Evet arkada$lar EURO 2008 yaklas$iyor bir forma almayi dü$ünüyorum TÜRKIYE FORMASINI KESIN ALACAGIM ama birde ITALYA formasini almayi dü$ünüyorum sizce BEYAZ MI ALSAM YOKSA MAVi yi mi alsam ??? Görü$lerinizi yazarsaniz sevinirim arkada$lar
formalari eklemeyi unutmu$um
arkada$lar hangisini tavsiye ediyorsunuz ???
Gök Mavi olanını al tabiki de boşuna Azzurri denmiyor onlara.
quote:
Orjinalden alıntı: Milanese
Gök Mavi olanını al tabiki de boşuna Azzurri denmiyor onlara.
Evet çok haklisin ama bu mavi formalari pek güzel degil beyaz daha ho$ duruyor sanki mesala beyaz'daki yakalar ke$ke Mavi forma da olsaydi sence beyaz da güzel mi ??? acikcasi ben beyazi almayi dü$ünüyorum
Dediğin gibi yakası dışında tasarımını pek beğenmedim ben o formanın.Puma yapıyor sanırım bayrak sembolünün hemen altına koymuş beyaz formada puma logosunu,bir de ben açıkcası İtalya bayrağını beyaz forma üstünde pek beğenmedim,bence güzel durmuyor.Fakat sen beğendiysen al tabiki de.
Italya'nın eski formaları daha güzeldi.Bayrak falan ortadaydı formanın yanında da desenler vardı,hoştu bence.
arkada$lar ciddi resimde gördügünüz Mavi Forma ho$unuza gitti mi ????
PUMA nın formaları müthiş ama üsteki mavi olmamış be hoca inşallah resimdeki gibi değildir bende italyan ve arjantin formalarını severim milli takım olarak.
ya içine sinmediyse şu ortadakinin formasını al,yakışır.
evet arkada$ gündelik giyecegim zaten gündelik giyecegim için beyaz daha agir basiyor Yaz günü dize kadar olan beyaz short un üzerine giyeceksin iyi olur valla
quote:
Orjinalden alıntı: _GökTürk_
Milan Formasi var ama Pato yazmiyor arkasinda hiçbir oyuncunun ismi yazmiyor
yaa Milan dedinde MILAN - ARSENAL macini sabirsizlikla bekliyorum iki maçta mükemmel olacak çok merak ediyorum turu kim atlayacak
uff yaa kararsizim vallahi beyaz formada ki yakalarin ortasinda italyan bayragi var fark ettin mi milanese ???? yani orada ho$ durmu$ bayrak demi ??
evet orayı yeni farkettim hoş durmuş.Rouvax'ın dediği gibi günlük giyeceksen beyazı al tabiki de..Mavi öyle her yerde giyilmez halı saha maçları vs dışında
Bu arada Milan Arsenal'i dağıtacak tabiki de.Serie A da kötü olduğumuza bakma.Bitmiş denildiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'ni aldık
quote:
Orjinalden alıntı: Milanese
quote:
Orjinalden alıntı: _GökTürk_
Milan Formasi var ama Pato yazmiyor arkasinda hiçbir oyuncunun ismi yazmiyor
yaa Milan dedinde MILAN - ARSENAL macini sabirsizlikla bekliyorum iki maçta mükemmel olacak çok merak ediyorum turu kim atlayacak
uff yaa kararsizim vallahi beyaz formada ki yakalarin ortasinda italyan bayragi var fark ettin mi milanese ???? yani orada ho$ durmu$ bayrak demi ??
evet orayı yeni farkettim hoş durmuş.Rouvax'ın dediği gibi günlük giyeceksen beyazı al tabiki de..Mavi öyle her yerde giyilmez halı saha maçları vs dışında
Bu arada Milan Arsenal'i dağıtacak tabiki de.Serie A da kötü olduğumuza bakma.Bitmiş denildiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'ni aldık
Tamam karar verilmi$tir Beyaz alacagim 1 hafta içinde alirim daha çok gündelik olarak giyerim bazende arkada$larla maç yaparken dediginiz gibi benimde dü$ündügüm gibi mavi gündelik olarak giyilmez
acikcasi ben Arsenal den cekiniyorum çok genç kadrolari var çok ko$uyorlar Milan'i kesinlikle zorlarlar ama Milan'in Tecrübesiyle çeyrek finale cikacagina inaniyorum
Ben olsam maviyi alırdım, ama gözle görmek görek beyaz da etkileyici duruyor ama yine de mavi bence
I$te Beyaz Forma Iskocya macinda giymislerdi
Ala ala en üsteki beyaz forma giyilmemiş dandik gözüküyor ama alta arkadşın verdiği futbolcunun üerinde müthiş durmuş beyaz forma. Forma aynı forma demekki birde üstte görmek lazımmış. Hoca sen beyazı al ya deli durmuş, kot pantolonun üstüne deli gider bu beyaz,ü biraz vucut varsa iyi olur, çok zayıfsan maviyi al derim.
İtalya'nın formaları çok güzel yaa...ikisi de süper