Şimdi Ara

2013 YENİ SYMBOL İNCELEMELERİM (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
4
Favori
89.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fİyatlarına baktımda inanılmaz pahalı... Renault genel olarak uçmuş.. Bu ne yahu...
  • Ya Forumdaki Arkadaşlar Arabalardan Anlamıyor Yada Marka Fanatikliği Yapıyor . Yahu Arabada ABS , ESP , AFU , ASR , Klima , USB , Bluetooht Gibi Birçok Araçta ( Sınıfındaki ) Opsiyonel Olarak Sunulmakta Olan Özellükler Mevcut . Üstünede Araba Bir Çoğunun Ortalamada Tükettiği Yakıtı Şehir İçinde Tüketiyor . Varsın Arka Camları Açarken Konsola Uzansın Elimiz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Fİyatlarına baktımda inanılmaz pahalı... Renault genel olarak uçmuş.. Bu ne yahu...

siz aracın çıplak fiyatına baktınız mı da renault genel olarak uçmuş diyorsunuz? aracın fiyatının neredeyse yarısı vergi...
  • Tam bir amaç arabası, daha fazlasını beklememek gerekli.
  • Arabanın içi çok kötü kokuyo, galerideki sıfır symbol'ün kapısını açıp içeri başınızı uzattıktan sonra kokudan tiksinerek uzaklaşıyorsunuz. Hyundai i30 aldık şeker gibi kokuyo plastikleri
  • Her zaman söylemişimdir clio torosun modern halidir diye vitese bak hizaya gel.
    Seat İbiza Style 34 e verıyorlar arabada yok yok bunda ne var arka cam oto. olmuş çağ atlatmış clio ya.
  • DESPE85 kullanıcısına yanıt
    lafım clio düşmanı tüm okumuş cahillere ...arkadaşlar cahile laf anlatırsınızda okumuşuna asla anlatamazsınız...
    bende var bu araçtan kısaca anlatayım
    1-benim aradığım belli başlı özellikler var bunlar nelerön cam otomatiği arkası oto olmuş olmamış hiç önemli değil
    2-hidrolik direksiyon ayarlanabilir.
    3-merkezi kilit
    4-klima analog veya dijital donanımına göre
    5-abs-afu-esp-ebd
    6-izofix
    7-en önemlisi yakıt tüketimi aracım 1,5 dci
    8-araç içi genişliği ve bagaj hacmi
    9-sürücü ve yolcu hava yastığı
    10-yol tutuş bana göre gayet güzel tabi bu biraz şöförlükle alakalı bana göre çok iyi
    11-öyle sanıldığı gibi hantal falanda değil gayet seri ve ara hızlanmaları iyi
    12-ses yalıtımı focus tan iyidir ama bir golf değil tabiki
    13-sorunsuz vites geçişi
    14-donanıma göre hız sabitleyici ve ar nav ekra
    15-kabin içi güvenlik gayet yeterli
    16-yol bilgisayarı
    17-ayarlanabilir farlar
    18-ayarlanabilir koltuklar
    ama genel güvenlik pek iyi değil açıkçası e buda çarpışan araba değil ya sürekli gidip biyere vurmuyoruz heralde.şükür kazam yok hiç...ayrıca kaza yapıpta dağılmayan bi araba icat olduda izmi bilmiyoruz daha önce vw boramda vardı...fanatikler atlar hemen yok benim arabam şöle sağlam böle sağlam diye Allah kimseye kaza bela vermesin ...
    ŞİMDİ ALLAH aŞKINA ÇOK BİLMİŞ ARAKADAŞLARA VEREYİM 39.000 TL BANA BU DONANIMLARDA Bİİ YENİ ARAÇ ALIVERSİNLER GÖRELİM YİĞİTLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_kursat -- 22 Ekim 2013; 11:34:27 >

• NOT:HAC İŞARETİ OLAN CHEVROLET HARİCİ Bİ ÖNERİ SUNUN Bİ ARABA O KALACAK ALMAM.VE İKİNCİ EL DE DE BANA HA DEYİNCE SATILACAK Bİ ÖNERİ SUNUN
  • Clio symbol torosun moderen hali demişim iltifat etmişim çünkü çoğu ülkede dacia diye satılıyor. Sandero ile symbol bır bırının aynısı yahu arka stoplara bakın. ve dacıa kullanılan 1.5 dci motor 90 hb renult 75hb eski versıyon elinde kalan motorları eritiyor. işte dacia symbol :D
    Logan Sedan
    He bu arada ben dacia modellerini çok severim fiyatına gore iyi motor ve donanım sunuyor symbol ne sunuyo bana ''Amblem''
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_kursat

NOT:HAC İŞARETİ OLAN CHEVROLET HARİCİ Bİ ÖNERİ SUNUN Bİ ARABA O KALACAK ALMAM.VE İKİNCİ EL DE DE BANA HA DEYİNCE SATILACAK Bİ ÖNERİ SUNUN

ikinci elini düşünüyosun sıfır araba alacaksın butce kısıtlı buna lafım yok lafımız bu araba bu kadar edermı diğer araçlarla kıyaslamamız bu, tepki yani sömürülüyoruz oyak yedi bitirdi be, yerli sayılır artık ne maliyeti varda bu parayı istiyor daha önce seat ibiza st style örneğini verdim bu araçtan daha mı maliyetli, kaliteli.
  • şimdi diyosun ya seat vaya başka ucuz araba araçtan sıkıldım 5 sene sonra değiştirmek istedim kime satacam.bana bi sölermisin sence herhangi bir reno modeline göre sence en az 5 milyar zararla satmazmıyım cevabınız bunada hayırsa ya piyasayı bilmiyosunuz yada hakikaten fanatiklik yapıyosunuz ayrıca dediğiniz araç renodan pahalı alırken e satarkende daha kötü fiyata satıyosun e nasıl bu araç renodan fiyat yönünden iyi.yakıt olarak reno iyi alırken fiyat daha iyi e satarken fiyat daha iyi e sence hangisi avantajlı
  • ibiza st 1.4 style yi bayiye telefon ile bir ay önce sorduğumda 34 bin demişlerdi bu donanımda hız sabitleyici ve dijital klima var ve satarken de renoya göre 2 bin fazla kaybetsin.
    ibiza st style donanım için tıkla
  • İBİZA YI İNCELEDİM SYMBOL DE STANDART OLAN Bİ ÇOK ÖZELLİK MALESEF İBİZADA OPSİYON E HALİYLEDE PAHALI BENCE SYMBOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_kursat -- 24 Ekim 2013; 6:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_kursat

İBİZA YI İNCELEDİM SYMBOL DE STANDART OLAN Bİ ÇOK ÖZELLİK MALESEF İBİZADA OPSİYON E HALİYLEDE PAHALI BENCE SYMBOL

yorum yok iyi incelemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bu araç üst paket ve 1.5 dci ile 34, 0.9 motor ile de 31'e bayiden çıkarılır.

O saatten sonra da yok iç kalitesiymiş, yok ses yalıtımıymış, vites topuzuymuş, arka görüntüsüymüş, ıvır zıvırmış umrumda olmaz.

Şu fiyata satılan arabadan fazla bir beklenti içine girilmemesi gerektiği bir öğrenilsin artık.

35 bine ESP'li, ASR'li, 4 hava yastıklı, hız sabitleyicili, klimalı, elektrikli 4 camlı, bluetoothlu, süper ekonomik motorlu ve daha bir ton özellikli arabaya bu kadar uygun fiyata binebiliyorum. İç genişliği ve bagajı da cabası.

Aracın donanımı çok iyi ve kullanım maliyetleri açısından piyasadaki belki en avantajlı model. Geri kalan şeyler zaten bu fiyata konuşulması saçma şeyler.

Katılıyorum. 34000 TL civarına Full Dizel olarak bu araç alınabilir.

• DESPE 85 SEN ÇOK ZENGİNSEN GİT İBİZA AL ZARAR ET BEN ZENGİN DEĞİLİM YAKIT TASARRUFU,ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ STANDART DA SUNULAN YÜKSEK DONANIMI BASA BASA SÖLİYİM İBİZADA OLMAYAN HALA C SEGMENTTE BİLE OLMAYAN BAGAJI ALINABİLECEK VE ELDEN ÇIKARMASI EN KOLAY ARABA OLMASI BENİM BU TERCİHİ YAPMAMDA YETERLİ SEBEB OLDU.SEN HA DEYİNCE SATABİLİYONMU İBİZA YI BİGÖR BAKALIM BEN 10 GÜNDE İSTEDİĞİM PARAYA SATARIM SEN 1 SENEDE ZARARINA SATARSIN FARK BU
  • En başından sonuna kadar gülerek okudum mesajları...

Öncelikle dacia logan ile yapılan kıyasa anlam veremedim. Tamam, kasa itibari ile benziyor ancak parça kalite farkını bilen var mı iki araç arasında ki?? Yok...

5 dk deneme sürüşü yapıp araca çamur atanlar ise ayrı bir konu... Kardeşim, 40.000 TL'ye 1.5 dci Touch almak mümkün. Araç 40bin tl'ye beklemen gereken herşeyi karşılamış. Bastın mı gidiyor, bastın mı duruyor. Camları otomatik, kliması gayet güzel, içeriye aldığı ses rahatsız edici değil,yeterince seri. 4.vitesde 2.000 devirde araç 100 km hıza çıkıyor. Kıyas yapılan araçlara göre baya bir faydalı. döşemeleri gayet hoş. Çukura girip çıktığınızda size çok fazla hissettirmeden atlatıyor. Yüksek hızda savrulmuyor, önceki symbollere göre fazlaca güven bile veriyor.

Bunların yanında 2. eli peugeot, skoda, dacia, fiat... vb markara göre daha kuvvetli ve daha hızlı. Ayrıca şunu da atlamayın, gidin ve 100bin km'de ki fiat, skoda, dacia ve renault'un aynı segment araçlarını bi kıyaslayın. O zaman anlarsınız ne demek istediğimi.

At gözlüğü kullananların "symbol kötüdür." yaklaşımını anlayabiliyorum.

• eren_bien BENDE SEN GİBİ OLUMSUZ YORUM YAPAN ARKADAŞLARA EPEYİ GÜLDÜM.AMA KULAK ASIPTA SYMBOL ALMAKTAN VAZGEÇMEDİM.AMA ALMADAN YAPTIĞIM TESTLERİ VE ELEMELERİMİ SÖYLİYİM.BELKİ ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUR.HEPSİDE DİZEL
    1-C ELYSE 44,000
    2-P301 44,000
    3-SKODA RAPID 50,000
    4-AVEO SEDAN 43,000
    5-SYMBOL 41,000
    İÇ HACİMLERİ,DONANIM ÖZELLİKLERİ NERDEYSE AYNI AMA SYMBOL ANAHTAR TESLİM FİYATI SİGORTASI KASKOSU, PLAKASI ANLICANIZ HERŞEY DAHİL.E BEN ÖZÜRLÜYÜM ARACA 5 SENE BİNİP SATICAM.SATARKEN BANA PROBLEM CIKARMAMASI LAZIM E PARAMDA ANCAK BU TİP ARABALARA YETİYO.GALERİCİ ARKADAŞIM VAR ONA SORDUM.AYNEN DEDİKİ CITROEN PEGO KAPIDAN İÇERİ SOKMAM,SKODA OLUR AMA PAHALI DEDİ,AVEO BEN HAC İŞARETİ OLDUĞUNDAN İSTEMEDİM KALDI GERİYE SYMBOL.5 SENE SORA GETİR KAZA BELA YAPMA BEN SANA İSTEDİĞİN PARAYI VERİRİM DEDİ.BIRAK BENİ KİME İSTERSEN SATARSIN DEDİ.VE ÇOK HAKLI 2,EL MUKEMMEL SYMBOL DEN BAŞKA HİÇBİRİNİN 2, ELİ YOK AYRICA CAM AÇMA YERLERİNİ DE HİÇ SEVMEDİM SADECE RENO DOĞRU YERE KOYMUŞ.ŞİMDİ BOL KESEDEN TAN ARKADAŞLAR BANA Bİ CEVAP VERSİN BU PARAYA HANGİSİNİ ALIRLAR PARAM BU KADAR YOK TOYOTA YOK HONDA DEMESİNLER.BİZDE BİLİYOZ ONLARA BİNMESİNİ AMA YOK OLAN BU İŞTE.VE COK BALIĞA GİDEN BİRİYİM EMİNOLUN GİRİP ÇIKMADIĞI HİÇBİYER YOK ARACIN MAAŞALLAH 4*4 GİBİ

• Linkteki araç saydığınızı fazlası ile karşılar(parası,yakıt tüketimi,vergi avantajı,2.el piyasası,yol tutuşu,bagaj hacmi,dingil mesafesi) madem toyata - ford bizde biliyoruz paramız yok diyorsunuz.Linea 1.3 95hp Pop yeni kasa 2013 35,750 6 tl fark var bu mu parasal avantaj yüzkere dedik saydıklarınızı bizde biliyoundefinedruz, bu araba bu paranın hakkını vermiyor. hayırlı olsun bu arada alan almış satan satmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DESPE85 -- 22 Aralık 2013; 22:06:18 >
  • Merhaba arkadaşlar;

2013 symbol joy sahibiyim..

aracın orijinal teybinin ses çıkış gücü hakkında bir bilgim yok. Ön kapıda ki hoparlörler vasatın çok altında değiştirmek istiyorum.

Sizlere bir kaç sorum olacak..

* arka kapılarda hoparlör yeri var fakat kablosu çekili mi ?

*ön kapılar 16 arka kapılar 13 cm mi yoksa ben mi yanılıyorum ?

* bir de hoparlör takmak için kapı döşemesini komple mi sökmek gerekiyor..

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.