Şimdi Ara

2013 yılının en kötü 10 otomobili belli oldu: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
1
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cla için mercedes sürüş dinamiklerini vermiyor demişler, gürültülü ve sert demişler fiyatıda pahalı imiş. Haklılar mı? kısmen.
  • Ciddiye alınacak bir haber değil, muhtemelen birileri sipariş üzerine yazdırmış. Zaten alttaki yorumlara bakınca, okurları bile tahammül edememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

CLA için yazılanı çeviriyorum;

Stilist olsa da beklenen mercedes sürüş deneyimini sunmuyor. Kısıtlı, gürültülü, önden çeker bir zorlu sürüşe sahip, görüş alanı dar ve olağanüstü kullanımı zor. Beklenenden düşük yol tutuşu ve bu fiyata göre bekleneni veremiyor. Reklamlarda 30bin dolar yazarken mersonun önleyerek bu fiyata bulunmadığından bahsetmişler.

Ayrıca space starın ne işi var ?
    Çok az yakıyor, çok iyi park ediliyor, fiyatı da çok ucuz demiş daha ne bekliyorsun gavur, tasarımı eski diye basmış eksiyi. Polo gibi günümüz stilinde olup benzini içse girmezdi tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Salak saçma liste yapmışlar işte, otomotiv piyasasını az biraz takip eden adamın dikkate alacağı bir sıralama değil, ayrıca araç USA pazarını baz almış, global bir liste değil, Toyotanın vede ikizi Subaru Brz nin aldığı bir sürü ödül var, otomobili geliştiren projenin başındaki mühendisleri bile ödüllendirdiler, yok en yenilikçi otomobil yok devrimci otomobil,yok en iyi sürüş dinamikleri vs vs .

Öncelikle şunu belirmeliyim Listedeki Scion Tc ile Subaru brz ve Toyota gt-86 farklı araçlar. Brz ve gt-86'nın Scion markası altında satılan model Scion FR-S'tir, Scion tC değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 7 Ocak 2014; 17:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginkocaman

Toyota GT86 (listede scion olarak görülmekte) listeye girmişse bi problem vardır, GT-86 Avrupa menşeili otomobil magazinleri tarafından övüle övüle bitirelemedi, (ki bu dergiler genelde Alman otomobilllerini 1. sıraya oturtur....), Toyota'nın üzerinde yıllarca çalıştığı otomobil, ....

bide yorumlara bakınca çok saçma bi mantık görülüyor, adamlar bütün arabalardan aynı şeyi bekliyor sanki, konfor-performans-ekonomi, iyi şanzıman, geniş iç hacim vb....

Lexus'un kötü araba yapması da oldukça düşük bi ihtimal....

Toyota GT86= Scion FRS.
    Listedeki Scion TC farkli bir araba GT86 ile alakasi yok.

Edit: Hemen benden once yazmislar zaten gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 7 Ocak 2014; 17:10:45 >
  • CLA gerçek bir mercedes diyen yıldızı yeterci,gerçek bir yıldızı yeterci değildir.

Cla ve A, Gla serisi mercedesin para kazanma arabalarıdır ve bunu da yapmak zorunda,faydasını da görüyor.

Gerçek Mercedesler C serisi ve üstüdür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

Ne açıdan CLA listeye girmiş acaba.

Tarz bir araç olsada,Mercedes sürüş deneyimini beklediğiniz düzeyde yaşayamıyorsunuz.Dar,gürültülü,önden çekişli,asimetrik görünümlü,sert sürüşlü ve edinilmesi pahalı falan demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

CLA gerçek bir mercedes diyen yıldızı yeterci,gerçek bir yıldızı yeterci değildir.

Cla ve A, Gla serisi mercedesin para kazanma arabalarıdır ve bunu da yapmak zorunda,faydasını da görüyor.

Gerçek Mercedesler C serisi ve üstüdür.

GLA'yı nerde gördün nerde bindinde yazdın bunu?
  • Çeviri için teşekkür ederim.

İlk çıktığında bende yadırgamıştım ama amg paketleri güzel duruyor. Yinede C class tercih sebebi. Hele birde yeni C tadından yenmez.

120 Bin liraya az km'li bir c220 cdi alınabiliyor mu ?
  • Yorumda da yazdığı gibi Mercedes'e göre kötü bir araç..
    Bana kalırsa dışardaki 10 arabadan 9'undan iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Son dönemde ki ban olayları hakkında yazdıklarına katılıyorum

Artık ukala ve cahilce yorumlar atılmıyor,atanlar bir nebze akıllanmış ya da çekiniyor ,çünkü otobuste ilk sırada olduklarını biliyorlar.Her an tatile çıkabilirler.Savaş ortamında habercilik zor iş

Forumda haftalardır, ciddi bir serinlik ve dinginlik rüzgarları hakim, toplu halde imana geldiler herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Yazıyı az biraz okunyunca, CLA yı tasarımından dolayı kötü demedikleri anlaşılıyor yalnız, sürüş dinamikleri,yol tutuş, direksiyon tepkimeleri vs üzerinden değerlendirmişler kabaca.

Tasarımın göreceli bir kavram olduğunu kabul edersek, o konu hakkında yorum yazmaları hata olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Artık ukala ve cahilce yorumlar atılmıyor,atanlar bir nebze akıllanmış ya da çekiniyor ,çünkü otobuste ilk sırada olduklarını biliyorlar.Her an tatile çıkabilirler.Savaş ortamında habercilik zor iş

Forumda haftalardır, ciddi bir serinlik ve dinginlik rüzgarları hakim, toplu halde imana geldiler herhalde.

Hocam bu dinginliğin sebebi aslında gidenler değil burada sinsice inine çekilenlerin mesaj seviyesini normale çekmeleridir.Ama liste başı olduklarını unutmasınlar.

Yönetimden tüyo falan almadım bunu düşünenin anlını karışlarım.Ama görünen köy kılavuz istemiyor ve o sinsiler de kendilerini çok iyi biliyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu dinginliğin sebebi aslında gidenler değil burada sinsice inine çekilenlerin mesaj seviyesini normale çekmeleridir.Ama liste başı olduklarını unutmasınlar.

Yönetimden tüyo falan almadım bunu düşünenin anlını karışlarım.Ama görünen köy kılavuz istemiyor ve o sinsiler de kendilerini çok iyi biliyorlar.

Farkındayım, mâlum adamların mesajları gözükmez oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Cla nın fiyatı 80 90 bin aralığında olsaydı forumda herkes cla yı kral ilan ederdi. Bence cla nın kaybettiği nokta fiyatı.

Tüm araçların kaybettiği nokta fiyatlarıdır zaten mesela lineada 5000 tl ye satılsa herkesin 2. arabası olurdu. Her araç fiyat/performans olarak düşünülür:D
  • Cla dış tasarım olarak çok dikkat çekici bir araç olsa da genel özelliklerine bakıldığında vasatı aşamayan bir araç.Ucuz bir model olsa güzel tasarımı için tercih edilir ama malesef çok pahalı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Farkındayım, mâlum adamların mesajları gözükmez oldu.

Yönetim işi biliyor

• quote:

quote:

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
  • valla ben bütün araçları beğendim bende mi sorun var ( Nissan Versa ve Mitsubishi Outlander tipsiz ama yakından bakmak gerek sonuçta türkiyede olmayan araçlar)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.