Şimdi Ara

2013 yılının en kötü 10 otomobili belli oldu: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: N'DexteR

CLA nın o listede olması başlı başına bir fail bence. Kesinlikle tasarım ve konsol olarak başarılı bulduğun bir araç. Olumsuz yorum yapanlara 1 er adet CLA versek mercedes e tapacaklarına eminim. Yılın en kötü 10 arabası ne demek kimse farkında değil sanırım.

Mercedes sevdası olanların bile beğenmediği bir model değil, C180 bile tam anlamıyla Mercedes kalitesini sağlayamıyor, CLA mı sağlayacak...
  • Birader ben mercedese tapmam ama hastasıyımdır. Fakat bugün bana 0 CLA ver, direk aynı gün satar, ikinci el tertemiz w211 alırım o paraya. Mercedes budur, cla gibi para kazanma hırsıyla, şekille gençlerin ilgisini çekmek için yapılmış önden çekişli, renault motorlu adi bir araba değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

CLA nın o listede olması başlı başına bir fail bence. Kesinlikle tasarım ve konsol olarak başarılı bulduğun bir araç. Olumsuz yorum yapanlara 1 er adet CLA versek mercedes e tapacaklarına eminim. Yılın en kötü 10 arabası ne demek kimse farkında değil sanırım.

Mercedes sevdası olanların bile beğenmediği bir model değil, C180 bile tam anlamıyla Mercedes kalitesini sağlayamıyor, CLA mı sağlayacak...

C serisi hiçbir zaman gerçek mercedes kalitesinde değildir zaten. Aksini söyleyen ya fanatiktir, ya c serisi sahibidir avukatlığına geçmiştir. Ne malzeme, ne işçilik, ne plastik kalitesi ile gerçek mercedes olarak kabul edilmez. Mercedes E, S ve SEC'in devamı olan CL'dir. KAlite budur. Ki güncel e serisi bile bana göre çöp w124 ve w210,211'i düşündüğümde. Ne o kasalardaki malzeme kalitesi var, ne ağırlık, ne tokluk, herşeyin ucuzuna kaçılmış. Geri kalan sl'i cls'i işin tuzu biberi, kalanı cacık. Ama lagunadan inip c serisine binince arabaya s serisi muamelesi çekip markanın fedaisine dönüşüyor bazı kendini bilmezler.

• Outlander ne alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

Oradaki araçlardan Spark hariç herhangi birini verseler eleştirenlerin çoğu kırk takla atar.

Şimdi bu bir yorum mu sence.
    Bedava kumpir verseler yine sevinir insanlar.

Niye kumpir kardeş? Canın mı çekti? Şaka bir yana listede 10 araç var, herkes cla dan bahsediyor. Bu bile aracın ilgi çektiğinin göstergesi. Bence fiyatı biraz idare eder olsa ( cla 180cdi 7gtronic) 121 k değilde 80-90 falan olsa içindeki dandik ekranı falan sallamam almak isterim. Yani bence fiyatı dışında gayet güzel bir araç. Ama o fiyata çıkınca daha kaliteli 1000 tane alternatif var.

Mercedes o arabayı 80'e bırakmaz. Corolla'nın full dizeli olmuş 80.000.

• Bende zaten bırakmayacağını biliyorum ama cla da zaten corolladan aman aman kaliteli değil. Hadi 10-15k fark olsun hadi 20 olsun ama 40000 fark var. Amg paket için 65k fark var. Neredeyse iki araba parası.gönlümden geçeni söylemiştim, olmayacağını biliyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

quote:

C serisi hiçbir zaman gerçek mercedes kalitesinde değildir zaten. Aksini söyleyen ya fanatiktir, ya c serisi sahibidir avukatlığına geçmiştir. Ne malzeme, ne işçilik, ne plastik kalitesi ile gerçek mercedes olarak kabul edilmez. Mercedes E, S ve SEC'in devamı olan CL'dir. KAlite budur. Ki güncel e serisi bile bana göre çöp w124 ve w210,211'i düşündüğümde. Ne o kasalardaki malzeme kalitesi var, ne ağırlık, ne tokluk, herşeyin ucuzuna kaçılmış. Geri kalan sl'i cls'i işin tuzu biberi, kalanı cacık. Ama lagunadan inip c serisine binince arabaya s serisi muamelesi çekip markanın fedaisine dönüşüyor bazı kendini bilmezler.

Aynen öyle, kimileri inkâr etse de.

• quote:

quote:

quote:

Hay eline sağlık

• cla ya hiç şaşırmadım doğrusu.
  • quote:

Birader ben mercedese tapmam ama hastasıyımdır. Fakat bugün bana 0 CLA ver, direk aynı gün satar, ikinci el tertemiz w211 alırım o paraya. Mercedes budur, cla gibi para kazanma hırsıyla, şekille gençlerin ilgisini çekmek için yapılmış önden çekişli, renault motorlu adi bir araba değil..

Araba fiyatlarındaki pahalılaşmaların sebebi hükümetimiz olsun golf lerin 90 bine dayandığı yerde mercedes maalesef bu fiyatlarda araç satıyorsa ben normal derim. Haketmeme durumu varsa külliyen hibir araç haketmiyor mevcut fiyatları lakin golflerin, jettaların bu fiyatlara gittiği yerde CLA rahat gider.

