Satılık Disney+ 12 Aylık Kod 1000 TL
Merhaba vestel kampanyasından aldığım kodu satmak istiyorum .Yeni üyelik veya aktif aboneliği bulunmayan hesaplar kullanabilir. Uzatma şeklinde olamaz.
Değerli müşterimiz, Vestel ürününüz ile bizden hediye olarak 12 Aylık ücretsiz DİSNEY+ üyeliği kazandınız! Üyeliğinizi hemen başlatabilmek için linke tıklayın xxxxxxxxxxxxxxxxxx Kampanya linki 30 gün geçerlidir. Kampanya detaylarına www.vestel.com.trden ulaşabilirsiniz.SMS İPTAL için RED yaz 3325e gönder. Mersis No:0925000262600024 B002
12 Aylık Disney+ Üyeliği 1650 lira yerine 1000
İlk motor CBR 125 Uygun mu?
Motosikletler hakkında hiçbir bilgim yok. Son zamanlarda izlediğim videolarla gaza gelmiş bulunmaktayım. Hem savurduğum paramı en azından bir şeylere yatırayım hem de hafta sonraları ayağımı yerden kessin amacıyla bu hevese kapıldım. Öyle hız yapayım derdim de yok zaten yapamıyor da sanırım, birazcık da şekli olsun amacıyla bir çok vlog'da bu model ile karşılaştım bütçem 130-140 bine kadar çıkabilir. Kursa yazılacağım gerekirse ekstradan sürüş eğitimleri de alırım. Tam hakim olmadan yola atlamak da istemiyorum, hem kendimin hem de başkasının can/mal güvenliği açısından.
Özet olarak motosiklet kullanmayı öğrenebilmek için nasıl bir modeldir? Benzer fiyat aralığında başka tavsiyelere de açığım.
Yol koşusu için ayakkabı tavsiyesi arıyorum
10-15-20 km mesafeli yol (beton-asfalt) koşuları için kullanıp da memnun kaldığınız ayakkabı modelleri var mı? Decathlon'dan bu amaca yönelik bir ayakkabı almıştım en üst seviye olanından iyi de bir paraya, 10 ve 15 de sorun yaşamamıştım fakat 20km koşumda ayak tabanlarımda inanılmaz sıkıntı yarattı. Nike, Adidas, Skechers gibi markaların 8 bin liraya kadar modelleri var. Derece yapmak gibi amacım yok o kadar pro seviye ayakkabıya da ihtiyacım yok ama saatte 10-13km hızlar için kullanıp damemnun kaldığınız bir model var mı?
Diş teli fiyatı nasıl alınır?
.
İhtiyaç kredisi erken kapatmak mantıklı mı?
.
Silinsin
Silinsin
Ev için program önerebilir misiniz
|
|
Laptopa farklı hdd takılması
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 485
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 15.905 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 882 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic