Bu formaların farkı ne?
Bu formaların birbirinden farkı ne? Fiyatta yarı yarıyalar birini alacağım ama kararsız kaldım
Tivibu Uydu Aboneliği Hakkında Sorularım
Evime tivibu uydu aboneliği başlatmak istiyorum. Aklımda iki soru var;
- Verilecek uydu cihazında wifi özelliği var mı?
2- Kumanda uydu cihazını görmese de çalışıyor mu? Uydu alıcı küçük ebattaysa televizyonun arkasına atıp ortada görüntü kirliliği olmadan kullanmak istiyorum.
Digiturk uydu cihazı ile kablosuz internet bağlantısı
Merhaba. Dün digiturk üyesi oldum ve teknik servis linkteki uydu alıcısını kurmuş. Ben bu cihaz ile kablosuz internet bağlantısı yapmak istiyorum.
https://www.digiturkburada.com/dt_5104hd_uydu_alicisi.html
Aşağıda verdiğim ürünler sizce bu işimi görür mü?
Apartmana fiber getirmek
Mahallede Turkcell internet çalışması yapılıyor. Apartmanın önünden de kazdılar ve kabloyu çektiler. Önce apartmana ardından da daireye bu bağlantı tahminen ne kadar sürede ve hangi şartlarda sağlanır? Başvuru yapılması mı gerekir yoksa her apartmana bağlantı yapılır mı?
HP Smart Tank 530
Linkte ki ürünü almak istiyorum. Yazıcı-tarayıcı konusunda hiçbir bilgim yok. İlkokul ve lise düzeyinde ki öğrenci için ağırlıklı olarak kullanılacak. Önerir misiniz veya bu fiyat civarında farklı bir ürün önerir misiniz?
Vodafone Tv Red Paketi
Bugün gelen bir teklifte başlıkta da belirttiğim vodafone tv red paketi ücretsiz veriliyor. Bu paketi kullanan var mı? benim için önemli olan televizyonda, ve medya oynatıcıda izleyebiliyor muyum? Daha önce aldığım vodafone tv paketinde telefondan seyretme özelliği vardı televizyon için full paket almam gerektiği söylenmişti. Red paketinde nasıl oluyor. Teşekkürler.
Mi box alternatifi oynatıcı
birkaç senedir mibox kullanıyordum. yeni bir oynatıcı almam gerekiyor. Miboxtan memnundum işimi de gördü fakat model olarak eskidi pekte takip etmediğim için bu oynatıcıya alternatif daha güncel(rem işlemci vb daha üstün olabilir) sorunsuz çalışan bir oynatıcı var mı?
Digiturk ramazan kampanyası
https://www.beinconnect.com.tr/sinirsiz-spor/super-lig#cards bu kampanya içerisinde yer alan süper lik paketini almak istiyorum. bu paket içerisinde sadece maçlar mı var yoksa platforma ait başka kanallarda maç dışında veriliyor mu?
Yurtdışı kargo süreci
|
Bir ilacin Almanya'da ki fiyati
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.667
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 14.964 (Bu ay: 361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 289 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar