Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoku arayan soran var mı? Ya da fakultelere gidip soran?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocker12

Beyler merkezi yatay geçiş sisteminde kontenjan dolar mi? yani gecememe durumu olabilir mi?

evet böyle bir ihtimal var resimde gördügünüz gibi pamukkale üninin bu yıl ki merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş sonuçları
     2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler

• samet aydemir S kullanıcısına yanıt
    ya sistem çok bilinmediği için çok iyi üniler dışında olmayabilir bu seneki gibi gene umarım yerleşme oranı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

ya sistem çok bilinmediği için çok iyi üniler dışında olmayabilir bu seneki gibi gene umarım yerleşme oranı olur

dilekçe kampanyasıyla bi çok kişi bu geçişten haberdar oldu eğer agustos ayına kalırsak çok fazla kişi sistemden haberdar olacak sonrada ünisinden ve bölümünden memnun olanlar bile daha iyi bi üniye yada bölüme kendini atmak için cok fazla kişi basvuru yapacak ve bizim gibi ünisinden ve bölümünden memnun olmayanların önünü kapatacaklar
    Puanı yetmiyosa geçemezler ki. Puani d
    zaten yetiyosa yerlestirmede hallederlerdi onu. O dedigin ortalamayla yatay geçise giriyo

• Usta senden rica etsem Mkü tıp fakültesinin merkezi yatay geçiş yapanlarin listesini bulabilir misin?

• quote:

Usta senden rica etsem Mkü tıp fakültesinin merkezi yatay geçiş yapanlarin listesini bulabilir misin?

Buyur dostum
     2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler
  • Usta teşekkür ederim bir şey daha sorcam yatay gecis icin kontenjanin yüzde 30'u degilmiyidi en düşük tıp fakültesi 150 kişilik yüzde 30'u 45 kişi yapıyor ama yatay geçiş yapan en fazla 9-10 kişi.

• quote:

Usta teşekkür ederim bir şey daha sorcam yatay gecis icin kontenjanin yüzde 30'u degilmiyidi en düşük tıp fakültesi 150 kişilik yüzde 30'u 45 kişi yapıyor ama yatay geçiş yapan en fazla 9-10 kişi.

Demekki az kişi basvurmuş yada farkli sebeplerden dolayı basvurusu reddedilenler olmuş
  • Kontenjanin yuzde 30'u mu yoksa yüzde 10'u mu alınıyor.

• quote:

Kontenjanin yuzde 30'u mu yoksa yüzde 10'u mu alınıyor.

Son yonetmelige göre %30 u aliniyor ama nedense bazi uniler bu yilda eski yönetmelikteki %10 kontenjanı acmis fazla basvurulari yedek listeye atmış çanakkale 18 mart uni bunlardan biri boyle bir durumda itirazinizi yapin %30 kontenjan acmak zorundalar
    bu forumdakiler bilsin sorun olmaz ama heryerde konuşmak sakıncalı işde o yönden.Gerçi girmek istediğin 10 puan falan altındaysa girersin bence.Yarıyıl olmasada sene sonu girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

bu forumdakiler bilsin sorun olmaz ama heryerde konuşmak sakıncalı işde o yönden.Gerçi girmek istediğin 10 puan falan altındaysa girersin bence.Yarıyıl olmasada sene sonu girersin

Aynen katiliyorum sana herkesin duymasi b yönden de bizim aleyhimize 2001 yilindaki ÖSYM puaniyla geçişe basvurup kabul edilen gördüm düşünün artik yani
  • Arkadaşlar önceki sınavımızın puanı tutuyorsa işletmeden tıpa geçebilecek miyiz yarı dönemde anlamadım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MachiavelliOz M kullanıcısına yanıt
    Tıpın ögrenci aldigi puan türünde universiteye girdigin yılki puanin yetiyorsa evet girebilrsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet aydemir -- 1 Kasım 2014; 8:54:17 >
  • Kaderdaslarım selamlar. bizde konyada okuyoruz 2 genc kız olarak bu gecis islerini kovalıyoruz. persembe günü yöke dilekcelerimizi yolladık.yetinmeyip isi duaya inanca tam bırakmadan bir de bimere yazalım dedik

