www.gsstore.org Galatasaray Puma 2024/2025 Parçalı İç Saha Taraftar Forma 77966201 https://www.gsstore.org/galatasaray-puma-2024-2025-parcali-ic-saha-taraftar-forma-77966201-2/www.gsstore.org Galatasaray Puma 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 77965001 https://www.gsstore.org/galatasaray-puma-2024-2025-ic-saha-parcali-forma-77965001/Bu formaların birbirinden farkı ne? Fiyatta yarı yarıyalar birini alacağım ama kararsız kaldım |
Bu formaların farkı ne?
-
-
Kucuk farklar var, 2. resimdekinin V yakasinin arkasi Sari. -
Yiğenime hediye olarak alacam küçük farklar varsa fiyatı uygun olanı alayım. Teşekkürler
-
pumada 3 kalite forma üretimi var
ilk attığınız maç forması kadar iyi değil ama taraftar forması kadar da kötü değil kumaşı ucuz olana göre daha kalitelidir
-
hocam bir tane de kendine al, bağımlılık yapar dikkat et.
-
Bu yeni formalara bir turlu isinamadim. En guzel formalar 100. Yil formalari bence. -
Hocam ben fenerliyim ama farketmez her formayı da giyerim yakışıyosa takıntılı değilim yani
-
Formaların taraftar versiyonu ve standart (futbolcu değil) versiyonu arasında da inanılmaz farklar var. Öncelikle yaka ve kollardaki detaylar taraftar formalarında mevcut değil. Kulüp logosu da kabartma şeklinde değil baskı şeklinde diye hatırlıyorum. Kumaş kalitesi de inanılmaz kötü. Dümdüz naylon ,işporta ile aynı. İnsanlar korsana yönelmesin diye bu şekilde yaptılar muhtemelen ama bire bir işporta kalitesinde forma satınca insanlar yine 300-400 lira verip onu alacaktır. Kulüp kazansın diye alan yine alır tabi. Ben zaten daha önceki senelerde de 3 bine yakın veriyorduk diye tercihimi standart versiyondan yana kullandım
-
Siparişi vermeden önce yerlerine baktım ikisinde de %100 Polyester yazdığı için bir sıkıntı görmedim. Ama çok geç kargolaması var, konuyu açtığım gün sipariş verdim hala hazırlanıyor yazıyor.
-
Pahalı olanın logosu, Türk bayrağı ve puma işareti baskı değil; ucuz olanda ise baskı. Baskı olmaması formayı daha güzel gösteriyor. Kumaş kalitesi ikisinde de iyi değil ama ucuz olan diğerine göre daha dandik gelmişti bana. Sizi çok zorlamayacaksa pahalı olanı almanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E®TAŞ -- 31 Temmuz 2024; 9:44:52 > -
Almadan önce ürün özelliklerinden kumaşın yerlerini kontrol etmiştim ve ikisi de aynı olduğu için farkını merak etmiştim. Forma sabah geldi, isim yazdırdığım için biraz gecikti sanırım. İlerleyen zaman da nasipse farklı bir ürün de alırım bu seferlik taraftar formasını aldım.
-
Hocam merhaba, almışsınız heralde. Hayırlı olsun.
Kalite nasıl sizce? En ucuz olanı aldınız diye anladım. -
Hayır değil kardeş.Marshall formaları,Telsim çubuklu ve 2012-2013 galatasaray forması en iyileri... -
Aldık yaklaşık bir hafta sonra elimize ulaştı. Kalite kötü, bildiğin naylon gibi. Ama pahalı olanda yeri aynı ikisi de %100 polyester
-
Cevabınız için teşekkür ederim en azından boşu boşuna pahalı olanı almam. Hatta pas geçebilirim bu sene. -
2 tane fark buldum. Birisinin yakası siyah diğerinin değil. Ayrıca karın bölgesinde siyah boya var. Değişikmiş, ben olsam kafamın estiğini alırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X