Şimdi Ara

2013 Yılında Hangi Kanalları istersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 2013 Yılında hangi kanalların platforma gelmesini istersiniz ben bir kaç örnek sunuyorum tercihinizi yazarsanız sevinirim. Bunun yanında ayrıca HD olarak gelmesini istediğiniz kanallarıda yazarsanız sevinirim.Hatta kendi başka önerileriniz varsada paylaşırsanız daha iyi olur bence. Sonuç olarak eğer yeterli sayıda cevap gelirse bunu hem Digiturk sitesi üzerinden yetkililere mail yoluyla hemde digiturk forumlarına düzenleyip iletmek istiyorum.

[size=4]***GELMESİ GEREKEN KANALLAR***

FOX CRIME

Polisiye ve Aksiyon severler için vazgeçilmez kanal olacaktır.

CRIME&INVESTIGATION NETWORK

Şahsi fikrim Reality Channel'dan daha iyi bir belgesel kanalı olacaktır. Kim bu güzel kanalın geri gelmesini istemez ki?

DISCOVERY WORLD

Discovery kanalları içinde iyi belgeseller sunan bir kanal Digiturk'e gelmesi gereken bir kanal bence.

SPIKE TV

Halihazırda birsürü Viacom bünyesine dahil kanalın yayınını yapan Digiturk Spike tv gibi teknoloji ve oyun üzerine yayın yapan gençlere yönelik bu kanalında yayınına başlamalı bence. Zaten gençlere teknoloji ve oyun severlere hitap eden hiç kanalı bulunmamakta Digiturk'ün.

MTV DANCE

Mtv dance güzel bir alternatif olur diye düşünüyorum.

[size=4]***HD OLARAK GELMESİ GEREKEN KANALLAR***

• ben bedava istiyorum getirebilirmisin neden paltformlara istiyorsun sizin gibiler olduğu sürece platformların sırtı yere gelmez lütfen ben bedava istiyorum nekadar HD varsa hepsini BEDAVA istiyorum..
  • alma zaten ben bedava seyretmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Arkadaşlar herkese merhaba. 2013 Yılında hangi kanalların platforma gelmesini istersiniz ben bir kaç örnek sunuyorum tercihinizi yazarsanız sevinirim. Bunun yanında ayrıca HD olarak gelmesini istediğiniz kanallarıda yazarsanız sevinirim.Hatta kendi başka önerileriniz varsada paylaşırsanız daha iyi olur bence. Sonuç olarak eğer yeterli sayıda cevap gelirse bunu hem Digiturk sitesi üzerinden yetkililere mail yoluyla hemde digiturk forumlarına düzenleyip iletmek istiyorum.

[size=4]***GELMESİ GEREKEN KANALLAR***

FOX CRIME

Polisiye ve Aksiyon severler için vazgeçilmez kanal olacaktır.

CRIME&INVESTIGATION NETWORK

Şahsi fikrim Reality Channel'dan daha iyi bir belgesel kanalı olacaktır. Kim bu güzel kanalın geri gelmesini istemez ki?

DISCOVERY WORLD

Discovery kanalları içinde iyi belgeseller sunan bir kanal Digiturk'e gelmesi gereken bir kanal bence.

SPIKE TV

Halihazırda birsürü Viacom bünyesine dahil kanalın yayınını yapan Digiturk Spike tv gibi teknoloji ve oyun üzerine yayın yapan gençlere yönelik bu kanalında yayınına başlamalı bence. Zaten gençlere teknoloji ve oyun severlere hitap eden hiç kanalı bulunmamakta Digiturk'ün.

MTV DANCE

Mtv dance güzel bir alternatif olur diye düşünüyorum.

[size=4]***HD OLARAK GELMESİ GEREKEN KANALLAR***

türkmax'ın yeniden sinematürk olmasını isterdm

• quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

ben bedava istiyorum getirebilirmisin neden paltformlara istiyorsun sizin gibiler olduğu sürece platformların sırtı yere gelmez lütfen ben bedava istiyorum nekadar HD varsa hepsini BEDAVA istiyorum..

, normal uydu dahi alsan o bile bedava değil. şu dünyada hiçbirşey bedava değil. soluduğun hava için bile bedava değil. atmosferi ve oksijeni sağlayan bitki örtüsü, ücret olarak yağmur alır. hareket etmek bile bedava değil. sen hareket ettikçe bedenin ücret olarak enerjini tüketir. sen hareket ettikle enerji santrali (mitokondri) üretim ücreti ve ihtiyacı olarak oksijen ve çeşitli proteinleri alır. sen hala neyin bedavasındasın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

ben bedava istiyorum getirebilirmisin neden paltformlara istiyorsun sizin gibiler olduğu sürece platformların sırtı yere gelmez lütfen ben bedava istiyorum nekadar HD varsa hepsini BEDAVA istiyorum..