• quote:

quote:

Birader ben mercedese tapmam ama hastasıyımdır. Fakat bugün bana 0 CLA ver, direk aynı gün satar, ikinci el tertemiz w211 alırım o paraya. Mercedes budur, cla gibi para kazanma hırsıyla, şekille gençlerin ilgisini çekmek için yapılmış önden çekişli, renault motorlu adi bir araba değil..

Araba fiyatlarındaki pahalılaşmaların sebebi hükümetimiz olsun golf lerin 90 bine dayandığı yerde mercedes maalesef bu fiyatlarda araç satıyorsa ben normal derim. Haketmeme durumu varsa külliyen hibir araç haketmiyor mevcut fiyatları lakin golflerin, jettaların bu fiyatlara gittiği yerde CLA rahat gider.

Ben gider gitmez ona karışmıyorum, "verseler bunlara cla, taparlar mercedes'e" lafına istinaden yazdım bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 8 Ocak 2014; 19:56:46 >

• quote:

quote:

quote:

Ben gider gitmez ona karışmıyorum, "verseler bunlara cla, taparlar mercedes'e" lafına istinaden yazdım bunları.

Hocam şu 10 araç içinde sizde olmayı hakediyormu CLA tarafsızca ? Bu kadar çer çöp araç varken CLA nın o listese olması büyük haksızlık. Şimdi siz CLA sevmezsiniz ama satıp farklı bir mercedes alma görüşündesiniz, doğrudur. Ben kullanırdım. Lakin cla ya çöp muamelesi yapan arkadaşların geneli üzerine konuşuyorum. Bindiğimiz araçlar ortadayken şu araca burun kıvırma biraz fazla açgözlülük göstergesi.

İşin özü araca şahin muamelesi yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 8 Ocak 2014; 20:34:38 >

• Bence kesinlikle hak ediyor, önünde olsam sormak isterdim mercedesin güncel ceo'suna "utanmıyormusunuz cla gibi, sırf para kazanma amaçlı seviyesiz bir arabayı, marka itibarınızı yerin dibine sokmayı göze alarak üretmekten, bu kadar mı aç gözlüsünüz?" diye..

Koreli tasarımcıyı alıp japonvari tasarımlar yapmaları bu bir, ucuz 3. elden parça alıp araba üretmey kalkıp prestijli imajlarını bitirmeli benim gözümde mercedesin çok büyük iki hatası oldu.

Aynı hatayı bmw chris bangle denilen angutu baş tasarımcı yaparak gerçekleştirmişti. bmwnin tasarımları 3 kasa yalan olmuştu şimdi anca toparlıyor. Ama o en azından çekişi öne alıp renault mooru kullanma çakallığna girmiyor, maliyetine giriyor aracını yapıyor, iki gram fazladan para kazanacağım gibi özünü kaybetmenin şebekliğine girmiyor. Gerçi o da giriyor be, 5 serisinde bile standart deri döşeme suni deri döşeme muşamba gibi. Farkla gerçek deri alıyorsun, eskiden nere şimdi nere.. Bütün markalar bozdu kaliteyi.

• quote:

Bence kesinlikle hak ediyor, önünde olsam sormak isterdim mercedesin güncel ceo'suna "utanmıyormusunuz cla gibi, sırf para kazanma amaçlı seviyesiz bir arabayı, marka itibarınızı yerin dibine sokmayı göze alarak üretmekten, bu kadar mı aç gözlüsünüz?" diye..

Koreli tasarımcıyı alıp japonvari tasarımlar yapmaları bu bir, ucuz 3. elden parça alıp araba üretmey kalkıp prestijli imajlarını bitirmeli benim gözümde mercedesin çok büyük iki hatası oldu.

Aynı hatayı bmw chris bangle denilen angutu baş tasarımcı yaparak gerçekleştirmişti. bmwnin tasarımları 3 kasa yalan olmuştu şimdi anca toparlıyor. Ama o en azından çekişi öne alıp renault mooru kullanma çakallığna girmiyor, maliyetine giriyor aracını yapıyor, iki gram fazladan para kazanacağım gibi özünü kaybetmenin şebekliğine girmiyor. Gerçi o da giriyor be, 5 serisinde bile standart deri döşeme suni deri döşeme muşamba gibi. Farkla gerçek deri alıyorsun, eskiden nere şimdi nere.. Bütün markalar bozdu kaliteyi.

Tasarım konusu kesinlikle göreceli bir mevzu. Benim hoşuma gidiyor CLA gerek iç gerek dış tasarım konusunda. Aracın satış grafiğide kesinlikle iyi durumda. Her kitleyi memnun etmek elbette mümkün değil beğenmediğiniz, hoşunuza gitmeyen yanları olabilir gayet doğal. Bmw hakkında çok bir yorum yapma gereği hissetmiyorum belli başlı araçlar haricinde bana hitap etmiyor ama ben yinede bu top 10 konusunda ısrarcıyım. Aracı canlı canlı gömmüşler ve orda olmayı haketmiyor düşüncesindeyim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.