. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellkatze -- 11 Mart 2022; 12:51:33 > |
Diş teli fiyatı nasıl alınır?
-
-
Hocam Merhaba, gectigimiz ay universite hastanesinde muayene oldum. 2500 TL Muayene Ucreti + 3000-3500 TL arası malzeme parasi alinarak tedavime başlanacak. Tedavi yontemi bildiğimiz klasik teller şeklinde olacak. Özelde de 2 tane teklif aldim. Iki yer de klasik teller icin 15.000 TL fiyat belirledi, bir de invisalign diye seffaf plaklarla tedavi yontemi varmis, buna da bir yer 23.000 TL- diger yer de 25000 TL fiyat verdi. (Yer:Antalya)
2-3 yerden teklif aldiktan sonra bu isin piyasasi biraz kafanizda olusuyor. Hocalarin size yaklasimlari vs de onemli. İnternetten de yorumlara bakacak olursaniz; olumlu tedavisi gecen kisiler sitelere tesekkur yazisi yazmazken, genelde olumsuz tedavisi gecenler ilgili yeri cok gomerler. Bunlarin da dogrulugunu kendiniz olcup bicmelisiniz. Ben fiyat/performans olarak universite hastanesini uygun gordum. Cok bekleme suresi de yok. Dislerinizide sikinti yoksa olculer aliniyor ve 1-1.5 ay icinde tel takimi planlaniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X