, normal uydu dahi alsan o bile bedava değil. şu dünyada hiçbirşey bedava değil. soluduğun hava için bile bedava değil. atmosferi ve oksijeni sağlayan bitki örtüsü, ücret olarak yağmur alır. hareket etmek bile bedava değil. sen hareket ettikçe bedenin ücret olarak enerjini tüketir. sen hareket ettikle enerji santrali (mitokondri) üretim ücreti ve ihtiyacı olarak oksijen ve çeşitli proteinleri alır. sen hala neyin bedavasındasın dostum

benden alınan vergilerin,okuduğum okulun hahkkını,seyrettiğim televizyonun hakkını,kullandığımız cep telefonlarından alınan ÖTV ödediğim vergilerin birde tv seyretmek için mi para ödeyeceğim, siz para vermenin peşinde ben ise hakkım olan özgürlüğümü yani futbol bedava,belgesel bedava istiyorum bukadar zor mu bu herşey para mı yani sizce.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 16 Şubat 2013; 16:21:47 >

• NBA TV HD'nin gelmesini çok isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

benden alınan vergilerin,okuduğum okulun hahkkını,seyrettiğim televizyonun hakkını,kullandığımız cep telefonlarından alınan ÖTV ödediğim vergilerin birde tv seyretmek için mi para ödeyeceğim, siz para vermenin peşinde ben ise hakkım olan özgürlüğümü yani futbol bedava,belgesel bedava istiyorum bukadar zor mu bu herşey para mı yani sizce.....

o zaman bedenin de ücret ödemeden kan akışını sağlasın. dostum, bu özgürlük değil açıkgözülülük. devleti koruyan hükümet, vergilerle döner. bu belgesel, film, dizi hizmetleri bedavaya olmuyor. bu filmleri getirip yayınlamak için ne telifler ödeniyor biliyor musun sen. o belgesel kanalları için ne kadar telif ve ücretler veriliyor haberin var mı. sen para vermezsen ben para vermezsem nasıl izleyeceksin bedava

• cine5,şovtv,star,trt,kanald ...vs bunları bedava izliyoruz bunlar telif ücreti ödemiyor mu? bunlar bedava mı alıyor bunlar neden ücretsiz seyrediyoruz sen almazsan, ben almazsam bunlar ya sisi ya sese olarak yayınlayacaktır.Reyting almayan kanal ya iflas edecek yada bedava yayın yapıp güzel belgeseller ve sinemalar gösterilecek yani o nu almış bu bunu boşamış bunlar da telif mi veriyor yanlış düşünüyorsunuz....
  • quote:

cine5,şovtv,star,trt,kanald ...vs bunları bedava izliyoruz bunlar telif ücreti ödemiyor mu? bunlar bedava mı alıyor bunlar neden ücretsiz seyrediyoruz sen almazsan, ben almazsam bunlar ya sisi ya sese olarak yayınlayacaktır.Reyting almayan kanal ya iflas edecek yada bedava yayın yapıp güzel belgeseller ve sinemalar gösterilecek yani o nu almış bu bunu boşamış bunlar da telif mi veriyor yanlış düşünüyorsunuz....

dostum, o izlediğin kanallar bile bedava değil emin ol
  • nasıl bedava değil tv nin karşısına geçip açıyor para vermeden izliyorum benden gelip para istenmiyor....Demek bedava oluyor muş sizler illaki para vermek istiyorsanız tabiki platformlar sizleri kendi elinizle soyar ben soyulmak değil bedava yayın istiyorum ben seyredeyim onlar ne yaparsa yapsın beni bağlamaz...Ben BEDAVA MAÇ,BELGESEL istiyorum....
  • peer16401 haklısın arkadaş. ben seyrediyorum reklamlardan kazandıklarıyla çarklarını döndürsünler ( eskiden olduğu gibi ) bende digiturk üyesiyim 2 yıldır, benim ödediğim faturalarla bu ligin ihalesini astronomik fiyata aldılar (321 milyon $) ama sistem bu dediğin gibi kendi elimizle bu çarkı döndürüyoruz.şuan kendini reklamlarla ve sponsorlarla idame ettiren kanallar daha mutevazi bütçelerle daha düşük rakamlarla program çıkarmaya çalışırken platformlar belgesel veya spor farketmez daha kaliteli yayın yapıyorlar. şunuda belirteyim parasıyla izlediğim kanallarda bile reklamlar almış başını gitmiş
  • benden bunu ima ediyorum zaten bazı arkadaşlar platformların avukatlığını yapıyor neden parayla seyredeyim sizinde ifade ettiğiniz gibi reklam vererek sinam belgesel syrettiriliyor.
  • 1-Rock müzik yayını yapan muzik kanalı. 2-fx hd. 3-da Vinci Learning. 4-foxcrime hd. 5-bilim kurgu ve korku temalı film veya dizi kanalı. 6-kanal d hd. 7-otomobil temalı kanal. 8-discovery hd. 9-Star HD. 10-gelmiyorsa canları sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam gibi yabancı müzik kanalı gelsin MTV kanalı çok kötü fransız müzik kanalıda berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

adam gibi yabancı müzik kanalı gelsin MTV kanalı çok kötü fransız müzik kanalıda berbat

Hocam haklısın ama artık adam gibi müzik kanalı kalmamış. Ancak MTV Hits yine bi nebze iyi ben onu izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cross78

1-Rock müzik yayını yapan muzik kanalı. 2-fx hd. 3-da Vinci Learning. 4-foxcrime hd. 5-bilim kurgu ve korku temalı film veya dizi kanalı. 6-kanal d hd. 7-otomobil temalı kanal. 8-discovery hd. 9-Star HD. 10-gelmiyorsa canları sağolsun

şu sinematürk veya ona benzer bir kanal gelse harika olur bence. Türk sineması severler için (yani ben) harika olur. birde kategori halinde tarih belgesel kanalları olsa süper olurdu. dizimax vice'da bazı diziler tr dublajlı ancak tr dublajı açında gene orjinal dil konuşuyor. buna bir el atmaları lazım. zira altyazılı izlemeyi pek sevmiyorum
  • animal planet vede discovery chalları derdim
  • Ya istiyoruz da 3 aydır gelen bi kanal yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.