgili arkadaş...
beğenirsiniz beğenmezsiniz o kendi zevkinize kalmış ama çıkıp da "bu arabaya 41 vermem" diyen arkadaşlar var onlara çok şaşırıyorum...
zaten o araba 41.000 TL değil...
mart ayında maisten fiyat aldım; 1.5 dci joy modeli için... iyi okuyun;
Araç bedeli : 22.125,26 TL ÖTV : 8.850,10 TL KDV : 5.575,56 TL Bandrol : 889,75 Toplam : 37.440,67 TL
neymiş; zaten araç 22bin liraymış... gerisi için yorum yapmıyorum... daha konuşacaksanız da aracın çıplak fiyatı için konuşun; napcaklar adamlar sizin yerinize ötv ve kdvyi de mi ödeyecek?
tabi yukarıda yazdıklarım mart fiyatlarıydı; gördüğüm kadarı ile dolu model olan "touch" için yukarıdaki fiyatlar geçerli...
evet bende bu arabaya 41 vermem ama araba zaten 41 değil...
quote:
Orijinalden alıntı: mortarxl
ne çok gereksiz konuşulmuş şu araç ile ilgili arkadaş...
beğenirsiniz beğenmezsiniz o kendi zevkinize kalmış ama çıkıp da "bu arabaya 41 vermem" diyen arkadaşlar var onlara çok şaşırıyorum...
zaten o araba 41.000 TL değil...
mart ayında maisten fiyat aldım; 1.5 dci joy modeli için... iyi okuyun;
Araç bedeli : 22.125,26 TL ÖTV : 8.850,10 TL KDV : 5.575,56 TL Bandrol : 889,75 Toplam : 37.440,67 TL
neymiş; zaten araç 22bin liraymış... gerisi için yorum yapmıyorum... daha konuşacaksanız da aracın çıplak fiyatı için konuşun; napcaklar adamlar sizin yerinize ötv ve kdvyi de mi ödeyecek?
tabi yukarıda yazdıklarım mart fiyatlarıydı; gördüğüm kadarı ile dolu model olan "touch" için yukarıdaki fiyatlar geçerli...
evet bende bu arabaya 41 vermem ama araba zaten 41 değil...
%60 vergi mi olur ya arkadaslar resmen devlet bizi soyuyor, kimsedende ses cikmiyor ya, mantik disi vergi % 60 cus
bu vergiler yüzünden ülkemizde herkez ikinci ele yöneliyor. sıfır almak istiyoruz ama malesef olmuyor..
Dış kasası çirkin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: NEYZEN61
kardeşim diğer sümbül konusunada yazmıştım burdada paylaşayım
kimileri bana sümbül der kimileri düldül
esp m standart almam lazım bir ödül
her nekadar kapım tok değil zort diye kapansada
mck bugun 14 şubat al sevdiğine bir gül
yuro enkape sokmadılar beni korktular galiba
birazdan damlar yazar birşeyler kaygera
akife zor gelir divan yatak karyola
şirvan hocam sende yaz bir dörtlük panoya
bu arabadan indikten sonra kurtarmaz seni yogan
ne parçaydı patladı gitti gamgan
ben normal taraftarım değilim holigan
göbek adım sümbül asıl adım dacia logan
Ama şöyle bir şey var. Bu araçlar gerçekten yakıt cimrisi bir araç.