Şimdi Ara

Bu Formaların hangisi alınır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkada$lar EURO 2008 yaklas$iyor bir forma almayi dü$ünüyorum TÜRKIYE FORMASINI KESIN ALACAGIM ama birde ITALYA formasini almayi dü$ünüyorum
    sizce BEYAZ MI ALSAM YOKSA MAVi yi mi alsam ???
    Görü$lerinizi yazarsaniz sevinirim arkada$lar

• formalari eklemeyi unutmu$um

• arkada$lar hangisini tavsiye ediyorsunuz ???
  • Gök Mavi olanını al tabiki de boşuna Azzurri denmiyor onlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Milanese

Gök Mavi olanını al tabiki de boşuna Azzurri denmiyor onlara.

Evet çok haklisin ama bu mavi formalari pek güzel degil
    beyaz daha ho$ duruyor sanki mesala beyaz'daki yakalar ke$ke Mavi forma da olsaydi
    sence beyaz da güzel mi ??? acikcasi ben beyazi almayi dü$ünüyorum
  • Dediğin gibi yakası dışında tasarımını pek beğenmedim ben o formanın.Puma yapıyor sanırım bayrak sembolünün hemen altına koymuş beyaz formada puma logosunu,bir de ben açıkcası İtalya bayrağını beyaz forma üstünde pek beğenmedim,bence güzel durmuyor.Fakat sen beğendiysen al tabiki de.

Italya'nın eski formaları daha güzeldi.Bayrak falan ortadaydı formanın yanında da desenler vardı,hoştu bence.

Bir de şu mavinin rengi keşke şöyle olsaydı

• Bence maviyi al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Bu araçlardan hangisi alınır ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi
  • herkes mavi diyor hiç beyaz diyen yok yaa

arkada$lar ciddi resimde gördügünüz Mavi Forma ho$unuza gitti mi ????
  • PUMA nın formaları müthiş ama üsteki mavi olmamış be hoca inşallah resimdeki gibi değildir bende italyan ve arjantin formalarını severim milli takım olarak.
  • ya içine sinmediyse şu ortadakinin formasını al,yakışır.

• Gündelik giymek istiyorsan Beyazı tavsiye ederim...
  • quote:

ya içine sinmediyse şu ortadakinin formasını al,yakışır.

Milan Formasi var ama Pato yazmiyor arkasinda hiçbir oyuncunun ismi yazmiyor

yaa Milan dedinde MILAN - ARSENAL macini sabirsizlikla bekliyorum iki maçta mükemmel olacak çok merak ediyorum turu kim atlayacak

uff yaa kararsizim vallahi beyaz formada ki yakalarin ortasinda italyan bayragi var fark ettin mi milanese ????
    yani orada ho$ durmu$ bayrak demi ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Gündelik giymek istiyorsan Beyazı tavsiye ederim...

evet arkada$ gündelik giyecegim zaten gündelik giyecegim için beyaz daha agir basiyor
    Yaz günü dize kadar olan beyaz short un üzerine giyeceksin iyi olur valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GökTürk_

yaa Milan dedinde MILAN - ARSENAL macini sabirsizlikla bekliyorum iki maçta mükemmel olacak çok merak ediyorum turu kim atlayacak

uff yaa kararsizim vallahi beyaz formada ki yakalarin ortasinda italyan bayragi var fark ettin mi milanese ????

evet orayı yeni farkettim hoş durmuş.Rouvax'ın dediği gibi günlük giyeceksen beyazı al tabiki de..Mavi öyle her yerde giyilmez halı saha maçları vs dışında

Bu arada Milan Arsenal'i dağıtacak tabiki de.Serie A da kötü olduğumuza bakma.Bitmiş denildiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'ni aldık

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _GökTürk_

evet orayı yeni farkettim hoş durmuş.Rouvax'ın dediği gibi günlük giyeceksen beyazı al tabiki de..Mavi öyle her yerde giyilmez halı saha maçları vs dışında

Bu arada Milan Arsenal'i dağıtacak tabiki de.Serie A da kötü olduğumuza bakma.Bitmiş denildiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'ni aldık

Tamam karar verilmi$tir Beyaz alacagim 1 hafta içinde alirim
    daha çok gündelik olarak giyerim bazende arkada$larla maç yaparken
    dediginiz gibi benimde dü$ündügüm gibi mavi gündelik olarak giyilmez

acikcasi ben Arsenal den cekiniyorum çok genç kadrolari var çok ko$uyorlar Milan'i kesinlikle zorlarlar
    ama Milan'in Tecrübesiyle çeyrek finale cikacagina inaniyorum

• Ben olsam maviyi alırdım, ama gözle görmek görek beyaz da etkileyici duruyor ama yine de mavi bence
  • I$te Beyaz Forma Iskocya macinda giymislerdi

• Ala ala en üsteki beyaz forma giyilmemiş dandik gözüküyor ama alta arkadşın verdiği futbolcunun üerinde müthiş durmuş beyaz forma. Forma aynı forma demekki birde üstte görmek lazımmış. Hoca sen beyazı al ya deli durmuş, kot pantolonun üstüne deli gider bu beyaz,ü biraz vucut varsa iyi olur, çok zayıfsan maviyi al derim.
  • İtalya'nın formaları çok güzel yaa...ikisi de süper
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.