http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx

Su siteye sizler de tıklayıp dilekcenin aynısını yazıp kendi bilgileriniz ile yollarsanız en azından iciniz rahat eder diye düsündüm. birazdan klavye ortamında bende yazacagım zamanı olmayan arkadaslar olabilir diye buraya da copy paste yapacagım. insallah gönlümüzden gecen hayırlısıyla nasip olur diyelim..
    ayrıca su cok fazla kisiye yayma durumu gercekten cok ciddi. ben sahsen en yakınıma söyledim sadece baska kimseyle paylasmıyorum ki gecis ihtimalimiz birazda olsa artsın diye (cok bencilce biliyorum ama gecis yaptıktan sonra herkesi bilgilendirecegime and icerim:))) :P kolaylıklar arkadaslar..

• bir de biz bilgisayar cıktısı yolladık bi arkadas el yazısı daha iyi olur demis ama bizimkini yırtıp atmasınlar simdi? :(
  • Bimere yollayabilirsiniz bunu.

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINA
    ANKARA
    10 Temmuz 2014 tarihinde yayınlanan ‘’Yatay Geçiş Yönetmelik Ek Madde-1 Uygulama Esasları’’ konulu yönetmeliği 5.madde …………………… Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralı üniversite öğrencisi ben ve birçok üniversite öğrencisini mağdur etmektedir. Birçok kişi hem hatalı tercihten hem de birçok başka sebepten dolayı bölümlerine veya okullarına uyum sağlayamamıştır. Bu durum da öğrencinin 1 yıl kaybına neden olacaktır. Yönetmelikte geçen 5.maddede ‘’Başvuruların her yıl eğitim-öğretim yılı başlamadan önce yapılmasına,bahar döneminde başvuru alınmamasına’’ yönergesinin ‘’Bahar döneminde yatay geçişte hazırlık sınıfları,ilk sınıflar,ara sınıflar ve son sınıflar hem merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş hem de ortalama ile yatay geçiş başvuruları yapılabilir.’’ Şeklinde değiştirilip,bu haktan yararlanmak ve yatay geçiş yapmak istiyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Adres:
    Adı Soyadı:
    İmza:

• quote:

Orijinalden alıntı: soysalays

Kaderdaslarım selamlar. bizde konyada okuyoruz 2 genc kız olarak bu gecis islerini kovalıyoruz. persembe günü yöke dilekcelerimizi yolladık.yetinmeyip isi duaya inanca tam bırakmadan bir de bimere yazalım dedik

http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx

Su siteye sizler de tıklayıp dilekcenin aynısını yazıp kendi bilgileriniz ile yollarsanız en azından iciniz rahat eder diye düsündüm. birazdan klavye ortamında bende yazacagım zamanı olmayan arkadaslar olabilir diye buraya da copy paste yapacagım. insallah gönlümüzden gecen hayırlısıyla nasip olur diyelim..
    ayrıca su cok fazla kisiye yayma durumu gercekten cok ciddi. ben sahsen en yakınıma söyledim sadece baska kimseyle paylasmıyorum ki gecis ihtimalimiz birazda olsa artsın diye (cok bencilce biliyorum ama gecis yaptıktan sonra herkesi bilgilendirecegime and icerim:))) :P kolaylıklar arkadaslar..

kesinlikle katılıyorum arkadaşlar twitter ve elektronik posta yoluylada sosyal medyadan sürekli baskı kurmalıyız twitterda #20142015AraDönemMerkeziYatayGeçişİstiyoruz hashtag etiketini kullanıyoruz yök başkanı çetinsaya ve yök ü etiketlemeyi unutmayınhttps://twitter.com/cetinsayaghttps://twitter.com/YuksekogretimK

• soysalays S kullanıcısına yanıt
    Edit: Bimer'e yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllisNeptune -- 1 Kasım 2014; 15:50:53 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.