Bildirim
2013 YGS / LYS Soru Sorma Konusu [GÜNCEL] (366. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gambitplayer
quote:
Orijinalden alıntı: invencible06
quote:
Orijinalden alıntı: gambitplayer
quote:
Orijinalden alıntı: invencible06
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
hocam çözüm kümesi boş küme olan sorunun cevabı 2 mi ?
evet hocam cevap 2 çözüm yolunuda anlatabilirsen sevinirim
hocam şimdi çözüm kümesi boş küme ise yukarıdaki ifadeyi 0 yapan değerlerin aynısını aşağıda da yani paydada da yazmak lazım demek ki yukarıdaki ifade ile aşağıdaki ifade birbirinin tam katı o zaman m 10 n -8 geliyor cevap 2 polinom sorusunda da xküp yerine -x yaz ifadeleri düzenle kalana yani 3x+4 e eşitle b 3, c 4, a 2 geliyor cevap 5 olması lazım
teşekkürler
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Arkadaşlar üst üste birçok soruyu yapamadım ödev kitapçığında. Geometrim kötü tamam da bu kadar da kötü olduğunu bilmiyordum
edit
Bir de sizce bu sorular kolay mı orta mı
hocam allahtan kötüymüş ha fullemişiniz lysde bende şuan böyleyim bu yorumlardan gaz alarak bende fullerim umarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: GangsterParty
quote:
Arkadaşlar üst üste birçok soruyu yapamadım ödev kitapçığında. Geometrim kötü tamam da bu kadar da kötü olduğunu bilmiyordum
edit
Bir de sizce bu sorular kolay mı orta mı
hocam allahtan kötüymüş ha fullemişiniz lysde bende şuan böyleyim bu yorumlardan gaz alarak bende fullerim umarım
Hocam o yaz odev kitapcigiydi. Yazin millet ugrassin diye cok zor sorular varmis icinde o sorularin bir cogunu hala yapamam getirseler ama o moral bozukluguyla ucgenleri halletmistim yazin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rağbet görürse MessageMe grubu açacağım grubu bugün veya yarın. MessageMe grubuna katılmak isteyenler bana pinlerini atsın grup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
unutmayalım bu konuyu bütün yaz buradaydım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 7 Temmuz 2013; 1:10:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PGAL
Seni ilk gordugumde daha yilin basi ygsyi bitirdim lys su kadar kaldi su kadar net yapıyorum diyordun
quote:
quote:
Seni ilk gordugumde daha yilin basi ygsyi bitirdim lys su kadar kaldi su kadar net yapıyorum diyordun
yalanlıyorum yok öyle bir şey
nasıl tırsmışsan artık aklında kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 7 Temmuz 2013; 1:17:45 >
-
quote:
quote:
quote:
Evde olsam arardim o mesajini. Eminim o tarz bi mesajın vardi. Dedim mesaj sayisi az kesin fake bu[sedilol.gif]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Evde olsam arardim o mesajini. Eminim o tarz bi mesajın vardi. Dedim mesaj sayisi az kesin fake bu[sedilol.gif]
10 dk mı aldı ama buldum :Dhttp://resim.donanimhaber.com/m_64506483/f_//tm.htm#64576013
not:kitap sayısını abartmışım lan o kadar kitaptan bakmış olamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 7 Temmuz 2013; 1:44:17 >
-
Arkadaşlar resimleri simage yaparsanız daha güzel olacağı kanısındayım. -
Beyler boşluklara ne gelecek acaba
Konu: Karışımlar
........ , ......... ve ........ ları karışanların oranlarına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
Karışımı oluşturan maddelerin her birine .......... denir.
quote:
Orijinalden alıntı: FarFara06
........ , ......... ve ........ ları karışanların oranlarına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
Birinci kütlece yüzde derişim, hacimce yüzde derişim, mol kesri vs. olabilir. İkincisi de faz olabilir. Ucu açık sorular bunlar dostum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: lopka
quote:
Orijinalden alıntı: FarFara06
Birinci kütlece yüzde derişim, hacimce yüzde derişim, mol kesri vs. olabilir. İkincisi de faz olabilir. Ucu açık sorular bunlar dostum..
Hocam sen ne yaptin sinavda? Yil icinde cok yardimci olmustun
MessegeMe grubuna gelen yok mu ya hadi. Pinlerinizi yollayın bana ö.m den -
dostum bana pm yollarmısın birşey soracaktım profilin gizli -
http://forum.donanimhaber.com/m_77520007/tm.htm
SORULARIM BURDA CEVABINIZI BEKLIYORUM.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X