Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BU FİYAT FARKI NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2 side aynı arac.ama sahibinin ne yapmaya calıstıgını anlıyamadım.ya yanlıs fıyat verdı sahıbınden.com a yada ne tutturursam satılsın dıe ugrasanlardan.anlıyamadım garıp
  • başka sitede de 35 milyar olabilir iyice araştır bence

hangisi pahalıysa onu al daha kaliteli olur .. o yüzden herhalde.. kimisi ucuz arabaya binmek istemez onları düşünerek yapılmış birşey olsa gerek..
  • araba.com dakini galeri vermiş öbür ilanı ise sahibi vermiş
  • bence kendi satamadı galeriye bıraktı galeride körükledi fiyatı gerisini cebe indirecek....olabilirmi....ama o fiyatada iiyidi neden satamadı acaba
  • Diğer sitede fiyat farkı bırakmış galiba.
    Anlamadım!!
  • İki ilanda birbiriyle çelişiyo. Birinde galeri birinde sahibi. İkisini de arayıp sor bakalım neymiş ne değilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam kendisi 26 ocakta ilan vermiş galeri ise 29 ocakta. ayrıca araç servis bakımlı fotoğrafın birinde servis kağıdı var

birde yakıtı bpden alıyor galiba

BU FİYAT FARKI NEDEN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 30 Ocak 2008; 13:52:37 >
  • galerici 7 milyar kar edip büyük vurgun yapmaya çalışıyor yada sahibi bana 22 getir gerisi senin olsun demiş galeride itelemeye çalışıyor belki 1 enayi çıkar diye
  • Galeriler bu kadar kar ediyor mu bir arabadan !
    Valla eğer bir arabadan 6-7 bin ytl kar ediliyorsa ( bu segmente araçlarda tabii ) galericilik iyi işmiş
  • galericilere laf söyleyince kızıyorlar
  • ucuz olanının ilanında eğer geçek satıcı iseniz fiyatı indirmeniz gerekiyor yazmış adam ne demek istediğini anlamadım ama neyse
  • sahibinden.com daki olana dikkat ederseniz adam satmis arabayi herhalde galericiye satmis galericide uzerine fiyat koyarak siteye koymus

hakkindan fazlasini kazanan galericilere
  • acayip körükemiş bence galeri,zaten o fiyat fazla piyasası 26 civarı belkide 29 dan 27 ye kadar inerim diye planladı
    çünkü 27 den 25 e inmek az kar demek,her alıcıda 1-2 bin kırmaya çalışıyor ama yinede yüksek demiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: extecher

acayip körükemiş bence galeri,zaten o fiyat fazla piyasası 26 civarı belkide 29 dan 27 ye kadar inerim diye planladı
    çünkü 27 den 25 e inmek az kar demek,her alıcıda 1-2 bin kırmaya çalışıyor ama yinede yüksek demiş

Bence de galeri fiyatı abartmış. 25 civarı öyle bir araç bulunabilir. 29 a filan zor satar
  • kör satıcının kör alıcısı olur ama bu kadar da olur mu bilmem
    ancak arabadan fiyattan anlamayan biri beğenipte alırsa o da zor bu devirde az da olsa tüketici bilinçlenmeye başladı
  • bu forumdan korkulur valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

bu forumdan korkulur valla.

niye ki

burada fikirlerimizi paylaşarak beyin fırtınası yaptık.keşke ülkemizdeki her insan fikirlerini paylaşabilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 30 Ocak 2008; 19:43:01 >
  • Konuyu açan arkadaş eğer ekran görüntülerini koyarsa iyi olur. Yakında ilanlar kapanır, forumu okuyanlarda bunlar ne diyo diye bakar durur..

Millet tuttuğunu öpmeye çalışıyor. Sonra 2. elde araç satılmıyor deniyor. Aynı arabanın fiyatı bu kadar oynarsa millet nasıl araba alsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 30 Ocak 2008; 21:36:55 >
  • İstek üzerine görüntüler konulmuştur. Yalnız sahibi aracı sattığını ben mesajı yolladıktan sonra belirtmiş. Onu da belirtmek isterim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.