Şimdi Ara

2013 Yılında Hangi Kanalları istersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: babaeski39

animal planet vede discovery chalları derdim

animal planet var ama hd değil. d smartta animal planet hd'yi izlemiştim. kanal hd ama yayın sd idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Arkadaşlar herkese merhaba. 2013 Yılında hangi kanalların platforma gelmesini istersiniz ben bir kaç örnek sunuyorum tercihinizi yazarsanız sevinirim. Bunun yanında ayrıca HD olarak gelmesini istediğiniz kanallarıda yazarsanız sevinirim.Hatta kendi başka önerileriniz varsada paylaşırsanız daha iyi olur bence. Sonuç olarak eğer yeterli sayıda cevap gelirse bunu hem Digiturk sitesi üzerinden yetkililere mail yoluyla hemde digiturk forumlarına düzenleyip iletmek istiyorum.

[size=4]***GELMESİ GEREKEN KANALLAR***

2013 Yılında Hangi Kanalları istersiniz?

FOX CRIME

Polisiye ve Aksiyon severler için vazgeçilmez kanal olacaktır.

CRIME&INVESTIGATION NETWORK

Şahsi fikrim Reality Channel'dan daha iyi bir belgesel kanalı olacaktır. Kim bu güzel kanalın geri gelmesini istemez ki?

DISCOVERY WORLD

Discovery kanalları içinde iyi belgeseller sunan bir kanal Digiturk'e gelmesi gereken bir kanal bence.

SPIKE TV

Halihazırda birsürü Viacom bünyesine dahil kanalın yayınını yapan Digiturk Spike tv gibi teknoloji ve oyun üzerine yayın yapan gençlere yönelik bu kanalında yayınına başlamalı bence. Zaten gençlere teknoloji ve oyun severlere hitap eden hiç kanalı bulunmamakta Digiturk'ün.

MTV DANCE

Mtv dance güzel bir alternatif olur diye düşünüyorum.

[size=4]***HD OLARAK GELMESİ GEREKEN KANALLAR***

Hocam Bunlara Artı Olarak

HBO Go'yu Da İsterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod_od -- 17 Şubat 2013; 12:03:49 >

• star hd
    kanal d hd yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

star hd
    kanal d hd yeter

Bu kanallar anlaşma gereği 2013 sonuna kadar maalesef sadece D-SMART'ta yayın yapıyorlar
  • Bir oyun kanalı olsa çok güzel olur bence, eskiden tivibu kullanırken çok güzel bir oyun kanalı vardı, hatta sonradan türkçe seslendirmeli yayına bile geçmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bir oyun kanalı olsa çok güzel olur bence, eskiden tivibu kullanırken çok güzel bir oyun kanalı vardı, hatta sonradan türkçe seslendirmeli yayına bile geçmişti...

normal uyduyu aldığımda hotbird uydusunda böyle bir kanal vardı. o dönemlerde yeşilçam smart'ın adı yeşilçam tv idi. ve dizi tv vardı. yeşilçam tv sonraları d yeşilçam oldu. dizi tv kapandı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.